Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177

Ben Milkbaby kaşık biberon aldım ucu silikonlu yumuşak diye bir ebe önermişti. Hem mama vermek gerekirse diye aldım hemde süt sağarsam onla veririm diye düşündüm. Silikon uçta ilk aşamada tutamazsa yada yara olduğunda da iyileşme sürecinde işe yarıyormuş onu da aynı ebe Lansinoh önermişti ondan aldım. Emzik ve biberon bende götürmeyi düşünmüyorum. Biberon Comotomo aldım ama yinede. Siz büyükşehirdesiniz lazım olduğunda hemen ebebek vs alabilirsiniz belki önceden almaya gerek yoktur. Ben şehire epey uzakta yaşıyorum git gel 2 saat her yer. Acil bir durumda elimin altında hemen olması adına indirim buldukça aldım.

Almadıysan kaşık biberonu düşün bi daha orange, kimden duyduysam hiç gerek yok şırıngayla hallediliyor dedi. Ben de onlara güvenip almadım valla

Ben korkuyorum anam elimin altında olmazsa gereken şey diye dkfn illaki alınır eczanelerde bile bolca seçenek var artık yoksa

İşte aradığım o sandalye. Gerekirse koltuk takımlarını dışarı atarım 42 bin tl olması dışında sorun yok

Ben korkuyorum anam elimin altında olmazsa gereken şey diye dkfn illaki alınır eczanelerde bile bolca seçenek var artık yoksa

Evet bende her şeyi dibine kadar araştırdığım için en düzgünü hangisi ise alayım elimin altında dursun istiyorum kafam öyle daha rahat ediyor. Eczanelerde var mesela ama weebaby markası var hep burada. İşime yaramaz kullanmazsam kardeşime saklarım arkadaşıma veririm vs diye düşündüm artık aldım koydum kenara.

YouTube’da önüme doktorlar dizisi kesitinin çıkması, benim onu izlemem ve iri bebeğe normal doğum diye tutturan bir kadının hazin sonunun olduğu bölüme denk gelmem 9. dk’dan sonra..

Aradan yıllar geçmesine rağmen bence bi değişiklik yok güzide ülkemizde hele şu tarlada nasıl doğuruyor kadınlar muhabbeti….

Bende öyle olabilmek isterdim genel anlamda çok düzenli bir insan değilim yemek bende yapıyorum 3 çeşit yapmaya çalışıyorum ama şu an birsürü katlanması gereken ütülenecek yıkanacak evim istediğim gibi dört dörtlük tertemiz olamıyor asla ve bu da huzursuz ediyor benişöyle mükemmel temiz her işi halledebilen düzenli biri olmak isterdim. Annemde çok öyle değil yapar yemek konusunda çok iyidir anne şunu yap deyince her işi yapar eder ama çok düzenli ve temiz değil, kv baya düzenli temiz pratik o yüzden o temizlikte daha iyi annem bir tık daha üstünden yapıp geçiyor öyle alışmış hep öyle.
Kv ye minnet borçlanmak istemiyorum hiç ama annem yaparsa da tamamen temiz olmıycak tek zaten zorlanır. Bakalım bir iki haftaya yapacaklar büyk temizliğimi

Normal biberona geçmezler mi ya o zaman yoksa çok mu cahilim kesin tutar meme ya….

O aşamada sanırım silikon meme uçlarını kullanıyorlar işte. Ama çocuklar ona da alışıyor bu sefer onu bıraktırmaya çalışıyormuşsun. Gece kendi memeni teklif ediyormuşsun vs vs bir şekilde memeyi tutturmaya çalışacağız inş böyle bir sıkıntı yaşamayız tabiki.

Evde yalnız olup kafa dinlemek müthiş bir olay gerçekten Ben izne ayrıldığım ilk hafta eşim de 5 gün il dışına göreve gitmişti, tatile çıkmış gibi hissettim şimdi de gündüz işte akşam evde yine gayet güzel. İmkan olsa tavsiye ederdim. Şu sıralar özellikle. Belki 38-39dan sonra biri kalsa daha iyi de şu aralar işler o kadar zor değil yalnız olmak çok iyi dinlendirirdi seni

Kızlar ben hastane çantamı hazırlıyorum yavaş yavaş. outoffit ın ilk sayfada yayınladığı maddeleri baz alıyorum, kendisine teşekkür ederim ❤ size sorum şu? Havlu falan almak lazım mı?

Bebekler ilk 1-2 ayda meme başı şaşkınlığı diye bir şeyi çok yaşarmış. Emzik, silikon uç, biberon, anne memesi hani hepsini bir arada denersen işine geleni benimser dedi ebe bugün. O nedenle memede ısrarcı olmak en iyisi dedi. Tabi aç kalır şekeri düşerse falan şırınga ya da kaşık biberonla mama verilir de kendini ona hiç şartlama dedi. Bebek doğar doğmaz eğer hemen süt geldiyse o sütle memeyi ıslat bebeği de oraya koy kokusundan araya araya bulsun falan dedi. Süt gelmezse dedim mutlaka gelecek uyar sen devamlı dedi.

Ben almamıştım ama arkadaşım hijyen açısından ihtiyaç olabilir dedi. Öyle deyince koydum sonradan. Eşim de olmadı hastaneninkilerle de ben alırım dedi

yani ne acelesi varmış amcanların da sanki kacıyorsunuz insanlar ne kadar düşğncesiz ve cahil böyle duyunca sinir oluyorum.
Bana de eşimden yana bir yardım yok uzun saatler calışıyor ev işlerine katkı 0 hatta sıfırın altında bana sen de yapma ne var der mesela o modda rahat biridir sanki yapmadan oluyormuş gibi. O yüzden akıl ve fiziki saglığım için careyi düzenli gelen ablada buldum şükür allah da denk getirdi. Bebek bakımına da katkısı olmaz pek eşimin büyüklerle ilgilenir simdi ancak. Oyle Allah dagına göre kar veriyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…