Ah geliyormuş ya anacım buna şükürBenim mobilyalarda bugun gelecekmis ama kacta kimbilir oturun evde bekleyininsan bi saat araligi verir.
kac yasinda buyuk cocugun? 4 yasinda benimki asiri hareketli evde durmuyor, cadilar bayrami yaklasiyor burda sabah oturduk tek tek cocuklara minik hediyeler paketledik kendi yapti mutlu oldu. boyle sakin etkinliklerde yorulmuyorum ama evde kosup gurultu yapmaya baslayinca basim sisiyorEvde başka bir çocuk varken hamilelik daha çok hoşuma gitti ama benim çocuğum epey büyük olduğu için de olabilir2 yaşında olsa muhakkak aynı olmazdı. Aynı etkinin doğum sonrasında da devam edeceğine dair ümidim var. Tek odak bebek olmayınca fiziksel olarak daha fazla yorulacak olsak bile akıl sağlığı açısından daha rahat olacağımızı, zamanın daha hızlı geçeceğini düşünüyorum. Yani, inşallah
Ya da ilkinde zorlandığım için beynim beni rahatlatmaya çalışıyor
Gözün aydındirürürrüüüüv kabul ettiler evden çalışıcam 1 ay izni doğum sonrası devam ettiricem.
Oh şükürler sorun çıkarmamalarına sevindimmmdirürürrüüüüv kabul ettiler evden çalışıcam 1 ay izni doğum sonrası devam ettiricem.
Geliyoruz dedi de gelmeden inanmamAh geliyormuş ya anacım buna şükür
Benim yarın dolap haftaya salıya kadar da yatak ve şifonyer gelecekmiş. Yani inşallah
15 gün diyodu teslimat 4 günde geldi ya bende. Yok koyup denemedim ama park yatağın yanında gönderilen yatakla karşılaştırdım aşırı aşırı da bi yükseklik farkı yok sanki. Sadece 5 cm yükseklikte yatak tavsiye ediyoruz demişler benim park yatak için, bendeki 11 cm o neden öyle tavsiye ediliyor bilemedim şimdi okudum maalesef :/
İşbir kiki de çift taraflı...Sen hangisini almistim canim . Yatasa da mi baksam dedim hemen yakinda yeri bugun bi bakiyim ama hangi modeline baksam
Holllleeyy ❤❤dirürürrüüüüv kabul ettiler evden çalışıcam 1 ay izni doğum sonrası devam ettiricem.
Aynen çok yüksek olacağını sanmıyorum ben trendyoldaki mağazalarından baktım fotoğraflara da normal duruyor. Az büyüyünce zaten kademesini indircez bence yeterli olur.İşbir kiki de çift taraflı...
Yataktan düşmesin diye ince yatak tavsiye ediliyor sanırım ama 10 cm ideal olanı diyebiliyorum. 20 cm falan var işbir de o gereksiz bence.
Evde pamuk kullanırız anam ya ben ıslak mendil de aldım 12'liydi galiba ama onu dışarıda falan kullanırım evde full pamuk kullanırız bi süre gibi geliyorseninki gibi bizimkiler de milyon tane pamuk almışbu kadar kullancak mıyız bunu ya bulunsun istemiştim ama abartmışlar yani Orangegreysky
Aynen doktoru artık sezeryanla alalım ertesi gün demiş o gece sancısı başlamış normal doğum yapmış.Ay onu diycektim 40 ta falan doğurdu sanırım erkek bebeğiheyecanlı oluyor zaman yaklaştıkça
ben de valla dün hiç uyumadım desem yeridir.Oh şükürler sorun çıkarmamalarına sevindimmm
10kac yasinda buyuk cocugun? 4 yasinda benimki asiri hareketli evde durmuyor, cadilar bayrami yaklasiyor burda sabah oturduk tek tek cocuklara minik hediyeler paketledik kendi yapti mutlu oldu. boyle sakin etkinliklerde yorulmuyorum ama evde kosup gurultu yapmaya baslayinca basim sisiyor
Ayyy 36 deme 36 demek neredeyse dogmasi demek cok yakinlasiyoKızzzlat ben geldim bebetom 34+6 dayız 2180 gr olmuuş 2 haftada 450 gr almış maşallah tosunumaherşeyi gayet sağlıklıymış şükürler olsun bi yerde toplanma durumu gayet sağlıklı ve hareket ettiğini gösterir dedi birkaç kişi vardı böyle olan içimiz rahat olsun yaaani 36 da bi daha gidicem sonra haftada çağırır sanırım bu arada baş aşaaağı pozisyonda
Yakından takip ettiğin biri miydi bilmiyorum ama siz yazınca açıp baktım, geceliğini çok beğendim. Linklerine falan da baktım ama göremedim, hiç bahsettiğini hatırlıyor musun? Buna odaklandığım için utanıyorum ama görünce çok hoşuma gittiAynen doktoru artık sezeryanla alalım ertesi gün demiş o gece sancısı başlamış normal doğum yapmış.
Off aynen! Benim de bir sonraki 35'te, e sonra çok az kalmış olacak zaten, zaman hızlı geçecek diye düşündükçe bile heyecan basıyorAyyy 36 deme 36 demek neredeyse dogmasi demek cok yakinlasiyohem gelsin istiyorum hem korkuyorum
Ya morku degil de bilinmezlik sen 2. Oldugu icin rahatsin anacim . Yoksa evvel Allah hallederiz bi sekilOff aynen! Benim de bir sonraki 35'te, e sonra çok az kalmış olacak zaten, zaman hızlı geçecek diye düşündükçe bile heyecan basıyorKorkma canım, analar korkmaz
iyi hadi gözün aydın boşver gelsin de beklenir yaa :)Benim mobilyalarda bugun gelecekmis ama kacta kimbilir oturun evde bekleyininsan bi saat araligi verir.
Maşallah canım 34+6 da mı özellikle baktım kız tabloda sen benden 3 gün geridesin ben 34+2 deyim sen 33+6 oluyorsun normalde aslında hesabıma göre inşallah bende gittiğim aynı bu kadar kilo almış olsun ya ben şiştim iyice yemekten yağlı kaşar yağlı süt ceviz muz yumurta yiye yiye gıdım çıktı iyice hiç alışık değilimKızzzlat ben geldim bebetom 34+6 dayız 2180 gr olmuuş 2 haftada 450 gr almış maşallah tosunumaherşeyi gayet sağlıklıymış şükürler olsun bi yerde toplanma durumu gayet sağlıklı ve hareket ettiğini gösterir dedi birkaç kişi vardı böyle olan içimiz rahat olsun yaaani 36 da bi daha gidicem sonra haftada çağırır sanırım bu arada baş aşaaağı pozisyonda