+1Ayy nerdeyse annenle yasıt olmam
Hastanesine göre değişiyor o bence. Bilindik büyük hastanelerde olacaksa dogum zaten otel gibi veriyorlar havluyu oda terliğini vs yoksa da alınabilir benceKızlar ben hastane çantamı hazırlıyorum yavaş yavaş.outoffit ın ilk sayfada yayınladığı maddeleri baz alıyorum, kendisine teşekkür ederim ❤ size sorum şu? Havlu falan almak lazım mı?
ben hic olcturmedigm icin bilmiyorum glukoz testini atlamistimAh darısı bize inşallahSana da güzel şeyler söylemişler. Böyle şeyler duyunca da yeniden bi cesaret geliyor insana vallahi
Benim kan ve idrar çıkmış HbA1c 5.8 çıkmış prediyabet aralığında görünüyor. Ay ben bıktım şu şeker işinden Allah affetsin de, yine modum düştü ya
Aldım ben ne olur ne olmaz diye üzerime ek olarak kalın hırka aldım üşürsem diye diğer şeyler aynıKızlar ben hastane çantamı hazırlıyorum yavaş yavaş.outoffit ın ilk sayfada yayınladığı maddeleri baz alıyorum, kendisine teşekkür ederim ❤ size sorum şu? Havlu falan almak lazım mı?
emzik goturecegim ben rahatlatiyor bebegi. biberon aldim sutum yetmezse diye. sarilik olunca da veriyorlarmis ilk cocugumda olmadi ama ne olur olmaz diye bunda tedbirliyim memelerim sondu sanki benim ya dolgundu nolduyss yumusak simdi.3 kilo vermisim bir de durduk yere, herkes alirken kilo vermek nerden cikti bilmem, bebek buyuyor ama onun kilosu iyiBen Milkbaby kaşık biberon aldım ucu silikonlu yumuşak diye bir ebe önermişti. Hem mama vermek gerekirse diye aldım hemde süt sağarsam onla veririm diye düşündüm. Silikon uçta ilk aşamada tutamazsa yada yara olduğunda da iyileşme sürecinde işe yarıyormuş onu da aynı ebe Lansinoh önermişti ondan aldım. Emzik ve biberon bende götürmeyi düşünmüyorum. Biberon Comotomo aldım ama yinede. Siz büyükşehirdesiniz lazım olduğunda hemen ebebek vs alabilirsiniz belki önceden almaya gerek yoktur. Ben şehire epey uzakta yaşıyorum git gel 2 saat her yer. Acil bir durumda elimin altında hemen olması adına indirim buldukça aldım.
emzik goturecegim ben rahatlatiyor bebegi. biberon aldim sutum yetmezse diye. sarilik olunca da veriyorlarmis ilk cocugumda olmadi ama ne olur olmaz diye bunda tedbirliyim memelerim sondu sanki benim ya dolgundu nolduyss yumusak simdi.3 kilo vermisim bir de durduk yere, herkes alirken kilo vermek nerden cikti bilmem, bebek buyuyor ama onun kilosu iyiBen Milkbaby kaşık biberon aldım ucu silikonlu yumuşak diye bir ebe önermişti. Hem mama vermek gerekirse diye aldım hemde süt sağarsam onla veririm diye düşündüm. Silikon uçta ilk aşamada tutamazsa yada yara olduğunda da iyileşme sürecinde işe yarıyormuş onu da aynı ebe Lansinoh önermişti ondan aldım. Emzik ve biberon bende götürmeyi düşünmüyorum. Biberon Comotomo aldım ama yinede. Siz büyükşehirdesiniz lazım olduğunda hemen ebebek vs alabilirsiniz belki önceden almaya gerek yoktur. Ben şehire epey uzakta yaşıyorum git gel 2 saat her yer. Acil bir durumda elimin altında hemen olması adına indirim buldukça aldım.
emzik goturecegim ben rahatlatiyor bebegi. biberon aldim sutum yetmezse diye. sarilik olunca da veriyorlarmis ilk cocugumda olmadi ama ne olur olmaz diye bunda tedbirliyim memelerim sondu sanki benim ya dolgundu nolduysa yumusak simdi.3 kilo vermisim bir de durduk yere, herkes kilo alirken bana noluyor bilmem, bebegin kilosu iyi amaBen Milkbaby kaşık biberon aldım ucu silikonlu yumuşak diye bir ebe önermişti. Hem mama vermek gerekirse diye aldım hemde süt sağarsam onla veririm diye düşündüm. Silikon uçta ilk aşamada tutamazsa yada yara olduğunda da iyileşme sürecinde işe yarıyormuş onu da aynı ebe Lansinoh önermişti ondan aldım. Emzik ve biberon bende götürmeyi düşünmüyorum. Biberon Comotomo aldım ama yinede. Siz büyükşehirdesiniz lazım olduğunda hemen ebebek vs alabilirsiniz belki önceden almaya gerek yoktur. Ben şehire epey uzakta yaşıyorum git gel 2 saat her yer. Acil bir durumda elimin altında hemen olması adına indirim buldukça aldım.
