- 26 Eylül 2024
- 401
- 488
Bugün hastane çantamı hazırladım gibi, bitmedi ama çok eksik kalan bir şey yok. Kendimi o kadar minimalist hissettim ki eklemek için birkaç video izledimyok be kuzum, daha hazır değil:) ama şimdi hızlandırmaya başladım.
aslında çoğu şeyi seçtim, planladım ya da aldım halihazırda.
ama yine de “hazırım” demekten uzağım:) sende nedir durum bugün itibarıyla?
Özel canım, bizim doktor illegal mi çalışıyor anlamadım hiçbir şey geçerli değil nfngSenin doktor özel klinik mi. Benim doktorda kart geçiyor bide en kötüsü kart ile ödeme olursa 200 lira fazladan alıyor her seferinde.gerçi şimdi aklıma geldi özel klinikte sigorta olmuyor sanırım
Özel ama kendine ait kliniği mi var hastanede mi yoksa. Çünkü merak ettim bilsem özel kliniklerde bu paketle geçerli bende yapardım.Özel canım, bizim doktor illegal mi çalışıyor anlamadım hiçbir şey geçerli değil nfng
Fiş veriyorsa sıkıntı yokÖzel canım, bizim doktor illegal mi çalışıyor anlamadım hiçbir şey geçerli değil nfng
Ofisi var canım özel muayenehanesi. Çoğu özel muayenehanede de var paket ama doğum dahil olmuyor tabii ona hastaneye ayrı para vercem. Ücreti de ona göre gerçi ben doktora 21 verdim sadeceÖzel ama kendine ait kliniği mi var hastanede mi yoksa. Çünkü merak ettim bilsem özel kliniklerde bu paketle geçerli bende yapardım.
Kız yok eşim de onu dedi, doğum paketi yaptık ama hiçbir şey yok elimde meselaFiş veriyorsa sıkıntı yokama diğer türlü sıkıntı
Aaa sadece doğum için mi aldın? Benim sağlık sigortasından olduğu için muayeneler doktor muayenesi gibi gidiyor. 10 gün içinde kontrol hakkım var muayene hakkı dolmadan. Ama nst direk çekerler mi bilemedimBen hastaneden doğum paketi aldım ama sadece doğum içinde muayene falan yok her muayenede ayrı ücret ödüyorum ama mesela haftada bir nst dedi bana muayene haricinde de gittim geçen pazartesi benden hiç para talep etmediler direk çektiler sonrada kağıdı ben doktora verdim doktorda sorun yok diyip gönderdi
Ayyy yok canım geçtim doğum şeklinden falan artık ya. Bebek gününe yakın sağlıkla gelsin sağlıklı olalım da normal olmuş sezaryen olmuş geçtim ondan cidden. Muayene olacağım bakalım inşallah iyi geçer iyi şeyler söyleroutoffit hemen enseyi karartma dur bakalim bi doktora gidip etraflica konus daha netlestir kafanda. Ve kendini sartlama illa normal olacak ya da sezeryan olacak diye hersey yolunda olsun varsin istedigi gibi gelsin minnos
Özel muayenehanesi olanlar öyle ya, vergi kaçırıyorlar çünkü. Nerden biliyorum benim burun doktorum da elden aldı hem de 2021de 30 bin aldı elden o zaman anlamıştım jdjdjd yasadışı iş yapar gibi çantayla götürdükSormaya korkuyorum nsnf bizim doktorda kart da geçmiyor yani bi gittiğimizde muayene hakkınız bitti 2 bin TL alayım deseler bulaşık yıkıcaz herhalde doktorun ofisindebende de 2-3 bişi kalmıştır muhtemelen
Ben multivitamin kullanmıyorum canım ya 4 aya kadar falan kullandım onu da sonra kullanmadım. Kansızlık için demir ilacı kullanıyorum bir de yenilerde d vitamini başladık. Eşime de öyle diyorum herhalde bir de omega falan alsam 10 kilo olurmuş diyorumBenim doktorum gidişata göre olmazsa multivitamin keseriz demişti, doktorun da söyler belki bu şekilde. Bir de bana sebze ağırlıklı beslen dedi, protein de iyi büyüttüğü için muhtemelen. Şu şokun, stresin bir geçsin zaten sen de kendine bir yol çizersin muhakkak. Çok şükür sen ve bebeğin iyisiniz, gerisi hallolur
