Ben bgn ilk defa nstye girdim yarın 36 oluyorum. 800 tl aldı ekstra benim doktor daBen hala 2 haftada bir gidiyorum oyuzdende 2 haftada bir net ye giriyorum ama sonrasinda haftada bir geleceksin dedi boylece nstye de haftada bir giricem. Her girme 600 tl masallah
Dediğim gibi o dediğim doktoru seçsem 22 istiyor muayene de 15 işte aşağı yukarı bana da 40 a gelirdi. Gittiğim doktor aşırı pahalı bulaştım artık bi daha gitmeyi düşünmüyorum buna zaten.Yess kendi doktorum anam, doktora 21 verdim, hastaneye 15 toplam 36 hadi maks 40 olsun o civara denk geliyor yani benim hastane sürecim inşallah, ben doğum paketi bakarken hastanede de bu civarlardaydı doğum paketleri bizim burada. Sizde aşırıymış
Ben hala 2 haftada bir gidiyorum oyuzdende 2 haftada bir net ye giriyorum ama sonrasinda haftada bir geleceksin dedi boylece nstye de haftada bir giricem. Her girme 600 tl masallah
Abow ntsler paralı mı ilk kez duyuyorum. Ben de 35de giricem. Bakalım para alacaklar mıBen bgn ilk defa nstye girdim yarın 36 oluyorum. 800 tl aldı ekstra benim doktor dabir dahakine 38 de cagırdı
Canım hemen moralini bozma o kadar. O doktoru da tanımıyorsun sonuçta arkadaşının dediği kadarıyla biliyorsun. Bazı doktorlar böyle yapıyor arka arkaya olabilecek her türlü riski bir bir sayıp döküyor. Sonra en rahat insanın bile aklı karışıyor iyicene. Daha muayene bile etmeden bu kadar herseyi sayması telefonda bana cok normal gelmedi ama bilmiyorum. Tabi ki böyle riskler varsa degerlendireceksin, hepimiz dogum ne sekilde olursa olsun oncelikli olarak bebişlerimize saglıkla kavuşmak istiyoruz ama da ortalıgı velveleye veren değil itidal sahibi doktorlara da ihtiyacımız var. Hele bir muayene ol bakalım olmadı başka bir doktor görüşü de alırsın. Su an sancı yok acılma yok bebişin durumu cok sükür gayet iyi tehlike arz eden bir durum yok sonuçta bir kaç hafta da dikkat edersin yediklerine. Omega multivitamin içiyorsan kes istersen onlar da büyütüyor bebegi ona göre tekrar doktorunla degerlendirirsiniz. Sıkma canınıCumartesiye randevu aldım canım gidip muayene olacağım evet. Perşembe günü bazı tahliller yaptırıp onları da göstereceğim. Valla doğum tipinden de geçtim biraz sağlıklı olsun vaktinde gelsin de artık düşündüğüm o sadece..
İlk cocugumda hastaneye gidiyordum orda da gastane ekstra nst parası alıyordu. Ama özel muayenehanede bu kadar almaları biraz sacma geldi acıkcasıAbow ntsler paralı mı ilk kez duyuyorum. Ben de 35de giricem. Bakalım para alacaklar mı?
Benim doktor da özel ve kart gecmiyor fatura istiyorum istiyince kesiyorlar kendi işyerim oldugu için gider gösteriyorum cünküÖzel canım, bizim doktor illegal mi çalışıyor anlamadım hiçbir şey geçerli değil nfng
Bana bi sure sonra her hafta geleceksin dedi. Bi dahakine 35 oluyorum dersek 4-5 kere daha giricem sanirim sonrasinda.Ben bgn ilk defa nstye girdim yarın 36 oluyorum. 800 tl aldı ekstra benim doktor dabir dahakine 38 de cagırdı
Yoook ya 1 kişi 2 kişidir fatura çıkardıkları, gerisi cepte valla, etik değil yasal da değil tabii ama dolu böyle maalesefBenim doktor da özel ve kart gecmiyor fatura istiyorum istiyince kesiyorlar kendi işyerim oldugu için gider gösteriyorum cünküama acıkcası hiç etik bir sey değil kart kullanmamaları. Hasta kaynıyor içersi ama ne kadarını vergilendirdikleri mechul herkes ben gibi fatura istemez ki. Hepsini bildirip de dürüst davrandıklarını hiiiç sanmıyorum.
