Yok kaynatmadım canım aynı ürünleri mi aldık bilmiyorum ama kaynatmayınız yazıyordu. Sen de bir bak kendininkine..Bak yeni bir bilgi. Hiç kaynatmadın o zaman değil mi canım?
Canım ben onu bizim personel işlerine sordum. Yanacak yıllık iznini kullanabilirsin dedi, gebelik izni değil kullandığın dedi, kurumda da benden önce hep böyle yapılmış kuzum.
363 tl. İki ay önce aldığımdan bile ucuzdu. İptal etmedim. Ben çok kullanabilirim çünkü göğsüm aşırı hassas. Şimdiden sürmeye başladım bile. Haftada iki üç sürücem gibi kuzum.
165 boyum ne kısa ne uzunum sanırım. Annem de 1.55 mesela üç doğumu da normaldi..Doktorum beni muayene etmedi ama fikir olarak uzun boylusun çatın iyidir dedi. Sende boylu isen seninki de iyidir bence. Ama benim teyzelerim hepsi kısalar ama normal doğurdu lar. Sadece insana avantaj getiriyor sanırım boy
Başka yağlar da deneyebilirsin bebiş Hindistan cevizi yağı badem yağı falan. Lierac anında emiliyor. Bir de biter iki de biter dahagöbüş büyüdükçe badana yapar gibi sürmeye başladım lierac ıikinci kutudayım valla az kaldı ama biterse üçüncüyü de alıcam hatta doğumdan sonra da kullanın diyorlar çatlama o zaman da olabiliyormuş. kendimi şey diye rahatlatıyorum amaaan on kere mi hamile kalcam sanki hayatımda diye
ne kadardi kan degerlerin ozellikle hemoglabin? benim de dusuk ama damardan birsey verelim demedi 10.1 cikti hemoglabin. demirim iyi ama daha fazla gerek yok dedi yiyerek al falan dedi normal dogum sonrasi bakicaz dedi banaKızlar sabah kan tahlili yaptırdım halsizliğim ve baş dönmem oluyordu son günlerde , böyle baya bay oda dönüyordu . Kan değerlerim düşmüş baya. Doktor yatış yapıp, damardan demir vericez dedi yarın gidecek tekrar demir için
Kaşık biberon almış mıydınYok kaynatmadım canım aynı ürünleri mi aldık bilmiyorum ama kaynatmayınız yazıyordu. Sen de bir bak kendininkine..
Of cok sinir bozucuymuş ya hazır gelip de hazır yemekleri yemeleri. Ay ben simdi annemin hakkını ödeyemem ilk dogumumdan sonra 35 gün annemlere yerleştik yatakodalarını verdiler bize hatta. Evde babam ve 3 kardeşim oldugu için bana gelemezdi yardıma oyle 2 vasıta git 2 vasıta dön. evimiz cok yakın da diildi. Ne kadar rahat etmiştim eşim de erken cıkıp gec geliyordu cünkü işten ilk torun olunca cümbürcemaat büyütmüştük kızı. O yüzden annemden hiç bir beklentim yok artık o yapacagını yaptı krese kadar baktı da kızıma bir sey desem Allah carpar vallaBiz çekirdek aile olarak takılıyoruz, dışarıdan herhangi bir desteğim yok. Sana söylediklerim kendimin de yaptığı şeyler, havadan konuşmadım yaniİlkinde desteğim vardı ama bana uzun vadede faydadan çok zararı oldu, ona istinaden yazmıştım. Yoksa herkesin deneyimi elbette farklı. Her şey gönlünce olur umarım
Bak bunu ilk dogumumdan önce yaptım ben, kısmetse bunda da yapacağım. İlkinde hastane çıkışında eve gelip o yemekleri yediler. Buna hala o kadar sinir oluyorum ki, eşime sıkı sıkı tembihledim, asla ve asla diye. Hastane çıkışında çekirdek ailem dışında kimsenin eve gelmesini de istemiyorum hatta. Biraz daha zaman geçsin, buzdolabina yemekleri sıcakken konserveleyip koyacağım inşallah.
İşte sana belki gelmemeleri daha hayırdır sözümün sonuna kadar arkasindayimayyyyy böyle bişey olsa sinirimden ortadan ikiye ayrılırdım heraldedoğumdan sonra bize gelip bide hazır yemek yicekler ha
Wellgro Comfy 4 In 1 Kanguru, Bebek Taşıma Kangurusu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ben bunu aldım canım baya araştırarakKızlar uygun fiyatlı ergonomik m şeklinde içe dışa dönük aldığınız kanguruların linkini bana atar mısınız? Sadece içe dönük de olur. Ben bu kanguru işini anlamadım ya. Çok pahalılar. E bebekte 800-1500 bandında var. Ebebekten alabileceğim bir marka var mı?