Evet acaba vergisini nasıl ödüyor sonuçta elden alıyor parayı girdi çıktı devletin haberi olmaz şüpheli gerçektenOfisi var canım özel muayenehanesi. Çoğu özel muayenehanede de var paket ama doğum dahil olmuyor tabii ona hastaneye ayrı para vercem. Ücreti de ona göre gerçi ben doktora 21 verdim sadece
Kız yok eşim de onu dedi, doğum paketi yaptık ama hiçbir şey yok elimde mesela
Aa bilsem bende yapardım daha mı kârlı olurdu bilmiyorum oturup hesap yapmam lazımOfisi var canım özel muayenehanesi. Çoğu özel muayenehanede de var paket ama doğum dahil olmuyor tabii ona hastaneye ayrı para vercem. Ücreti de ona göre gerçi ben doktora 21 verdim sadece
Kız yok eşim de onu dedi, doğum paketi yaptık ama hiçbir şey yok elimde mesela
Aynen sadece doğum onu da 7. Ayda aldım doktor değiştirmiştim bu hastanede sadece doğum için olanını alabilirsiniz dedi zaten dedim kaç kere muayene gidicem o yüzden mantıklı gelmişti nst için 10 günü geçtiği halde para almadılar direk çıkıyorum nst çekilcem diyorım hemen alıyorlarAaa sadece doğum için mi aldın? Benim sağlık sigortasından olduğu için muayeneler doktor muayenesi gibi gidiyor. 10 gün içinde kontrol hakkım var muayene hakkı dolmadan. Ama nst direk çekerler mi bilemedim
Ödemiyor muhtemelenEvet acaba vergisini nasıl ödüyor sonuçta elden alıyor parayı girdi çıktı devletin haberi olmaz şüpheli gerçektensen doğurcağın hastane kaç lira olmuş hiç sordun mu
Ben doktor gerekli görmeden önden almicam canıms fazla spesifik bişi değil miNebulizatör alıyor muyuz kızlar?
Biri demişti bana niye o kadar kötü olacağını mı düşünüyorsun çocuğunun diye bende ne bileyim hastalıkta veriliyor ya dedim çok çok gerekli olursa veriliyor demişti ondan dolayı gerek olduğunda alırım dedim doktor önerisiyleNebulizatör alıyor muyuz kızlar?
Ben ilk gittiğimde muayene 1250 TLydi. Kan idrar da vermiştim 3 küsür bin tutmuştu. 12 muayene tek başına 15 bin tutuyodu zaten tahlilsiz ondan mantıklı gelmişti gözüme ama şimdi düşününce zaten 1 kere daha kan idrar verdim başka da alınmadı ki çok da karlı değilmişAa bilsem bende yapardım daha mı kârlı olurdu bilmiyorum oturup hesap yapmam lazımbide sanki benim doktorum da yok diye düşünüyorum. Onun yazdığı ilaçları devlet karşılamadığı için direkt kafadan bu özel sigorta durumunu da yapmıyor diye sormadım. Mesela doktorum geçen muayene parası da nst parası da almadı. İki hafta önce gitmiştim o zaman ödemiştim muayene. Mesela detaylıda, para muayene ödemedim uzun bakmasına rağmen belki başka doktora yönlendirme yaptı diye almadı o zaman da. Yine de yapsam belki daha karlı olurdu ikinciyi doğurursam sorarım aklımda bulunsun.
Muayene ücreti arttı ama ordan kar etmişsinBen ilk gittiğimde muayene 1250 TLydi. Kan idrar da vermiştim 3 küsür bin tutmuştu. 12 muayene tek başına 15 bin tutuyodu zaten tahlilsiz ondan mantıklı gelmişti gözüme ama şimdi düşününce zaten 1 kere daha kan idrar verdim başka da alınmadı ki çok da karlı değilmiş
Benim tüp bebek doktoru da öyle, elden aldı bütün parayı ajfkskdÖzel muayenehanesi olanlar öyle ya, vergi kaçırıyorlar çünkü. Nerden biliyorum benim burun doktorum da elden aldı hem de 2021de 30 bin aldı elden o zaman anlamıştım jdjdjd yasadışı iş yapar gibi çantayla götürdük
Heh tebi bi o var bi de kişisel telefonunu veriyordu doktor paket alanlara fkfjgMuayene ücreti arttı ama ordan kar etmişsin