Aaaa bir bebiş daha mı geliyooorrrKizlar yatisim yapıldı tahlillerim yapiliyo 36+2 ydik 37+4 çıktı bizim kız 2 saat sonra sezeryanim var dualarınıza talibim bebek 3080 olmuş ileri gecmis
Canım bana bunları anlatan biliyorsun ki o gittiğimiz manyak doktordu. O bizi de çok korkuttu üzdü boş yere. Kendi doktorum çok rahat benim de. Bak ben diyet yapınca bebeğin kilo artışı yavaşladı hemen 3,5 hafta önde görünürken şu an iki hafta önde görünüyor belki doğuma kadar tümüyle haftasıyla uyumlu çıkarCanım ben bunu şimdi gördüm teşekkür ederim buna benzer bir liste vardı bir haftadır ona uyuyordum ama birebir seninle aynı ilerliyoruz. Bende 10 kilo aldım bu arada bebekte birebir seninkiyle aynı gidiyor hatta fazlası da var benimkinin kafa çapı çok yüksek bakalım artık muhtemelen 39’da sezeryana alacak onu da haftaya söyleyecekmiş. 3 aylık şekerim 5.5 çıkmıştı kötü değil dedi şu saatten sonra bunlara kafanı takma dedi. Ben yine de dikkat etmeye devam edeceğim ama senin söylediklerin sarılık olma durumu vs beni biraz korkuttu. Doğum şeklindense doğduktan sonra bir sıkıntı olması beni endişelendirmişti. Ama doktorum genetik bu durum artık kabullen diyor.
Biz birkaç şekeri yüksek arkadaş çikolatayı tatlıyı falan unuttuk şekerim onları yemeye devam edersen tabi alırsın bebek de obur olur. Kalan haftalarda tüketme bak hepsi nasıl normalleşiyorKız dikkat etsem ne azar azar yiyim diyorum bakıyorum hepsini yemişim kendimi durduramıyorum çikolatalar uçuşuyor gözümün önündebenim kiside obur bir kız bebek
Öyleyse bebişe yarasın inşallahBen biraz küçük kalmasın dıye ekstra yiyorum zaten sen üç hafta insallah
Hımmm öyleyse bilmiyorum canım kafasıyla ilgili konuşmadık biz hiç. Senin için bebek için hangisi sağlıklıysa o olsun tabi kioutoffit Artık çok az kaldı zaten sağlıkla gelsinler de en iyi bebek kucağımızdaki bebek sonuçta. Bizimki kilosuna normal doğum için engel görmüyor ama kafa 10cm’i geçti. Sanırım kiloda 4 kg üzeri risk kafa da 10 cm sonrası sıkıntılı. Tam bilmiyorum tabi.
Aaaa hareketlendi bebişler yaaaArkadaşlar benim oğlum da sabirsiz çıktı. Son nst de pek parlak değil. Yatisim yapıldı. Dua edinbiraz korkuyorum. Kızıma da oğluma da saglikla kavusayim
Oh iyi canım gözün aydın. Bekleyebildiği kadar beklesinler tabi bir gün bir gün anne bedenindeSezaryen beklerken çekilen nstler çok güzel geldi şükürler olsun. Doktor yorgun oluşuma öksürüğe bağladı 38e kadar durması zor ama anne karninda ne kadar uzun tutabilirsek o kadar iyi diyerek taburcu ettiama artık her gün kontrol var. Bugünkü gibi bir hareket azlığı yaşarsak daha fazla bekleyemeyecek. Ben bugün çok korktum. Sağlıkla, vaktinde gelsinler tatlı heyecanla bekleyelim bebeklerimizi
Gecmis olsun cnm saglikla gelsin zmninda hareket azligi nasil hic hareketmi etmedi ben bunu anliyamiyorum ya benim bebek enbasdan beri hareketli degil pek ben nasil anlayip ayirtetcem benim doktorda hareketlerini takip et dedi ama ben anlamiyorum fazla hareketli degildi zaten senin nasil hareket azaldi hicmi etmedi birgun boyunca kizlar bilende cvpliya bilirSezaryen beklerken çekilen nstler çok güzel geldi şükürler olsun. Doktor yorgun oluşuma öksürüğe bağladı 38e kadar durması zor ama anne karninda ne kadar uzun tutabilirsek o kadar iyi diyerek taburcu ettiama artık her gün kontrol var. Bugünkü gibi bir hareket azlığı yaşarsak daha fazla bekleyemeyecek. Ben bugün çok korktum. Sağlıkla, vaktinde gelsinler tatlı heyecanla bekleyelim bebeklerimizi
Olabilir belkide amma ben ne yapıyımO zaman sen kendın yıyorsun bebişi bahane etmeolan olmuş almışsın artık doğumdan sonra hemen verırsın yarısı gider hıc merak etme
Benimde öyle heryerim şiş ellerim ayaklarım uyuşuyor belkide kilo değildir ödemdir doğurdukdan sonra gider diye umut ediyorum63le hamile kaldım 75 kiloyum inanılmaz ödem var ama ayakkabılarım yüzüklerim asla olmuyor bana hatta elimdeki parmak uçlarım sürekli uyuşuk. Ödemdenmiş
Bir şey yoktur insallah stres yapma36+2 deyim. Üç gündür karnım taş gibi geziyorum. Nadir yumuşuyor rahat ediyorum bebekte yok denecek kadar az hareket ediyor kötü bi durum yoktur umarımdaha kontrol pazartsi
kaç haftalıksın şuanBenimde öyle heryerim şiş ellerim ayaklarım uyuşuyor belkide kilo değildir ödemdir doğurdukdan sonra gider diye umut ediyorum
Eşim sağ olsun daha yeni bol çikolatalı waffel söyledi o yerkende bakmak olmaz yine ben duracak yerimi biliyorum eşim maşşallah 2 taneyi gömdü yok biz ailecek ağır yaşamlara koru olucazBiz birkaç şekeri yüksek arkadaş çikolatayı tatlıyı falan unuttuk şekerim onları yemeye devam edersen tabi alırsın bebek de obur olur. Kalan haftalarda tüketme bak hepsi nasıl normalleşiyor
Bir şey yoktur insallah stres yapma
kaç haftalıksın şuan
33.haftanını içerisindeyimBir şey yoktur insallah stres yapma
kaç haftalıksın şuan
Ohoooo afiyet olsunEşim sağ olsun daha yeni bol çikolatalı waffel söyledi o yerkende bakmak olmaz yine ben duracak yerimi biliyorum eşim maşşallah 2 taneyi gömdü yok biz ailecek ağır yaşamlara koru olucaz
Sen de tuza dikkat et canım63le hamile kaldım 75 kiloyum inanılmaz ödem var ama ayakkabılarım yüzüklerim asla olmuyor bana hatta elimdeki parmak uçlarım sürekli uyuşuk. Ödemdenmiş
Tak tersi önümde yer ama yeme derOhoooo afiyet olsunBenim eşimin tatlı düşkünlüğü hiç yok Allah’tan, abur cuburlarla da arası yok. Ben bu kadar aşerirken tatlıyı, gözümün önünde olsa yemem diyemezdim sanırım O da sana yardımcı olsun biraz