- 10 Eylül 2020
- 1.390
- 1.192
var boyle cok pahali ya sallanmasini gectim artik sirti yatsin on ayak kismi uzasin yeterliİşte aradığım o sandalye. Gerekirse koltuk takımlarını dışarı atarım42 bin tl olması dışında sorun yok
ay insanlardan nefret iyiceAy kuzenim çok kilo almayan kadınlara takıktır, kıskanır falan. Çok kilo almadığım için kiloma bk atamadı, yüzümü uzun uzun inceleyip dedi ki cildin çok bozulmuş ama üzülme kız güzelliği alırmışcildim birkaç haftadır bozuk ama o günlerde hiç olmadığı kadar iyiydi bu arada. Neyse, kime kaç kilo aldığımı söylesem -soruyorlar çünkü- hmmmmm “son 1.5 ay çok alınıyo cnm ztn” cevabıyla karşılaşıyorum. Bunu duyduğuma çok sevindim o yüzden
Ya ondan da korkuyorum açıkçası, inşallah hemen gelir sütümüz de hiç gerek kalmazO zaman bıraktırmak çok zor oluyo diyolar, dün bir konu okudum kadının çocuğu küvözdeyken biberonla vermişler eve gelince memeye hiç alıştıramamış en azından kaşık biberonla verin belki biberonu bırakır yazmıştı diğer analar
Ayyy negzel geldi valla bu cümleHey allaam insanlar da ne fesat yaa neye bk atacagını bilemiyorlar resmen. İlginç bir sekilde habire kilo alan ben de 34ten 36ya aynı kalmışım halbuki karnım baya büyüdü artık tuvalete zor oturuyorum nerdeysedemek ki son haftalar cok kilo alınmıyomuş cidden.
ay insanlardan nefret iyicegörümcem de ay ödem olmuşsun diyo eşim yo aynı diyo sen her gün görüyosun diye diyo yüzüğüm ve ayakkabılarım da oluyor yani ne ödemi acaba bu
ferritin 15, hemoglabin 10.1 benimde ozellikle sordum demiri yukseltelim mi diye yok dedi bana da . 25 mg demir aliyorum ayrica multi vit icinde de 17 mg aliyorum gunluk.Hemoglobinim 9.5 ferritin 11.5 çıkmış
Aptal ya, ödem olmuşum bravo iyi ki söyledin 8 aylık hamileyiz ya olabiliyor aslında, bir de ayna var çok şükür görebiliyoruz ahfkdjd nefret ya gerçekten. Hamilelik çok yakışmış, çok güzel görünüyorsun vs demek bu kadar mı zor. Hayatımda gördüğüm her hamileye çok tatlısın vs dedim ben hep, aksi insanın aklına nasıl gelir aklım almıyoray insanlardan nefret iyicegörümcem de ay ödem olmuşsun diyo eşim yo aynı diyo sen her gün görüyosun diye diyo yüzüğüm ve ayakkabılarım da oluyor yani ne ödemi acaba bu
30 bine buldum bi yerde. 20ye bulursam alırım netvar boyle cok pahali ya sallanmasini gectim artik sirti yatsin on ayak kismi uzasin yeterli
Aylarca gece ağzından memeyi hiç çıkarmadan uyudu kızım, çıktığı an uyanırdı. Bu böyle gitmez diyip nasıl akıl edemedim bilmiyorum, sabahları hiç dinlenemeden uyanırdım. Ben de o yıprananlardan oldum yani. Kesme kısmına şu an kafamı yormuyorum bile, bebek severse yolculuk, aşı gibi durumlarda ne kadar rahatlık vereceğine odaklandımaynen emzik vermeyen arkadaslarim kendi memelerini kullandilar cok yiprandilar cocuk bagimlisi olmustu artik. artik beslenmede degil rahatlama olarak emiyordu cocuklari, anneyi cok yoruyor o durum. emzigin bir zararini gormedim ben hatta emme refleksi cok baskin oluyor bebeklerde cok rahatlatiyor onlari. Kaucuk agiz yapisina uygun ortodontik birsey alinabilir ben Nuk almistim yine oyle aldim
zamanla gece uykusundan onceye cekilir, gun ici vermezsin hasta olmadigi surece, sonra da tamamen kesilir emzik.
