Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Bende yatak komple yok ya doğsa yatacak yeri yok bebemin. Dediğin modelleri bi sorayım mağazaya sipariş edince daha hızlı gelir falan dedi kadın ama göre alabilir miyim bilmiyorum 🥲🥲
Ha gayret diye diye bitmedi valla işler ya. Alıncak da bitmiyor nedir böyle. Kolay gelsin canım sana da bu zorlu yolda başarıcağına eminim 😁 valla kocam konusunda da ben mi hamileyim o mu bilmiyorum. Belim ağrısa onun da ağrıyor. Sinirim bozulsa onun da bozuluyor. Gerçekten dilimi de tutamaz oldum zaten 🤣
Sona bırakma bir an önce kararınızı verin ve sipariş verin canım bebek yataktan önce gelirse yanınızda yatırmak zorunda kalırsınız bak 😂 Erkekler her yerde aynı ya bizimki de ne iş yapsak benden çok yoruluyor ve dili tutamamak hepimizde var 😂

Onların başkanları riskli bi gebelik geçirmiş ondan giremedi bi süre, topici editöre düşürmüşler bi başkanları yok. Ondan yazamıyolar 🥹 biz sana güveniyoruz başkanım ndfn
Yaaa ay inşallah sağlıklı bir şekilde neticelenir ya da neticelenmiştir 😕 Ben doğurana kadar bir telaşım olmayacağı için zaten girerim benden önce doğuranlar haberdar ederse, doğurduktan sonra da bulduğum fırsatta girmeye çalışırım. Yeter ki haber verin ve etiketleyin 🥹😂 Çok heyecanlanıyorum zaten ilk kim doğuracak nasıl olacak diye 🥹

Hareketi biraz fazlalaştırınca bu haftalarda sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende cumartesi evde durmadım hep dışardaydım gece doğurcam sandım sancı ağrı bel ağrısı akıntı derken çok korktum. Ama sabaha geçti uyuyunca . Ay çok utanarak söylüyorum ama eskiden kesi gibi uyurken şimdi yorulunca horlamaya başlamışım çok utanıyorum bu durumdan da 😬😬 burnum bile yetmiyor gibi 😬😬
Ben de şu an biraz daha iyi gibiyim sanki.. Dün evet 7-8 saat dışarıda kaldım, ondan önceki gün de. Çoğunlukla gezmekle geçti bi de yordu sanırım 😕 Aman ne utanıcaksın yaa nefes alacak yerimiz mi kaldı Allah aşkına.. Horla gitsin kız erkeklerin çoğu hamile değilken horlamıyor mu 😂

Sona bırakma bir an önce kararınızı verin ve sipariş verin canım bebek yataktan önce gelirse yanınızda yatırmak zorunda kalırsınız bak 😂 Erkekler her yerde aynı ya bizimki de ne iş yapsak benden çok yoruluyor ve dili tutamamak hepimizde var 😂
Yataşta eğer satmadıysa kadın teşhire koyduğunun paketini açmamış. Gelen direk alsın gitsin diye. Hemen al geç dedi ben asla böyle bi insan olmama rağmen kararsızlıkla almadım 😁 10 cm olanlardan çift taraflı kullanılan modeldi sanki. Bugün çilektekini alıp geçme fikri var ama aklıma çok yattı 😁 kapı süsü beğendiğim yer de evin dibinde çıktı. Bugün full tatiliz koştur koştur onlara bakacağım. Yine evde durmamak için sebepler 😁 hediyelik yaptırmıcam diyordum foto çekimi ile anlaştım. Dedim en azından masada bişe 3-5 dursun isimli yazan. Kararsızlıktan doğurana kadar bişey yapmazsam ağlarım🤣

Yaaa ay inşallah sağlıklı bir şekilde neticelenir ya da neticelenmiştir 😕 Ben doğurana kadar bir telaşım olmayacağı için zaten girerim benden önce doğuranlar haberdar ederse, doğurduktan sonra da bulduğum fırsatta girmeye çalışırım. Yeter ki haber verin ve etiketleyin 🥹😂 Çok heyecanlanıyorum zaten ilk kim doğuracak nasıl olacak diye 🥹
Toparlanmış toparlanmış. Kendi topicimiz bitti onlarınkini de dert ettim valla üzülüyorum 🥹
Eşimin doğum günü 30 Kasım. Sence doğum gününde bebo yanımızda olur mu dedim hayır bence dedi. Ben kasıma gerilemicem demek ki içine doğdu kocişimin dkfk