O zaman bıraktırmak çok zor oluyo diyolar, dün bir konu okudum kadının çocuğu küvözdeyken biberonla vermişler eve gelince memeye hiç alıştıramamış en azından kaşık biberonla verin belki biberonu bırakır yazmıştı diğer analarNormal biberona geçmezler mi ya o zaman yoksa çok mu cahilimkesin tutar meme ya….
Dogurali 24 saat olmuş bir kadının başına gitmek için yangın olmak gerekiyor benceyani ne acelesi varmış amcanların da sanki kacıyorsunuz insanlar ne kadar düşğncesiz ve cahil böyle duyunca sinir oluyorum.
Bana de eşimden yana bir yardım yok uzun saatler calışıyor ev işlerine katkı 0 hatta sıfırın altında bana sen de yapma ne var der mesela o modda rahat biridir sanki yapmadan oluyormuş gibi. O yüzden akıl ve fiziki saglığım için careyi düzenli gelen ablada buldum şükür allah da denk getirdi. Bebek bakımına da katkısı olmaz pek eşimin büyüklerle ilgilenir simdi ancak. Oyle Allah dagına göre kar veriyor sanırım
Hemoglobinim 9.5 ferritin 11.5 çıkmışne kadardi kan degerlerin ozellikle hemoglabin? benim de dusuk ama damardan birsey verelim demedi 10.1 cikti hemoglabin. demirim iyi ama daha fazla gerek yok dedi yiyerek al falan dedi normal dogum sonrasi bakicaz dedi bana
Yok ya sakın kendini yorma, imkanın varsa mutlaka yardım al. Benim hem annem burda değil kv zaten yok, ama yani şu aşamada yorgunluk iyice psikolojik olarak zorluyor. Sen elinden geleni yaparsın zaten, gerisi de olduğu kadar. ( bi yandan da kendimi ikna etmeye çalışıyorum ndjdjdjd)Bende öyle olabilmek isterdim genel anlamda çok düzenli bir insan değilim yemek bende yapıyorum 3 çeşit yapmaya çalışıyorum ama şu an birsürü katlanması gereken ütülenecek yıkanacak evim istediğim gibi dört dörtlük tertemiz olamıyor asla ve bu da huzursuz ediyor benişöyle mükemmel temiz her işi halledebilen düzenli biri olmak isterdim. Annemde çok öyle değil yapar yemek konusunda çok iyidir anne şunu yap deyince her işi yapar eder ama çok düzenli ve temiz değil, kv baya düzenli temiz pratik o yüzden o temizlikte daha iyi annem bir tık daha üstünden yapıp geçiyor öyle alışmış hep öyle.
Kv ye minnet borçlanmak istemiyorum hiç ama annem yaparsa da tamamen temiz olmıycak tek zaten zorlanır. Bakalım bir iki haftaya yapacaklar büyk temizliğimi
Valla ben bu cümleyi daha bu sene duydumDoğurmadan anne olunmaz, yarım annelik o demesi
İnşallah ya valla meme reddiyle falan uğraşmayalım nolurO aşamada sanırım silikon meme uçlarını kullanıyorlar işte. Ama çocuklar ona da alışıyor bu sefer onu bıraktırmaya çalışıyormuşsun. Gece kendi memeni teklif ediyormuşsun vs vs bir şekilde memeyi tutturmaya çalışacağız inş böyle bir sıkıntı yaşamayız tabiki.
