Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Bugün hastane çantamı hazırladım gibi, bitmedi ama çok eksik kalan bir şey yok. Kendimi o kadar minimalist hissettim ki eklemek için birkaç video izledim

Banyo malzemeleri ve bebek için losyon eksik. Senin aldığın balina tipli küveti çok beğendim Emzirme sutyeni var ama birkaç tane daha almak istiyorum. Buzluk hazırlığı bitmedi. Bu ayın ortasında yeniden perdeleri de yıkamak istiyorum. Bilmiyorum az mı kalmış, daha çok mu iş var :) Çok gaza basarak gidiyordum ama şimdi biraz yavaşladım, geçen çok yoruldum ve çok korktum çünkü. O durumu da Allah'tan bir mesaj olarak yorumladım, abartmayacağım

Sende durumlar nasıl? Neler alıp, neler yapıyorsun?

Senin doktor özel klinik mi. Benim doktorda kart geçiyor bide en kötüsü kart ile ödeme olursa 200 lira fazladan alıyor her seferinde. gerçi şimdi aklıma geldi özel klinikte sigorta olmuyor sanırım
Özel canım, bizim doktor illegal mi çalışıyor anlamadım hiçbir şey geçerli değil nfng

Özel ama kendine ait kliniği mi var hastanede mi yoksa. Çünkü merak ettim bilsem özel kliniklerde bu paketle geçerli bende yapardım.
Ofisi var canım özel muayenehanesi. Çoğu özel muayenehanede de var paket ama doğum dahil olmuyor tabii ona hastaneye ayrı para vercem. Ücreti de ona göre gerçi ben doktora 21 verdim sadece
Fiş veriyorsa sıkıntı yok ama diğer türlü sıkıntı
Kız yok eşim de onu dedi, doğum paketi yaptık ama hiçbir şey yok elimde mesela

Aaa sadece doğum için mi aldın? Benim sağlık sigortasından olduğu için muayeneler doktor muayenesi gibi gidiyor. 10 gün içinde kontrol hakkım var muayene hakkı dolmadan. Ama nst direk çekerler mi bilemedim

outoffit hemen enseyi karartma dur bakalim bi doktora gidip etraflica konus daha netlestir kafanda. Ve kendini sartlama illa normal olacak ya da sezeryan olacak diye hersey yolunda olsun varsin istedigi gibi gelsin minnos
Ayyy yok canım geçtim doğum şeklinden falan artık ya. Bebek gününe yakın sağlıkla gelsin sağlıklı olalım da normal olmuş sezaryen olmuş geçtim ondan cidden. Muayene olacağım bakalım inşallah iyi geçer iyi şeyler söyler

Sormaya korkuyorum nsnf bizim doktorda kart da geçmiyor yani bi gittiğimizde muayene hakkınız bitti 2 bin TL alayım deseler bulaşık yıkıcaz herhalde doktorun ofisinde bende de 2-3 bişi kalmıştır muhtemelen
Özel muayenehanesi olanlar öyle ya, vergi kaçırıyorlar çünkü. Nerden biliyorum benim burun doktorum da elden aldı hem de 2021de 30 bin aldı elden o zaman anlamıştım jdjdjd yasadışı iş yapar gibi çantayla götürdük

Ben multivitamin kullanmıyorum canım ya 4 aya kadar falan kullandım onu da sonra kullanmadım. Kansızlık için demir ilacı kullanıyorum bir de yenilerde d vitamini başladık. Eşime de öyle diyorum herhalde bir de omega falan alsam 10 kilo olurmuş diyorum Allah muhafaza. Artık diyetime dikkat ediyorum inşallah faydası olur

Evet acaba vergisini nasıl ödüyor sonuçta elden alıyor parayı girdi çıktı devletin haberi olmaz şüpheli gerçekten sen doğurcağın hastane kaç lira olmuş hiç sordun mu

Aa bilsem bende yapardım daha mı kârlı olurdu bilmiyorum oturup hesap yapmam lazım bide sanki benim doktorum da yok diye düşünüyorum. Onun yazdığı ilaçları devlet karşılamadığı için direkt kafadan bu özel sigorta durumunu da yapmıyor diye sormadım. Mesela doktorum geçen muayene parası da nst parası da almadı. İki hafta önce gitmiştim o zaman ödemiştim muayene. Mesela detaylıda, para muayene ödemedim uzun bakmasına rağmen belki başka doktora yönlendirme yaptı diye almadı o zaman da. Yine de yapsam belki daha karlı olurdu ikinciyi doğurursam sorarım aklımda bulunsun.

Aaa sadece doğum için mi aldın? Benim sağlık sigortasından olduğu için muayeneler doktor muayenesi gibi gidiyor. 10 gün içinde kontrol hakkım var muayene hakkı dolmadan. Ama nst direk çekerler mi bilemedim
Aynen sadece doğum onu da 7. Ayda aldım doktor değiştirmiştim bu hastanede sadece doğum için olanını alabilirsiniz dedi zaten dedim kaç kere muayene gidicem o yüzden mantıklı gelmişti nst için 10 günü geçtiği halde para almadılar direk çıkıyorum nst çekilcem diyorım hemen alıyorlar

Nebulizatör alıyor muyuz kızlar?
Biri demişti bana niye o kadar kötü olacağını mı düşünüyorsun çocuğunun diye bende ne bileyim hastalıkta veriliyor ya dedim çok çok gerekli olursa veriliyor demişti ondan dolayı gerek olduğunda alırım dedim doktor önerisiyle

Ben ilk gittiğimde muayene 1250 TLydi. Kan idrar da vermiştim 3 küsür bin tutmuştu. 12 muayene tek başına 15 bin tutuyodu zaten tahlilsiz ondan mantıklı gelmişti gözüme ama şimdi düşününce zaten 1 kere daha kan idrar verdim başka da alınmadı ki çok da karlı değilmiş

Muayene ücreti arttı ama ordan kar etmişsin

Benim tüp bebek doktoru da öyle, elden aldı bütün parayı ajfkskd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…