Kuzum çok sevindim iyi olmana birkaç günde daha iyi olacaksın demek ki kalsiyum seviyen düşmüş kemiklerin eklemlerin ağrı yapmaya başlamış artık. Sen yine hemen bırakma biraz depoların dolsun. Doktorum günde 1 öneriyordu onu bana yanı sıra multivitamin, magnezyum falan içsen de fazla olmaz demişti.
Biz Bugün yarım gün evle uğraştık 4ten sonra da hep dışarıdaydık. Süpürge almak istiyorum dik duran şarjlı süpürge iki gün ona bakındık. O mu bu mu derken popüler kültürün de etkisiyle Dyson aldık
Bu arada Kent Park’taki Dyson resmen çarşamba pazarıydı ya zannedersin bedava dağıtılıyor Allahım o saç şekillendiriciler falan kapış kapış gidiyor inanılır gibi değildi..Bebek yatağını da Yatsan, Yataş, İşbir hepsine baktık. İşbir beğenmiştim zaten Yataş’ın da Dreamy ve Milky Comfy çok güzellerdi. Yatsan 9-10 bin bandında çok pahalı geldi açıkçası. Ama diğer markaların da stokları yok sıfırdan üretilecek bir aydan önce gelmez dediler. Utanmasam teşhiri verin bana diyecektim bıktım bir yerden sonra
Sonra tam otoparka inerken Çilek Odası’nın önünden geçiyorduk bir sorayım bakalım yatak var mı dedim. Varmış hazırda da. Bambu içerikli orta sert omurga destekli vs. Aldık artık onu da. Yataştan da bambu alez aldım düşünen olursa çok güzel çok beğendim yataşın alezini. Kısacası ben iki gündür dışarıda bunlarla uğraşıyordum eve gelince de evin işleri. Ondan pek giremedim canımm