Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Ayy nerdeyse annenle yasıt olmam

Ndjdjdjdjd boşver en iyisi valla bak kimseye bi borcumuz yok, yani olmaması lazım…
Benim yükselenim akrep, yay burcu korkulu rüyam ndndnd gerçekten çok zıt iki burç ya
Özellikle işime ara verdiğimden beri böyle, kompleks yaptığımı düşünüyorum 18 yaşından beri çalışıyorum çünkü ama evde olmak daha zormuş düşünmek bile yoruyor beni
Oo sen bir de erken başlamışsın sorumluluk almaya, annem de hep öyle diyor evde olmak daha zor diye bakalım bi kaç haftaya deneyimleyeceğim…

Ben anne ve kvyi katamıyorum çünkü onlar kendilerinden çok çocukları için yaşayan tiplerden. Ama maddi olarak zorlamıcak şeyleri söyledim çünkü babaların durumları çok iyi değil zaten biz sürekli destekliyoruz. bi de kvnin tarzını asla sevemiyorum mümkünse almasın bana yaranılmaz djdjdjd
Ya o insanın da inşallah karşısına çok güzel fırsatlar çıkar ya ne güzel kalpli insanlar var Allah kimseyi yapayalnız bırakmıyor illaki birileri geliyor işte bazen böylesi daha değerli diyosun onun beni sevme gibi zorunluluğu yok ama gerçekten gönülden seviyor demekki. Şöyle bir yardımcı bana da amin

Senin kafan böyle rahatsa enerjin yerindeyse yapınca rahatsız olmuyorsan aldırma bence. Oh ne güzel ne kadar enerjik dinamik bi hamileyim tüm evi ayaga kaldırıp temizliyorum bana mısın demiyorum diye kendinle övünebilirsin valla masallah diyeyim

Valla ben de seviyorum ablayı ikimiz de karşılıklı birbirimizi kolluyoruz diyelim. Allah herkese versin böyle bi yardımcı abla amin taşıncam ondan sebep taşınamıyorum bulamam cünkü onun gibisini

Ay bana da geldi o haller. Rüyalarımda hep anneliğimi eleştiriyorlar ben de cevap veriyorum kavga falan ediyorum. Emzirmeye çalışıyorum bebişi sözde benden gizli mama veriyorlar falan ay daha neler neler

Memur musun canım, bir de 32. Haftaya geçtin mi

Kızlar sabah kan tahlili yaptırdım halsizliğim ve baş dönmem oluyordu son günlerde , böyle baya bay oda dönüyordu . Kan değerlerim düşmüş baya. Doktor yatış yapıp, damardan demir vericez dedi yarın gidecek tekrar demir için

Biz çekirdek aile olarak takılıyoruz, dışarıdan herhangi bir desteğim yok. Sana söylediklerim kendimin de yaptığı şeyler, havadan konuşmadım yani İlkinde desteğim vardı ama bana uzun vadede faydadan çok zararı oldu, ona istinaden yazmıştım. Yoksa herkesin deneyimi elbette farklı. Her şey gönlünce olur umarım
eelifeylull Kumraladamavituna1 blocked biz doğumdan önceki güne kadar yemek yapcaz heralde hatta doğum dönüşü yemek hazır olsun diye önden yaparız falan
Bak bunu ilk dogumumdan önce yaptım ben, kısmetse bunda da yapacağım. İlkinde hastane çıkışında eve gelip o yemekleri yediler. Buna hala o kadar sinir oluyorum ki, eşime sıkı sıkı tembihledim, asla ve asla diye. Hastane çıkışında çekirdek ailem dışında kimsenin eve gelmesini de istemiyorum hatta. Biraz daha zaman geçsin, buzdolabina yemekleri sıcakken konserveleyip koyacağım inşallah.

Ay bugün kaç saattir karnım asırı gergin tef gibi ordan burdan cekiyorlarmış gibi semsert hissediyorum. Epeydir olmuyordu böyle işe geldim zor duruyorum valla. Sancı mı kasılma mı bu acaba. Hiç olmazdı önceki gebeliklerimde anlayamıyorum o yüzden

Ay keşke öyle olsa 30lara kadar iyiydim ama bu ara çok çabuk yoruluyorum, çarpıntım oluyor keşke öyle dinamik enerjik olsam, akşamları koltukta yayılıyorum hemen

Yaa ne güzel ne tatlı bir insanmış bende yeni taşındım keşke iyi anlaşabileceğim bir abla bulabilsem.

Beni de bu süreçte en çok öğrencilerim şaşırttı. Bir tanesi annesine yelek ördürmüş diğeri de hastane çıkışı almıştı çok duygulanmıştım. Eski okulumuzda biz izine ayrılan arkadaşlara gün menüsü hazırlayıp ortak hediyeler alırdık. Parti yapardık. Yeni okulumda bir veda pastası bekledim ne yalan söyleyim ama bir tane öğretmen arkadaşımdan bir şey görmedim onların yerine beklemediğim öğrencilerimin beni düşünmeleri çok duygulandırmıştı.

ayyyyy böyle bişey olsa sinirimden ortadan ikiye ayrılırdım heralde doğumdan sonra bize gelip bide hazır yemek yicekler ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…