Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Kizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş ileri gecmis
Aaaa bir bebiş daha mı geliyooorrr Sanki kasımın sonunda olmayacak mıydı canım neden erken alıyorlar? Ay hadi inşallah çok kolay geçer girmeniz çıkmanız bir olur alırsın bebişini kucağına sağlıkla

Canım bana bunları anlatan biliyorsun ki o gittiğimiz manyak doktordu. O bizi de çok korkuttu üzdü boş yere. Kendi doktorum çok rahat benim de. Bak ben diyet yapınca bebeğin kilo artışı yavaşladı hemen 3,5 hafta önde görünürken şu an iki hafta önde görünüyor belki doğuma kadar tümüyle haftasıyla uyumlu çıkar Diyetin çok faydasını gördüm ben eminim sen de göreceksin. Son kontrolümüzde normal doğum için bile engel görmedi doktorumuz. Tabi o sonda belli olur ama düne kadar bana da 39da sezaryen deniyordu.

Kız dikkat etsem ne azar azar yiyim diyorum bakıyorum hepsini yemişim kendimi durduramıyorum çikolatalar uçuşuyor gözümün önünde benim kiside obur bir kız bebek
Biz birkaç şekeri yüksek arkadaş çikolatayı tatlıyı falan unuttuk şekerim onları yemeye devam edersen tabi alırsın bebek de obur olur. Kalan haftalarda tüketme bak hepsi nasıl normalleşiyor

outoffit Artık çok az kaldı zaten sağlıkla gelsinler de en iyi bebek kucağımızdaki bebek sonuçta. Bizimki kilosuna normal doğum için engel görmüyor ama kafa 10cm’i geçti. Sanırım kiloda 4 kg üzeri risk kafa da 10 cm sonrası sıkıntılı. Tam bilmiyorum tabi.

Son düzenleme:
Hımmm öyleyse bilmiyorum canım kafasıyla ilgili konuşmadık biz hiç. Senin için bebek için hangisi sağlıklıysa o olsun tabi ki

Sezaryen beklerken çekilen nstler çok güzel geldi şükürler olsun. Doktor yorgun oluşuma öksürüğe bağladı 38e kadar durması zor ama anne karninda ne kadar uzun tutabilirsek o kadar iyi diyerek taburcu etti ama artık her gün kontrol var. Bugünkü gibi bir hareket azlığı yaşarsak daha fazla bekleyemeyecek. Ben bugün çok korktum. Sağlıkla, vaktinde gelsinler tatlı heyecanla bekleyelim bebeklerimizi

Oh iyi canım gözün aydın. Bekleyebildiği kadar beklesinler tabi bir gün bir gün anne bedeninde Ama gelmek isterlerse de baş üstüne artık hepsi gelişti sayılır çok şükür

Gecmis olsun cnm saglikla gelsin zmninda hareket azligi nasil hic hareketmi etmedi ben bunu anliyamiyorum ya benim bebek enbasdan beri hareketli degil pek ben nasil anlayip ayirtetcem benim doktorda hareketlerini takip et dedi ama ben anlamiyorum fazla hareketli degildi zaten senin nasil hareket azaldi hicmi etmedi birgun boyunca kizlar bilende cvpliya bilir

36+2 deyim. Üç gündür karnım taş gibi geziyorum. Nadir yumuşuyor rahat ediyorum bebekte yok denecek kadar az hareket ediyor kötü bi durum yoktur umarım daha kontrol pazartsi

63le hamile kaldım 75 kiloyum inanılmaz ödem var ama ayakkabılarım yüzüklerim asla olmuyor bana hatta elimdeki parmak uçlarım sürekli uyuşuk. Ödemdenmiş
Benimde öyle heryerim şiş ellerim ayaklarım uyuşuyor belkide kilo değildir ödemdir doğurdukdan sonra gider diye umut ediyorum

36+2 deyim. Üç gündür karnım taş gibi geziyorum. Nadir yumuşuyor rahat ediyorum bebekte yok denecek kadar az hareket ediyor kötü bi durum yoktur umarım daha kontrol pazartsi
Bir şey yoktur insallah stres yapma
Benimde öyle heryerim şiş ellerim ayaklarım uyuşuyor belkide kilo değildir ödemdir doğurdukdan sonra gider diye umut ediyorum
kaç haftalıksın şuan

Biz birkaç şekeri yüksek arkadaş çikolatayı tatlıyı falan unuttuk şekerim onları yemeye devam edersen tabi alırsın bebek de obur olur. Kalan haftalarda tüketme bak hepsi nasıl normalleşiyor
Eşim sağ olsun daha yeni bol çikolatalı waffel söyledi o yerkende bakmak olmaz yine ben duracak yerimi biliyorum eşim maşşallah 2 taneyi gömdü yok biz ailecek ağır yaşamlara koru olucaz

Eşim sağ olsun daha yeni bol çikolatalı waffel söyledi o yerkende bakmak olmaz yine ben duracak yerimi biliyorum eşim maşşallah 2 taneyi gömdü yok biz ailecek ağır yaşamlara koru olucaz
Ohoooo afiyet olsun Benim eşimin tatlı düşkünlüğü hiç yok Allah’tan, abur cuburlarla da arası yok. Ben bu kadar aşerirken tatlıyı, gözümün önünde olsa yemem diyemezdim sanırım O da sana yardımcı olsun biraz

Tak tersi önümde yer ama yeme der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…