Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Dediğim gibi o dediğim doktoru seçsem 22 istiyor muayene de 15 işte aşağı yukarı bana da 40 a gelirdi. Gittiğim doktor aşırı pahalı bulaştım artık bi daha gitmeyi düşünmüyorum buna zaten.

Ben hala 2 haftada bir gidiyorum oyuzdende 2 haftada bir net ye giriyorum ama sonrasinda haftada bir geleceksin dedi boylece nstye de haftada bir giricem. Her girme 600 tl masallah

Ben bgn ilk defa nstye girdim yarın 36 oluyorum. 800 tl aldı ekstra benim doktor da bir dahakine 38 de cagırdı
Abow ntsler paralı mı ilk kez duyuyorum. Ben de 35de giricem. Bakalım para alacaklar mı

Son düzenleme:
Canım hemen moralini bozma o kadar. O doktoru da tanımıyorsun sonuçta arkadaşının dediği kadarıyla biliyorsun. Bazı doktorlar böyle yapıyor arka arkaya olabilecek her türlü riski bir bir sayıp döküyor. Sonra en rahat insanın bile aklı karışıyor iyicene. Daha muayene bile etmeden bu kadar herseyi sayması telefonda bana cok normal gelmedi ama bilmiyorum. Tabi ki böyle riskler varsa degerlendireceksin, hepimiz dogum ne sekilde olursa olsun oncelikli olarak bebişlerimize saglıkla kavuşmak istiyoruz ama da ortalıgı velveleye veren değil itidal sahibi doktorlara da ihtiyacımız var. Hele bir muayene ol bakalım olmadı başka bir doktor görüşü de alırsın. Su an sancı yok acılma yok bebişin durumu cok sükür gayet iyi tehlike arz eden bir durum yok sonuçta bir kaç hafta da dikkat edersin yediklerine. Omega multivitamin içiyorsan kes istersen onlar da büyütüyor bebegi ona göre tekrar doktorunla degerlendirirsiniz. Sıkma canını

Trendyolda sağlık ürünlerinde 100tl indirim var
Ateş ölçer
Tansiyon aleti
Nebulizatör
Almayı düşünen varsa bakabilir kızlar

Özel canım, bizim doktor illegal mi çalışıyor anlamadım hiçbir şey geçerli değil nfng
Benim doktor da özel ve kart gecmiyor fatura istiyorum istiyince kesiyorlar kendi işyerim oldugu için gider gösteriyorum cünkü ama acıkcası hiç etik bir sey değil kart kullanmamaları. Hasta kaynıyor içersi ama ne kadarını vergilendirdikleri mechul herkes ben gibi fatura istemez ki. Hepsini bildirip de dürüst davrandıklarını hiiiç sanmıyorum.

Yoook ya 1 kişi 2 kişidir fatura çıkardıkları, gerisi cepte valla, etik değil yasal da değil tabii ama dolu böyle maalesef

Nebulizatör alıyor muyuz kızlar?
Kız yok ihtiyac olmadan almayın söyle seyleri cagırmayın kötüyü benim ilk kızımda hiç ihtiyac olmadı bir kere kullanmadım 10.5 yasında . İkincisi biraz allerjik anaokuluna başladıgından beri hasta oldugunda tıkanıyor o zaman kullanıyoruz o da takriben 3 yaslarına denk geldi yani. İnternette zibil gibi zaten lazım olursa internetten eczaneden alırsınız bir sekilde

Trendyolda sağlık ürünlerinde 100tl indirim var
Ateş ölçer
Tansiyon aleti
Nebulizatör
Almayı düşünen varsa bakabilir kızlar
Benim teyzem gogus doktoru ona sormustum lazim olursa ben sana veririm alma sen dedi ama onunki eski tip hastane tipi saniirim ama hemen almam bende sanirim .

Benim tüp bebek doktoru da öyle, elden aldı bütün parayı ajfkskd
Baya vergiden kırpıyorlar desene ndndnd
Eşime ilk sorduğum soru şeydi, vergi kaçırıyosa bana giren çıkan olur mu? Sjfjf
Yani fatura almamanın da cezası var aslında ama bize gelene kadar kdjdjdnd
Hastanenin istemesi tuhaf ama, onların denetimi daha sıkı diye biliyorum maliye açısından ama demek ki değilmiş hdjddj

Kızlar bugün bende NST ye girdim ilk defa. Doktor biraz sancı gördü. Eğer sancıların artarsa haber ver dedi. Daha 34+2 yim. Bebekte 2640 grmıs. Sancıları hiç hissetmiyordum ama eve geldikten sonra rahim bölgesinde (karnın altında vajinada) sancı gibi ağrı gibi bişey var. Karnımın sertliği normal ama. Doğurmam değil mi? benzer durum yaşayan var mı aramızda? Rahim uzunluğum 37 imiş. Ona iyi dedi.

Bugün benim de kontrolum vardı 35+6 yım. 15 dk nst de bir tane sancım cıktı. Bu istedigimiz bir sey dedi doktor vücut kendini doguma hazırlıyormuş. Sancının siddetini sordum da ebeye 50 dedi. Ama ben anlamadım o esnada bebek hareketi sandım. Sancı cıkan sey tüm karnın sertlesmesi haliymiş oyle bebek hareketi gibi bölgesel bir sey değilmiş oyle dedi doktor. Dogurmuyorsundur bence
Benim bebito da 49 cm 2800 olmuş. Coraspin kullanıyordum kestik. Magnezyumu 38. Haftada bırakıcakmışım bebek kilosu normale döndügü için omega 3e yeni başlattı doktorum. He bir de meme uyarıcı bir masaja başlıcakmışım ebe gösterdi nasıl yapılacagını. Bebeğim de hala ters suyu da cok dönmemesi için bir neden gözükmüyor ama dedi doktor bakalım bekliyoruz hala

Benim nişan gelmeden hiç fark etmeden 4 cm açılmam olmuş. Ruhum bile duymadı sadece altımı yıkarken dolgunluk hissi geliyordu ve vajinamın giriş kısmı geniş gibi geliyordu. Ama vajina girişi ile rahim ağzının bi bağlantısı yokmuş onu dışardan yıkarken hissetmem mümkün değilimiş. Kız düzenliyim dedim panik olma diye çoğu kişinin bebek kanala erken giriyor ve sıkıntı olmuyor. Benim benek de aşağıda rahim ağzım kısa senin bebek aşağıda dediği neyden kaynaklı rahim kısalığından mı acaba?

Son düzenleme:
Odedim valla . Benim dogum paketim ya da dogum sigortam olmadigindan
Benim doğum paketi var ama sadece doğum için geçerli sadece onu almıştım zamlanmadan diye yoksa muayaneye falan ayrı para ödüyorum benden bu zamana kadar nst için para almadılar o yüzden şaşırdım az değil 600 liraymış birde ben sürekli giriyorum öyle olsaydı batardık heralde

Senin masrafın sanki özel hastaneye gidip sürekli idrar kültürü vermen değil miydi ordan yedin sen golü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…