Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Pirinç ve patatesi de sogutup yiyin diyorlar glisemik indeksi
Düşüyormuş baya yani işte zeytinyaglı dolma, patates salatası gibi cok can cekiyorsa

Bir şey yiyemiyorum ama 7-8 kilo aldım yine yaa, anlamadım nereme aldım doktor bebe kilosu dedi. Yüzüm gıdım falan şişsin istemiyorum doğumda ne yalan söyleyeyim sen de fitmişsin anacım ben 65le hamile kaldım, evlendiğimde 55tim

Kızlar adete 2 gün kaldı test yaptım gün içinde bes dk gölgelik cıktı freeyl marka güvenilirmi

Eklentiler

• IMG_3593.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 16
Bana bugün 5 aya kadar emzik verme dediler ama 5 aylık bebek emzik mi kabul eder Allah aşkına o saatten sonra. Bebeğin ağzında plastik bir şeye hiç gerek yok dediler. Ama dün izlediğim bir doktor 1 aydan sonra emziğin hem ani bebek ölüm sendromunu önlediği hem bebeği sakin ve güvende hissettirdiği hem de diş damak yapısını, emme refleksini güçlendirdiğini söyledi mesela. Ben de veririm diye düşünüyorum 15-20 günlük veya bir aylık olduktan sonra. Bir de bebişler emzikle daha bir tatlı olmuyorlar mı

Ya o yüz göz sismesi yapı meselesi cok kilo almakla ilgili olmuyor. Su ana kadar 14 kg aldım bir sislik olmadı olsa bnm gıdımın cıkması lazım Kimisinin burnu bile büyüyor hamilelikte e sonra geciyor gidiyor nolcak surda sınırlı süre. Zaten 10 kg ile tamamlasan 6-7 kg direk dogumla gidiyor. E kalan 3 kg da 1 ayda veriliyor emzirirken

Kızlar adete 2 gün kaldı test yaptım gün içinde bes dk gölgelik cıktı freeyl marka güvenilirmi
Cok net gözükmüyor burda ama bir de predictor marka gebelik testi al istersen onu dene. 2 gün önce erken gebelik testi bi tık daha koyu cıkar gibi geliyor ama markasıyla alakalı bir sey de olabilir

Kuzum bizim bebiş 34te 3200 geldi biliyorsun o FL şeyi doğruysa 54 cm o hesaba göre boyu zaten herhalde 60ta da doğar yani Ben FL hesabına hiç inanmıyorum. Kasılma ile monitördeki değerin yükselmesini ben de anlamıştım nst’de. Ama benimki 33e kadar çıktı sanırım en fazla. Evde ben de kesinlikle daha sertlerini hissediyorum orada önemli olan düzenli olmaları galiba. Sürekli düzenli bir şekilde kasılma olmadıkça o grafik yukarı-aşağı yukarı - aşağı bir eğri çizmedikçe çok anlamlı bulunmuyor. Az kaldı 37yi atlatmaya sonra istedikleri vakitte buyursun gelsinler inşallah Her bebek 40ı görecek diye bir durum olmuyor zaten hele ki tombik bebekler

Pirinç ve patatesi de sogutup yiyin diyorlar glisemik indeksi
Düşüyormuş baya yani işte zeytinyaglı dolma, patates salatası gibi cok can cekiyorsa
Denesem mi bilemedim vallahi sanki yine çok yükselirmiş gibi. Diyetisyen kesinlikle yemeyelim önümüzdeki süreçte dedi

Ben almamıştım ama arkadaşım hijyen açısından ihtiyaç olabilir dedi. Öyle deyince koydum sonradan. Eşim de olmadı hastaneninkilerle de ben alırım dedi
Benim teyzem var asiri titiz . Carsaf falan goturecekmisin dedi dedim tabiki hayir otele falan gittigimde genelde hep gotururum ama hastanede cok kaldim gayet temiz zaten bi de o halde onunla ugrasamam yani. Bebek icin gotur bari dedi. Dedim cok lazim muslin goturucem sererim onu . Annemde asiri titizdir inanilmaz hic benzemiyorum temizimdir ama asiri titz degilim belli seylerde .

Ben 15-16 haftadan sonra kullanmadım.
Bende birakmayi dusunuyorum ama son kutum var artik tekrar almak isdemiyorumda 35 haftamdayim vegan oldum icin uzun sure kullandim ama biraksam artik sorun olmmaz heralde ya cocuk icin iciyordum omega3 var diye ama tekrarda almak isdemiyorum biraksam kilo alirmi kafam karisdi

Kızlar sizinde meme uçlarınızdan minik minik süt geliyor mu? Benim sütyenimde bir kaç nokta kurumuş oluyor, bazen bakayım diyorum ellediğimde minicik doluyor ucuna sıvı, şimdi kedim üstüme çıkmıştı patisi geldi bastırdı, ıslak hissettim bi baktım minicik çıkıyor sıvı, biliyordum gelebileceğini de böyle tahmin etmemiştim

Ben bebeğin altına sermelik bir müslin götüreceğim ama havlu ya da çarşaf goturmeyecegim. İlkinde terlik de götürmedim, oradan bir şey vermişlerdi galiba ama götürmek gerekiyor mu? Eve dönünce boşaltması gözümde büyüyor

Cok net gözükmüyor burda ama bir de predictor marka gebelik testi al istersen onu dene. 2 gün önce erken gebelik testi bi tık daha koyu cıkar gibi geliyor ama markasıyla alakalı bir sey de olabilir
Gün içerisinde yaptım inanın bilmiyorum kafam cok bulanık dünde awox marka yapmıstım ondada gölgemsi cıkmıstı fakrlı marka ile yaptım bugunde gölgemsı cıkınca bi ümitlenmedim değil

Ay bide o var getir kullansanda kullanmasanda yika hepsini off hep is

Sen de az değilmişsin

Bende normal yememe rağmen 8-8.5 kılo aldım yani öyle her şeyi yesem etsem 20-25 alırdım kesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…