İlk çocuğuma emzik vermedim, yolda ağladığı için sürekli emzirmeye dur kalk yapmaktan dışarı çıkmaya korkar olmuştum, öyle öyle eve kapandım. Bu defa ilk bir ay evde değil ama gerekirse hastane dönüşünde bile vermek için yanıma alacağım.emzik goturecegim ben rahatlatiyor bebegi. biberon aldim sutum yetmezse diye. sarilik olunca da veriyorlarmis ilk cocugumda olmadi ama ne olur olmaz diye bunda tedbirliyim memelerim sondu sanki benim ya dolgundu nolduysa yumusak simdi.3 kilo vermisim bir de durduk yere, herkes kilo alirken bana noluyor bilmem, bebegin kilosu iyi ama
emzik goturecegim ben rahatlatiyor bebegi. biberon aldim sutum yetmezse diye. sarilik olunca da veriyorlarmis ilk cocugumda olmadi ama ne olur olmaz diye bunda tedbirliyim memelerim sondu sanki benim ya dolgundu nolduysa yumusak simdi.3 kilo vermisim bir de durduk yere, herkes kilo alirken bana noluyor bilmem, bebegin kilosu iyi ama
Ay kuzenim çok kilo almayan kadınlara takıktır, kıskanır falan. Çok kilo almadığım için kiloma bk atamadı, yüzümü uzun uzun inceleyip dedi ki cildin çok bozulmuş ama üzülme kız güzelliği alırmışBende meme olayından baya tırsıyorum. Emzik biberon ile ilgili baya korkutucu şeyler söylüyor herkes. Yaşayıp göreceğim bakalım. Mayo Clinic kitabında 33.haftada şöyle yazıyordu. ‘Doğuma yaklaştıkça kilo alımınız yavaşlayacak ama bebek için olağanüstü bir büyüme dönemi olacak.’ Bende 2-3 haftadır doğru düzgün kilo almadım. Ama bebek alıyor. Zaten mide yanmasından dolayı bir çok şeyi yiyemiyorum. Şekerden korkumdan tatlı da sınırlı yiyorum. Akşamları canım aşırı abur cubur çekiyor sadece onu da zararlı diye kendimi tutmaya çalışıyorum. Açım sürekli genel olarak ama önümde engeller var
emzik kullandi benim oglum 2 yasina kadar falan ama emmesine engel olmadi hic 10 aya kadar meme de emdi. biberonu bilemicem 6 aydan sonra verdik biz takviye mama olarak ek gidayla birlikte, hala emiyordu ama benim sutum yetecek gibi degildi ona.Bende meme olayından baya tırsıyorum. Emzik biberon ile ilgili baya korkutucu şeyler söylüyor herkes. Yaşayıp göreceğim bakalım. Mayo Clinic kitabında 33.haftada şöyle yazıyordu. ‘Doğuma yaklaştıkça kilo alımınız yavaşlayacak ama bebek için olağanüstü bir büyüme dönemi olacak.’ Bende 2-3 haftadır doğru düzgün kilo almadım. Ama bebek alıyor. Zaten mide yanmasından dolayı bir çok şeyi yiyemiyorum. Şekerden korkumdan tatlı da sınırlı yiyorum. Akşamları canım aşırı abur cubur çekiyor sadece onu da zararlı diye kendimi tutmaya çalışıyorum. Açım sürekli genel olarak ama önümde engeller var
aynen emzik vermeyen arkadaslarim kendi memelerini kullandilar cok yiprandilar cocuk bagimlisi olmustu artik. artik beslenmede degil rahatlama olarak emiyordu cocuklari, anneyi cok yoruyor o durum. emzigin bir zararini gormedim ben hatta emme refleksi cok baskin oluyor bebeklerde cok rahatlatiyor onlari. Kaucuk agiz yapisina uygun ortodontik birsey alinabilir ben Nuk almistim yine oyle aldimİlk çocuğuma emzik vermedim, yolda ağladığı için sürekli emzirmeye dur kalk yapmaktan dışarı çıkmaya korkar olmuştum, öyle öyle eve kapandım. Bu defa ilk bir ay evde değil ama gerekirse hastane dönüşünde bile vermek için yanıma alacağım.
Ay kuzenim çok kilo almayan kadınlara takıktır, kıskanır falan. Çok kilo almadığım için kiloma bk atamadı, yüzümü uzun uzun inceleyip dedi ki cildin çok bozulmuş ama üzülme kız güzelliği alırmışcildim birkaç haftadır bozuk ama o günlerde hiç olmadığı kadar iyiydi bu arada. Neyse, kime kaç kilo aldığımı söylesem -soruyorlar çünkü- hmmmmm “son 1.5 ay çok alınıyo cnm ztn” cevabıyla karşılaşıyorum. Bunu duyduğuma çok sevindim o yüzden
Hey allaam insanlar da ne fesat yaa neye bk atacagını bilemiyorlar resmen. İlginç bir sekilde habire kilo alan ben de 34ten 36ya aynı kalmışım halbuki karnım baya büyüdü artık tuvalete zor oturuyorum nerdeyseAy kuzenim çok kilo almayan kadınlara takıktır, kıskanır falan. Çok kilo almadığım için kiloma bk atamadı, yüzümü uzun uzun inceleyip dedi ki cildin çok bozulmuş ama üzülme kız güzelliği alırmışcildim birkaç haftadır bozuk ama o günlerde hiç olmadığı kadar iyiydi bu arada. Neyse, kime kaç kilo aldığımı söylesem -soruyorlar çünkü- hmmmmm “son 1.5 ay çok alınıyo cnm ztn” cevabıyla karşılaşıyorum. Bunu duyduğuma çok sevindim o yüzden