Pirinç ve patatesi de sogutup yiyin diyorlar glisemik indeksiCumartesi gösteririm artık canım o gideceğim doktora. Prediyabet aralığında görünüyor. Bir öncekinde 5.4 çıkmış o referans aralık dışıymış ama 5.6yı geçtiğinde böyle oluyormuş yazan değere göre. Valla elimden geleni yapıyorum. Akşam menüde bulgurlu biber dolması var mesela hayatımda ilk defa yaptım nasıl bir şey oldu hiçbir fikrim yokAma pirinç rekor yükseltiyor yani mecburen böyle böyle idare edeceğiz birkaç hafta.. Sabah tokluk kan şekerim 116 çıkmış çok iyi bir değer. Laboratuvarda çıkması da çok mutlu etti beni cihazım eksik ya da fazla ölçmüyor demek ki. Hepsini bir göstereceğim muayene olacağım bakalım
Bir şey yiyemiyorum ama 7-8 kilo aldım yine yaa, anlamadım nereme aldım doktor bebe kilosu dedi. Yüzüm gıdım falan şişsin istemiyorum doğumda ne yalan söyleyeyimKuzum sen zaten birsey yiyemiyorsun habire kusuyorsun nerene alcan kilo boşver milletin dediğine ne bakcan. Yiyebildigin seyleri ye gitsin. Daha güzel bişi söyliyim emzirirken iyice kilo veriyordum ben yesem bile, 57 başladıgım hamileliklerimde 53e düştüm hep bebek 3-4 aylıkken ki birimde 10 birinde 13 kilo almıştım
Bana bugün 5 aya kadar emzik verme dediler ama 5 aylık bebek emzik mi kabul eder Allah aşkına o saatten sonra. Bebeğin ağzında plastik bir şeye hiç gerek yok dediler. Ama dün izlediğim bir doktor 1 aydan sonra emziğin hem ani bebek ölüm sendromunu önlediği hem bebeği sakin ve güvende hissettirdiği hem de diş damak yapısını, emme refleksini güçlendirdiğini söyledi mesela. Ben de veririm diye düşünüyorum 15-20 günlük veya bir aylık olduktan sonra. Bir de bebişler emzikle daha bir tatlı olmuyorlar mıemzik goturecegim ben rahatlatiyor bebegi. biberon aldim sutum yetmezse diye. sarilik olunca da veriyorlarmis ilk cocugumda olmadi ama ne olur olmaz diye bunda tedbirliyim memelerim sondu sanki benim ya dolgundu nolduysa yumusak simdi.3 kilo vermisim bir de durduk yere, herkes kilo alirken bana noluyor bilmem, bebegin kilosu iyi ama
Ya o yüz göz sismesi yapı meselesi cok kilo almakla ilgili olmuyor. Su ana kadar 14 kg aldım bir sislik olmadı olsa bnm gıdımın cıkması lazımBir şey yiyemiyorum ama 7-8 kilo aldım yine yaa, anlamadım nereme aldım doktor bebe kilosu dedi. Yüzüm gıdım falan şişsin istemiyorum doğumda ne yalan söyleyeyimsen de fitmişsin anacım ben 65le hamile kaldım, evlendiğimde 55tim
Cok net gözükmüyor burda ama bir de predictor marka gebelik testi al istersen onu dene. 2 gün önce erken gebelik testi bi tık daha koyu cıkar gibi geliyor ama markasıyla alakalı bir sey de olabilirKızlar adete 2 gün kaldı test yaptım gün içinde bes dk gölgelik cıktı freeyl marka güvenilirmi
Kuzum bizim bebiş 34te 3200 geldi biliyorsun o FL şeyi doğruysa 54 cm o hesaba göre boyu zaten herhalde 60ta da doğar yaniMerhaba kızlar bu ara pek okuyamıyorum burayı işten güçten.
