- 19 Nisan 2021
- 1.365
- 2.181
Gebeyim ben nefsim kalır sen de iflah olmazsın deTak tersi önümde yer ama yeme der
Canım önceki nstlere göre karar veriyor doktor. Bebek hareket alanı var ya orası uzun süre neredeyse düz çizgi gibi çıktı. Kalp atışıyla ilgili değil bu arada çok şükür onda sıkıntı yoktu. 30 dklik nst de 2-3 kez falan hareket algılandı. Ben de gun boyu daha sakin hissettim hep öyle büyük büyük hareketler çok azdi. Ama akşam düzeldi çok şükür. Şimdi de iyiGecmis olsun cnm saglikla gelsin zmninda hareket azligi nasil hic hareketmi etmedi ben bunu anliyamiyorum ya benim bebek enbasdan beri hareketli degil pek ben nasil anlayip ayirtetcem benim doktorda hareketlerini takip et dedi ama ben anlamiyorum fazla hareketli degildi zaten senin nasil hareket azaldi hicmi etmedi birgun boyunca kizlar bilende cvpliya bilir
Oyyyy teyzesi öpsün bu balı yaaaKardeşinin üstüne yatıyor bu ara böyle
Cok sukur cnm saglikla al kucagina benim bebisde cok hareketli degil zaten basdan beri oyle aman aman hareketli bi cocuk degil zaten gun icinde hissetdim bir kac hareket hep ben onu nasil saycamkiCanım önceki nstlere göre karar veriyor doktor. Bebek hareket alanı var ya orası uzun süre neredeyse düz çizgi gibi çıktı. Kalp atışıyla ilgili değil bu arada çok şükür onda sıkıntı yoktu. 30 dklik nst de 2-3 kez falan hareket algılandı. Ben de gun boyu daha sakin hissettim hep öyle büyük büyük hareketler çok azdi. Ama akşam düzeldi çok şükür. Şimdi de iyi
Baştan beri öyleyse belki onun değerlendirmesi farklıdır canım. Daha önce girdin mi nst ye, kac haftaliksin?Cok sukur cnm saglikla al kucagina benim bebisde cok hareketli degil zaten basdan beri oyle aman aman hareketli bi cocuk degil zaten gun icinde hissetdim bir kac hareket hep ben onu nasil saycamki
Ben 31 den geri giriyorum sancim vardiBaştan beri öyleyse belki onun değerlendirmesi farklıdır canım. Daha önce girdin mi nst ye, kac haftaliksin?
Tam bi sırnaşık benimki yaaa görsenOyyyy teyzesi öpsün bu balı yaaakardeşini de bilirmiş
Advictorü süt artımı için kullanan var mı arkadaşlar nasıl kullanıyorsunuz kutunun arkasında sabah akşam birer tane içilmesi gerekiyor yazıyor ama günde 4 tane bişeyin içine karıştırarak iç dedilerTakviye olarak ben mfk nın advictor aldım ama çok da erken başlamak istemiyorum 37de falan başlarım muhtemelen. Doğum sonrası bir de bestlak kullanacağım. Yine doktora sorup yazarım canım
Advictor kullandınız mı kullanım şeklini öğrenebilir miyim faydasını gördünüz müDoğum öncesi hiç içmedim. Doğum sonrası içinde çemen olanlar beni çok rahatsız etmişti emzirmek için açınca memem de kokuyordu sankisüt formunda olanlar vardı onlar çok güzeldi. Komposto da karışık içtim ben kayısı dut üzüm bazen elma falan ne varsa. Bir de bestlak damla bu sefer advictor diye bir takviye de ekleyeceğim
Yiyim diye yapıyor erken doğum riskim vardı 26.haftadan beri bebek kilo alır gelişirse erken doğum olsa bile yaşar dediler yakınlarımız onu duydukran beri sürekli bişeyler yediriyor abartıyor ama laf anlatamıyorum meyve sebze resmen çiğ yedircekGebeyim ben nefsim kalır sen de iflah olmazsın de
Az önce yazdım bendeKızlar nasılsınız? Bugün 36 oldum. Sancım ağrım yok ama karnım taş gibi sert. Acaba doğum yaklaştığı için mi böyle? Sizde durumlar nasıl?
Hayırlı olsun demeye geldiydim çıkmışsın galiba anam olsun sağlıkla gelir zamanında inşallahArkadaşlar benim oğlum da sabirsiz çıktı. Son nst de pek parlak değil. Yatisim yapıldı. Dua edinbiraz korkuyorum. Kızıma da oğluma da saglikla kavusayim
Çıktım kuzum akşam şükür, son 2 nst çok iyi çıktı. Haftaya cumaya yeni muayene randevusu aldım orada sancı çıkarsa durdurmaya çalışmıcaz dediKuzucum sen çıktın mı?
benim de sert, ayni haftadayiz artik nadiren yumusuyor. bir de bebek cik hareketll hep oyleydi de artik idrar torbama mi vuruyor napiyorsa cisim geliyor surekli.Kızlar nasılsınız? Bugün 36 oldum. Sancım ağrım yok ama karnım taş gibi sert. Acaba doğum yaklaştığı için mi böyle? Sizde durumlar nasıl?
artik o bebek bakma ustasi olmustur deneyim konusuyor :)Leydiyz kayınvalidem geldi bugün. Ben biberon koymicaktım çantaya ama mamayı ölçmek açısından iyi oluyor dedi. Kaşık biberon zor oluyor dedi normal silikon kaşıklardan almışlar ne farkı var bilemedim o da kaşık bu da kaşıkneysem götürürüz bakalım. Hanymish diye bi set almışlar biberon ama ben avent'i götürürüm herhalde
ben 36 dayim aynilarini yasiyorum surekli sertlesme toplanma ve bagirsak hareketliligi. dogumun yaklasmasi demek mi oluyor bunlarBende 38.haftaya giriyorum cok kasilmam oluyo sertlesiyor sürekli ve ishal basladi. Heralde son günler.. hayrlisyla. Pazartesi kontrol.