Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
ay insanlardan nefret iyice görümcem de ay ödem olmuşsun diyo eşim yo aynı diyo sen her gün görüyosun diye diyo yüzüğüm ve ayakkabılarım da oluyor yani ne ödemi acaba bu

Ya ondan da korkuyorum açıkçası, inşallah hemen gelir sütümüz de hiç gerek kalmaz

Ayyy negzel geldi valla bu cümle

ay insanlardan nefret iyice görümcem de ay ödem olmuşsun diyo eşim yo aynı diyo sen her gün görüyosun diye diyo yüzüğüm ve ayakkabılarım da oluyor yani ne ödemi acaba bu

Benimde karnım kaşınıyor, geriliyor diyorum çatlıcaksın ondan diyor. Henüz çok şükür çatlamadım aylardır böyle söyleyip duruyor. Aynı şekilde ödemlerin başladı mı diye sürekli soruyor

Aptal ya, ödem olmuşum bravo iyi ki söyledin 8 aylık hamileyiz ya olabiliyor aslında, bir de ayna var çok şükür görebiliyoruz ahfkdjd nefret ya gerçekten. Hamilelik çok yakışmış, çok güzel görünüyorsun vs demek bu kadar mı zor. Hayatımda gördüğüm her hamileye çok tatlısın vs dedim ben hep, aksi insanın aklına nasıl gelir aklım almıyor

Aylarca gece ağzından memeyi hiç çıkarmadan uyudu kızım, çıktığı an uyanırdı. Bu böyle gitmez diyip nasıl akıl edemedim bilmiyorum, sabahları hiç dinlenemeden uyanırdım. Ben de o yıprananlardan oldum yani. Kesme kısmına şu an kafamı yormuyorum bile, bebek severse yolculuk, aşı gibi durumlarda ne kadar rahatlık vereceğine odaklandım

fesat bunlar yavrum fesat kendi yaşadıkları kötü şeyleri herkes yaşasın istiyolar. 3. ayda bulantım geçtiğinde sevincimden ağlıyordum bana şey diyodu: benim 5. aya kadar sürmüştü düşün bakkkk sen de mutlu olsana ayol benim mutluluğumla çok mu zor kadın

Ayyy negzel geldi valla bu cümle
Kuzum sen zaten birsey yiyemiyorsun habire kusuyorsun nerene alcan kilo boşver milletin dediğine ne bakcan. Yiyebildigin seyleri ye gitsin. Daha güzel bişi söyliyim emzirirken iyice kilo veriyordum ben yesem bile, 57 başladıgım hamileliklerimde 53e düştüm hep bebek 3-4 aylıkken ki birimde 10 birinde 13 kilo almıştım

Cumartesi gösteririm artık canım o gideceğim doktora. Prediyabet aralığında görünüyor. Bir öncekinde 5.4 çıkmış o referans aralık dışıymış ama 5.6yı geçtiğinde böyle oluyormuş yazan değere göre. Valla elimden geleni yapıyorum. Akşam menüde bulgurlu biber dolması var mesela hayatımda ilk defa yaptım nasıl bir şey oldu hiçbir fikrim yok Ama pirinç rekor yükseltiyor yani mecburen böyle böyle idare edeceğiz birkaç hafta.. Sabah tokluk kan şekerim 116 çıkmış çok iyi bir değer. Laboratuvarda çıkması da çok mutlu etti beni cihazım eksik ya da fazla ölçmüyor demek ki. Hepsini bir göstereceğim muayene olacağım bakalım

Ya bunları okudukca gidip akrabalrıma ve arkadaşlarıma sarılmak istiyorum. İnsana böyle habire negatif yükleyen yakınlar olmaz olsun cidden. Bi ötede oynasınlar hayır konuşamıyorsan bari hiç konuşma sus yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…