O almazsa kendi kendine doğum günü hediyesi olarak al, sefan olsun30 bine buldum bi yerde. 20ye bulursam alırım netsürekli eşime videolar attım doğum günüme koltuk alabilir mesela hiç sorun değil
42 binliği sipariş edesim geldi şuan ahahaha ben çok çabuk gaza gelirim böyleO almazsa kendi kendine doğum günü hediyesi olarak al, sefan olsun
Benimde karnım kaşınıyor, geriliyor diyorum çatlıcaksın ondan diyor. Henüz çok şükür çatlamadım aylardır böyle söyleyip duruyor. Aynı şekilde ödemlerin başladı mı diye sürekli soruyor
Aptal ya, ödem olmuşum bravo iyi ki söyledin 8 aylık hamileyiz ya olabiliyor aslında, bir de ayna var çok şükür görebiliyoruz ahfkdjd nefret ya gerçekten. Hamilelik çok yakışmış, çok güzel görünüyorsun vs demek bu kadar mı zor. Hayatımda gördüğüm her hamileye çok tatlısın vs dedim ben hep, aksi insanın aklına nasıl gelir aklım almıyor
Gördüm
Kuzum sen zaten birsey yiyemiyorsun habire kusuyorsun nerene alcan kilo boşver milletin dediğine ne bakcan. Yiyebildigin seyleri ye gitsin. Daha güzel bişi söyliyim emzirirken iyice kilo veriyordum ben yesem bile, 57 başladıgım hamileliklerimde 53e düştüm hep bebek 3-4 aylıkken ki birimde 10 birinde 13 kilo almıştımAyyy negzel geldi valla bu cümle
Doktorlar ne diyor? Pembik pembikler mi, nasıllar anlatsanaGördümçok minnaklar daha yani gerçekten minnaklar . Biraz daha zaman vardır ona yani öyle sanıyorum .
Oyy minnoşlaar yaa, zaman su gibi aksın gecsin senin için inşallah hemencik al bebişleri kucagınaGördümçok minnaklar daha yani gerçekten minnaklar . Biraz daha zaman vardır ona yani öyle sanıyorum .
Yaaaaaa nasıllarGördümçok minnaklar daha yani gerçekten minnaklar . Biraz daha zaman vardır ona yani öyle sanıyorum .
Cumartesi gösteririm artık canım o gideceğim doktora. Prediyabet aralığında görünüyor. Bir öncekinde 5.4 çıkmış o referans aralık dışıymış ama 5.6yı geçtiğinde böyle oluyormuş yazan değere göre. Valla elimden geleni yapıyorum. Akşam menüde bulgurlu biber dolması var mesela hayatımda ilk defa yaptım nasıl bir şey oldu hiçbir fikrim yokben hic olcturmedigm icin bilmiyorum glukoz testini atlamistimkendim de bebek de normal kiloda ilerleyince suyumda iyi ailede seker de yok hic oyle olunca tamam demisti hastane sorun yok..
sen dikkat et canim karbonhidrat ve tatlilara zaten doguma cok az kaldi azcik disini siksan yeterli. doktor ne diyor?
Ben almak istediğim bir şey olunca anneler günü, doğum günü, yeni yıl bahane bulup kendime alan insanım42 binliği sipariş edesim geldi şuan ahahaha ben çok çabuk gaza gelirim böyle
Ya bunları okudukca gidip akrabalrıma ve arkadaşlarıma sarılmak istiyorum. İnsana böyle habire negatif yükleyen yakınlar olmaz olsun cidden. Bi ötede oynasınlar hayır konuşamıyorsan bari hiç konuşma sus yaniay insanlardan nefret iyicegörümcem de ay ödem olmuşsun diyo eşim yo aynı diyo sen her gün görüyosun diye diyo yüzüğüm ve ayakkabılarım da oluyor yani ne ödemi acaba bu