Aynı durumda ben de yatak baktım ya. Park yatağa yatak seçmek ne zormuş. Çilek öyle hemen veriyorsa bi de ona bakayım bari. Gelir hemen diye düşünüyordum ama gelmez diyosan bi şüphe duydum ben de. Neden bu kadar geç kaldığıma kızıp durdum kendime. Tatilleri görünce hepimiz son gaz son eksikleri halletmeye başlamışız herhalde. Ben de 2 gündür onu al bunu al evde aldıklarımı düzenle hemen belim ayrıldı valla. Bi de üstüne eşimle birbirimizi yedik. Şu gün bitmedi resmen

Yok yavrum 3-4 marka gezdim bak hiçbirinin stoklarında yok. Yani bu Ankara içi midir ülke geneli midir onu bilemiyorum. Ama herhalde stokta olsa İstanbul’dan, Kayseri’den şuradan buradan gelmesi de zor olmazdı, bana stok yok demezlerdi diye düşünüyorum. Yeni üretilecek o gelecek dediler. Ortalama 1 ay dediler. Bu 45 gün de olabilir 20 gün de. Göze alamadım. Aslında beşikle beraber yatak gelmişti bana. Mobilya anne yanı beşik almıştım ben. Ama yatak o kadar yumuşak ki minder gibi. Asla yenidoğana uygun değil. Bu sert omurga destekli bir şey. Sadece kalın değil onlar kadar. İşbir’in bobo modeli, Yataş’ın dreamy, Milky modelleri falan kalın çift yönlü. Gelgelelim ellerinde yok. Bence de Çilek Odası’na bi bakın iyi olur.

Sona yaklaştıkça işler azalacağı yerden çoğalıyor gibi geliyor insana ama yaptıkça bir uçtan bitiyor kuzucum gerilmeyin bugün şunu halledeceğiz yarın bunu halledeceğiz diye plan yapın, plana sadık kalmaya çalışın hallolur inşallah. Mesela benim yarın kendi gardrobumuzun yazlık kışlık ayrımına girme niyetim var. Kendime 3 gün süre veriyorum bu işin bitmesi için 😂😂
Ben İşbirden kiki miydi koko muydu neydi ndkf onu aldım 21'inde sipariş verdim 25'inde geldi

Yüksekliği nasıl oldu koyup denedin mi? Senin de park yataktı. Ya bende gelmezse diye bi korku var 😁
15 gün diyodu teslimat 4 günde geldi ya bende. Yok koyup denemedim ama park yatağın yanında gönderilen yatakla karşılaştırdım aşırı aşırı da bi yükseklik farkı yok sanki. Sadece 5 cm yükseklikte yatak tavsiye ediyoruz demişler benim park yatak için, bendeki 11 cm o neden öyle tavsiye ediliyor bilemedim şimdi okudum maalesef :/

Sen hangisini almistim canim . Yatasa da mi baksam dedim hemen yakinda yeri bugun bi bakiyim ama hangi modeline baksam

Sen hangisini almistim canim . Yatasa da mi baksam dedim hemen yakinda yeri bugun bi bakiyim ama hangi modeline baksam
Yataşın çift taraflıları var. Onlar baya mantıklı geldi. 0-3 yaş arası daha sert olması gerekmiş. Bir de bana mağazaya sipariş daha hızlı oluyor dediler. İstersen öyle de yapabilirsin. Kalınlık ne alacaksın yatağın normal beşikti sanki senin dimi? Yaylı sistem lateksler var onlar baya mantıklı beşikler için. Çift tarafı var mı bilmiyorum ama baya kalınlar. Yatağını bi ölçüp biçip gitsen daha iyi olur özellikle korkuluk yüksekliğini

Yataşın çift taraflıları var. Onlar baya mantıklı geldi. 0-3 yaş arası daha sert olması gerekmiş. Bir de bana mağazaya sipariş daha hızlı oluyor dediler. İstersen öyle de yapabilirsin. Kalınlık ne alacaksın yatağın normal beşikti sanki senin dimi? Yaylı sistem lateksler var onlar baya mantıklı beşikler için. Çift tarafı var mı bilmiyorum ama baya kalınlar. Yatağını bi ölçüp biçip gitsen daha iyi olur özellikle korkuluk yüksekliğini
Hmm cok mantikli bugun yarin kurucaz ona gore bakayim , 70*110 aslinda yatak ama 70*120 var yatasta o kafami karistirdi.