Kız yok ihtiyac olmadan almayın söyle seyleri cagırmayın kötüyüNebulizatör alıyor muyuz kızlar?
Benim teyzem gogus doktoru ona sormustum lazim olursa ben sana veririm alma sen dedi ama onunki eski tip hastane tipi saniirim ama hemen almam bende sanirim .Trendyolda sağlık ürünlerinde 100tl indirim var
Ateş ölçer
Tansiyon aleti
Nebulizatör
Almayı düşünen varsa bakabilir kızlar
Baya vergiden kırpıyorlar desene ndndndBenim tüp bebek doktoru da öyle, elden aldı bütün parayı ajfkskd
Yani fatura almamanın da cezası var aslında ama bize gelene kadar kdjdjdndEşime ilk sorduğum soru şeydi, vergi kaçırıyosa bana giren çıkan olur mu? Sjfjf
Hastanenin istemesi tuhaf ama, onların denetimi daha sıkı diye biliyorum maliye açısından ama demek ki değilmiş hdjddjBen rahim filmine 8 bin ödedim onu elden yada iban ile istediler. Kart kabul etmediler. Sanırım doğum parasını da öyle isteyecekler. Galiba bunu çoğu yer yapıyor ya. Özel hastane de ameliyat olacaktım nakit para istediler 22 bin elden ödedik hastaneye.
36dan sonra bir önceki gebeliğimdeki doktorum her hafta cagırmıstı nst için bu 2 hafta dedi valla iyi dedim ben deBana bi sure sonra her hafta geleceksin dedi. Bi dahakine 35 oluyorum dersek 4-5 kere daha giricem sanirim sonrasinda.
Ne demek 36, ne demek 38Ben bgn ilk defa nstye girdim yarın 36 oluyorum. 800 tl aldı ekstra benim doktor dabir dahakine 38 de cagırdı
Bugün benim de kontrolum vardı 35+6 yım. 15 dk nst de bir tane sancım cıktı. Bu istedigimiz bir sey dedi doktor vücut kendini doguma hazırlıyormuş. Sancının siddetini sordum da ebeye 50 dedi. Ama ben anlamadım o esnada bebek hareketi sandım. Sancı cıkan sey tüm karnın sertlesmesi haliymiş oyle bebek hareketi gibi bölgesel bir sey değilmiş oyle dedi doktor. Dogurmuyorsundur benceKızlar bugün bende NST ye girdim ilk defa. Doktor biraz sancı gördü. Eğer sancıların artarsa haber ver dedi. Daha 34+2 yim. Bebekte 2640 grmıs. Sancıları hiç hissetmiyordum ama eve geldikten sonra rahim bölgesinde (karnın altında vajinada) sancı gibi ağrı gibi bişey var. Karnımın sertliği normal ama. Doğurmam değil mi?benzer durum yaşayan var mı aramızda? Rahim uzunluğum 37 imiş. Ona iyi dedi.
Benim nişan gelmeden hiç fark etmeden 4 cm açılmam olmuş. Ruhum bile duymadıDoktorum bebeğin kafası rahim ağzına yakın demişti. O günden beri açılma olur diye korkuyorum olursa nasıl anlarım diye merak ediyorum. Nişan ile açılmanın bağlantısı var mı yani açılma olursa nişan gelir öyle mi anlarım. Yoksa nişan gelmeden açılma olabiliyor mu?
Valla az kaldı bi heyecan basmaya başladı beni kaçıncı cocuk olursa olsun hepsi ayrı bir tecrübe ve bilinmezlik resmen insan korkuyor. Hof ama bir dönseydi minik sıpam ya ne inatcı cıktıNe demek 36, ne demek 38
Benim doğum paketi var ama sadece doğum için geçerli sadece onu almıştım zamlanmadan diye yoksa muayaneye falan ayrı para ödüyorum benden bu zamana kadar nst için para almadılar o yüzden şaşırdım az değil 600 liraymış birde ben sürekli giriyorum öyle olsaydı batardık heraldeOdedim valla . Benim dogum paketim ya da dogum sigortam olmadigindan
Senin masrafın sanki özel hastaneye gidip sürekli idrar kültürü vermen değil miydi ordan yedin sen golüYess kendi doktorum anam, doktora 21 verdim, hastaneye 15 toplam 36 hadi maks 40 olsun o civara denk geliyor yani benim hastane sürecim inşallah, ben doğum paketi bakarken hastanede de bu civarlardaydı doğum paketleri bizim burada. Sizde aşırıymış