Bugün kontrole gittim 35+3 teyim. Bebiş yine tosuncuk çıktı 3234 gram 49.7 boy tabi fl ye göre. Kafası 38.haftada biraz koca kafalı olacak dedi doktorumNst de sancım 75 lere çıktı ara ara da 20-30 arası gidip geldi. Bu bebeğin bir yere toplanıp hassasiyet,ağrı ve baskı olduğu zamanlar sancıymış 75 çıktığında öyle oldu çünkü. Yalnız ben evde daha ağırlarını hissediyorum onun o zaman ne kadar artıyor kim bilir
Ben 15-16 haftadan sonra kullanmadım.Kizlar hala multivitamin kullaniyirmusunuz birakaniniz varmi
Denesem mi bilemedim vallahi sanki yine çok yükselirmiş gibi. Diyetisyen kesinlikle yemeyelim önümüzdeki süreçte dediPirinç ve patatesi de sogutup yiyin diyorlar glisemik indeksi
Düşüyormuş baya yani işte zeytinyaglı dolma, patates salatası gibi cok can cekiyorsa
Benim teyzem var asiri titiz . Carsaf falan goturecekmisin dedi dedim tabiki hayirBen almamıştım ama arkadaşım hijyen açısından ihtiyaç olabilir dedi. Öyle deyince koydum sonradan. Eşim de olmadı hastaneninkilerle de ben alırım dedi
Benim annem küçük evlenmiş ondan kocaman kızı var yoksa genç bir yaş aralığıAyy nerdeyse annenle yasıt olmam
Bende birakmayi dusunuyorum ama son kutum var artik tekrar almak isdemiyorumda 35 haftamdayim vegan oldum icin uzun sure kullandim ama biraksam artik sorun olmmaz heralde ya cocuk icin iciyordum omega3 var diye ama tekrarda almak isdemiyorum biraksam kilo alirmi kafam karisdiBen 15-16 haftadan sonra kullanmadım.
Ben bebeğin altına sermelik bir müslin götüreceğim ama havlu ya da çarşaf goturmeyecegim. İlkinde terlik de götürmedim, oradan bir şey vermişlerdi galiba ama götürmek gerekiyor mu? Eve dönünce boşaltması gözümde büyüyorBenim teyzem var asiri titiz . Carsaf falan goturecekmisin dedi dedim tabiki hayirotele falan gittigimde genelde hep gotururum ama hastanede cok kaldim gayet temiz zaten bi de o halde onunla ugrasamam yani. Bebek icin gotur bari dedi. Dedim cok lazim muslin goturucem sererim onu . Annemde asiri titizdir inanilmaz hic benzemiyorum temizimdir ama asiri titz degilim belli seylerde .
Gün içerisinde yaptım inanın bilmiyorum kafam cok bulanık dünde awox marka yapmıstım ondada gölgemsi cıkmıstı fakrlı marka ile yaptım bugunde gölgemsı cıkınca bi ümitlenmedim değilCok net gözükmüyor burda ama bir de predictor marka gebelik testi al istersen onu dene. 2 gün önce erken gebelik testi bi tık daha koyu cıkar gibi geliyor ama markasıyla alakalı bir sey de olabilir
Sağol yüreğimize su serptin canımBenim annem küçük evlenmiş ondan kocaman kızı var yoksa genç bir yaş aralığıha ama kendi açımdan memnunum ciddi kuşak farkı yok
Ay bide o var getir kullansanda kullanmasanda yika hepsini off hep isBen bebeğin altına sermelik bir müslin götüreceğim ama havlu ya da çarşaf goturmeyecegim. İlkinde terlik de götürmedim, oradan bir şey vermişlerdi galiba ama götürmek gerekiyor mu? Eve dönünce boşaltması gözümde büyüyor
Sen de azKuzum sen zaten birsey yiyemiyorsun habire kusuyorsun nerene alcan kilo boşver milletin dediğine ne bakcan. Yiyebildigin seyleri ye gitsin. Daha güzel bişi söyliyim emzirirken iyice kilo veriyordum ben yesem bile, 57 başladıgım hamileliklerimde 53e düştüm hep bebek 3-4 aylıkken ki birimde 10 birinde 13 kilo almıştım
Bende normal yememe rağmen 8-8.5 kılo aldım yani öyle her şeyi yesem etsem 20-25 alırdım kesınBir şey yiyemiyorum ama 7-8 kilo aldım yine yaa, anlamadım nereme aldım doktor bebe kilosu dedi. Yüzüm gıdım falan şişsin istemiyorum doğumda ne yalan söyleyeyimsen de fitmişsin anacım ben 65le hamile kaldım, evlendiğimde 55tim