Kaşık biberon almış mıydın
Ah darısı bize inşallahaynen ben de oyle dusunuyorum cok guzel soylemisler dun ben de konustum doktorlar ya iri bebek olursa cikamazsa nolcak diye o da oyle dusunme dogum sen ne kadar rahatsan o kadar rahat geciyor dedi gevsemen lazim sicak kuvete otur burda da yapiyoruz dedi nefes tekniklerine odaklan buyuk bebek cikmaz diye birsey yok birsey olsa sezaryene aliniyor, monitorden gozlemliyoruz sezaryen dikis yerin zorlaniyor mu bebek strese giriyormu diye.
ben de biraz panik insanim nasil rahatlicam bilmem hep annemi dusunuyorum ikimizide kolay dogurmus hele kardesim 4 bucuk kilo bir ikinmaya gelmis, gorsen zayif biri annem ben gibi o nasil dogurmus
Valla hiç bisey yapmasan da alşam yayılıyorsun halin kalmıyor bak sen en azından hakkını veriyormuşsun yayılmanınAy keşke öyle olsa30lara kadar iyiydim ama bu ara çok çabuk yoruluyorum, çarpıntım oluyor keşke öyle dinamik enerjik olsam, akşamları koltukta yayılıyorum hemen
Ben daha kaşık biberon almadım bi onu alıcam. Onun dışında 3 tane emzik var, biberon var götürmeyi planlamıyorum ama yıkarım ya da kaynatırım yine ne yazıyorsa. Bi de bebebao göğüs pompası var sanırım başka bişi yok. Kilitli poşet de çok iyi oluyor diyolar bak iyi hatırlattın ondan da alayımİçerisinde yazdıklarına göre yaptım ben. Kaşık biberon, Mochi el pompası, silikon uçları temizledim. Kimisinde 5 dk kaynar suya atın kaynatın diyordu kimisinde kaynamış ocaktan alınmış suda 5 dk bekletin diyordu. Sonrasında biberon temizleyicisi ile de tekrar temizledim. Kilitli poşetle hastane çantasına koydum.
Sağol canım hemen bakıyorumWellgro Comfy 4 In 1 Kanguru, Bebek Taşıma Kangurusu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ben bunu aldım canım baya araştırarak
Almadım ya ihtiyaç olursa şırınga kullanırız demiştim. Bugün ebe ve hemşireler de parayla satın alınan hiçbir şeye ihtiyacın yok sakın kolaya kaçma emzik biberon sağım falan diye dediKaşık biberon almış mıydın
Kolostrum sütünü yalnızca elle sağın diyor bazı hekimler bu arada. Süt olgunlaştıktan sonra pompa kullanın diyorlar.Ben daha kaşık biberon almadım bi onu alıcam. Onun dışında 3 tane emzik var, biberon var götürmeyi planlamıyorum ama yıkarım ya da kaynatırım yine ne yazıyorsa. Bi de bebebao göğüs pompası var sanırım başka bişi yok. Kilitli poşet de çok iyi oluyor diyolar bak iyi hatırlattın ondan da alayım
Ben de kaynamış suyun içine koyup dezenfekte ettim hep kaynatmadım ama sıcak suyun içine koydum hiç bakmamıştım öyle bir şey deniyor mu diyeYok kaynatmadım canım aynı ürünleri mi aldık bilmiyorum ama kaynatmayınız yazıyordu. Sen de bir bak kendininkine..
Benim gördüğüm izlediğim çoğu doktor emzik yanlısı, tam aksine de ebe ve hemşireler çok karşı. Niye öyle acabaAlmadım ya ihtiyaç olursa şırınga kullanırız demiştim. Bugün ebe ve hemşireler de parayla satın alınan hiçbir şeye ihtiyacın yok sakın kolaya kaçma emzik biberon sağım falan diye dedi
Bunun ne kadar sinir bozucu olduğunu o an hiç anlamadım biliyor musun, sonradan farkettim. Bu defa kimseyi istemiyorum da, gelene de çay kuru pasta, olmadı püskevit.Of cok sinir bozucuymuş ya hazır gelip de hazır yemekleri yemeleri. Ay ben simdi annemin hakkını ödeyemem ilk dogumumdan sonra 35 gün annemlere yerleştik yatakodalarını verdiler bize hatta. Evde babam ve 3 kardeşim oldugu için bana gelemezdi yardıma oyle 2 vasıta git 2 vasıta dön. evimiz cok yakın da diildi. Ne kadar rahat etmiştim eşim de erken cıkıp gec geliyordu cünkü işten ilk torun olunca cümbürcemaat büyütmüştük kızı. O yüzden annemden hiç bir beklentim yok artık o yapacagını yaptı krese kadar baktı da kızıma bir sey desem Allah carpar vallaKayınvaldem 1 ay yanımdaydı dogum sonrası saolsun 2. De. Bunda da oyle olur yine annem gelir gider gün içinde bu sefer cok yakın oturuyoruz ikisi de iyi anlaşıyorlar zaten öyle yuvarlanır gideriz inşallah diye düşünüyorum
Ay oturdum izledimYouTube’da önüme doktorlar dizisi kesitinin çıkması, benim onu izlemem ve iri bebeğe normal doğum diye tutturan bir kadının hazin sonunun olduğu bölüme denk gelmem9. dk’dan sonra..