yorulmak is yapmak etkiliyor baya dinlenince daha iyi oluyor bol bol dinlenmek lazim. benim evde diger cocugumla bazen mumkun olmuyor.
Evde başka bir çocuk varken hamilelik daha çok hoşuma gitti ama benim çocuğum epey büyük olduğu için de olabilir 😀 2 yaşında olsa muhakkak aynı olmazdı. Aynı etkinin doğum sonrasında da devam edeceğine dair ümidim var. Tek odak bebek olmayınca fiziksel olarak daha fazla yorulacak olsak bile akıl sağlığı açısından daha rahat olacağımızı, zamanın daha hızlı geçeceğini düşünüyorum. Yani, inşallah 🙏🏻😂

Ya da ilkinde zorlandığım için beynim beni rahatlatmaya çalışıyor 😂

Benim mobilyalarda bugun gelecekmis ama kacta kimbilir oturun evde bekleyin 😒 insan bi saat araligi verir.
Bizim bi kere zil çaldı, dolap gelmiş (öncesinde geliyoruz falan demediler) neyse Allah'tan evdeydik 2 dkda yerini toparladık. Bekle bekle gelen giden yok dngn herhalde yarım saat sonra falan geldiler anlamadım anlamsız bi andı

Ben de şu an biraz daha iyi gibiyim sanki.. Dün evet 7-8 saat dışarıda kaldım, ondan önceki gün de. Çoğunlukla gezmekle geçti bi de yordu sanırım 😕 Aman ne utanıcaksın yaa nefes alacak yerimiz mi kaldı Allah aşkına.. Horla gitsin kız erkeklerin çoğu hamile değilken horlamıyor mu 😂
Of evet ya suan bize her şey mübah 😂😂

😂😂 Kuzum çok sevindim iyi olmana birkaç günde daha iyi olacaksın demek ki kalsiyum seviyen düşmüş kemiklerin eklemlerin ağrı yapmaya başlamış artık. Sen yine hemen bırakma biraz depoların dolsun. Doktorum günde 1 öneriyordu onu bana yanı sıra multivitamin, magnezyum falan içsen de fazla olmaz demişti.
Biz Bugün yarım gün evle uğraştık 4ten sonra da hep dışarıdaydık. Süpürge almak istiyorum dik duran şarjlı süpürge iki gün ona bakındık. O mu bu mu derken popüler kültürün de etkisiyle Dyson aldık 😂 Bu arada Kent Park’taki Dyson resmen çarşamba pazarıydı ya zannedersin bedava dağıtılıyor Allahım o saç şekillendiriciler falan kapış kapış gidiyor inanılır gibi değildi..Bebek yatağını da Yatsan, Yataş, İşbir hepsine baktık. İşbir beğenmiştim zaten Yataş’ın da Dreamy ve Milky Comfy çok güzellerdi. Yatsan 9-10 bin bandında çok pahalı geldi açıkçası. Ama diğer markaların da stokları yok sıfırdan üretilecek bir aydan önce gelmez dediler. Utanmasam teşhiri verin bana diyecektim bıktım bir yerden sonra 😂 Sonra tam otoparka inerken Çilek Odası’nın önünden geçiyorduk bir sorayım bakalım yatak var mı dedim. Varmış hazırda da. Bambu içerikli orta sert omurga destekli vs. Aldık artık onu da. Yataştan da bambu alez aldım düşünen olursa çok güzel çok beğendim yataşın alezini. Kısacası ben iki gündür dışarıda bunlarla uğraşıyordum eve gelince de evin işleri. Ondan pek giremedim canımm 🥴
Ben de kentğarktan almıştım dysonı, bence iyi yapmışsınız. Ben iki yıldır sadece onu kullanıyorum. Robot süpürgemin pabucu dama atıldı robot süpürge geldikten sonra. İşbirliği ben Eylül'de aldım, ekim de hala Stok yok diyorlardı. Neyse ki geldi. Halbuki sırf yatak yapan işletme bunlar. Neden yok anlamadım. Çileğinki de güzeldir. Ben işbirden almasam çilekten alabilirdim. İki gün baya iş halletmişsin canım. Güle güle kullan. Evet bu hapı da en az bir ay düzenli kullanacağım. Bence vücudum çok eksik kalmış. Bugün gene uygulama 24-36. Hafta arasında kalsiyum ve demir çok önemli, bebek senden alıyor bu ihtiyaçlarını diye uyarı yolladı valla. Hem topallıyorum hem Dilim dökülecek diye korkuyorum.. İnşallah iyi gelir.

X