Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Y
Ya şafi isminin hürmetine rabbim acil şifalar versin çok üzüldüm. Anlattığına göre doğuma bağlı birşey gibi durmuyor pıhtı vs mı oluştu acaba doktorlar daha iyi bilir tabi. Allah yardımcıları olsun. Şifa versin inşallah

ay ne diyeceğimi bilemedim geçmiş olsun. inşallah bir an önce çıkar da bebeğine kavuşur çok üzüldüm

Aminn canım ne güzel dua ettin Allah razı olsun Öyle maalesef doğum en modern çağda bile riskli bir şey dediğin gibi. Benim bir arkadaşımın doktoru da gebeydi. Doktor arkadaşımdan iki üç ay öndeydi. Doğumdan sonra denk geldik bir kez kendisini bebeği falan sordum. O kadın da doğumdan hemen sonra MS atağı geçirmişti mesela. Onu anlattı. Aslında MS hastalığım varmış ama güçlü bir tetikleyici olmamış bu zamana kadar dedi, doğum o beklenen tetikleyici olmuş işte. Herkesin başına gelebiliyor aklına gelemeyen şeyler. Allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi inşallah

Çok geçmiş olsun anam, inşallah en kısa sürede sapasağlam çıkar. Bebiş ne alemde peki?

Amin canım inşallah Doğuma bağlı oluştuğu söylenmiş inan bilmiyorum. Doğumdan kısa bir süre sonra kolunda uyuşma başlamış. Doktoruna söylemiş doktor da nörolojiye gidin demiş. Sanırım gittiği gibi de yatırmışlar zaten bilinci kapanmış.

Rabbim şifa versin evladına kavuştursun onu

Çok geçmiş olsun anam, inşallah en kısa sürede sapasağlam çıkar. Bebiş ne alemde peki?
Amin canım inşallah Bebiş iyi sanırım ondan bahseden yok pek. Anneanne babaanne yanlarındaydı onlar ilgileniyorlardır artık. Bizim kız çok pimpirikliydi yapısal olarak panik olmaya falan çok yatkın. Zaten emziremem benim sütüm olmaz sezaryenden sonra falan deyip peşin peşin mamaları biberonları koymuştu çantaya. İyi de yapmış bir bakıma. Besliyorlardır işte büyükler, babası falan..

Valla şimdi arayıp randevuyu 3'e çektiler. 3:50'de de çalışabilir raporu için devlete gidicem. İnşallah nst'ye almayacaktır yetişemem
nstye hemen de almıyolar benim kız ultrasondayken uyuyordu doktor çikolata falan ye hareketlensin öyle gel dedi. söylersin olmazsa çalışabilir almak için gidicem başka gün geleyim diye

Canının sıkılması çok anlaşılır ama şöyle düşünmeye çalış, herkesin yaptığı ya da yapmadığı kendisiyle ilgili. Öte yandan arabalarını vermeyince sizden bir parça konfor dışında hiçbir şey eksilmeyecek. Sağlığınız, sıhhatiniz yerinde olsun yeter ki, gerisi gelir geçer. Bizim de ilk bebekte arabamız yoktu, taksiyle gittik. Çok tecrübeli olmayanlar için belki de o kadar önemli ve panik olabilecek bir anda taksiyle gitmek daha iyi bile olabilir. Bunda da vardır bir hayır diye düşünmeye çalışalım, içini ferah tutmaya çalış sen

Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlar. Çok üzücü

depresyona meyilli bir yapim yok allahtan ama esimin var ona cok iyi olacak gamli baykus gibidir kendisi, cocuktan sonra dusunmeye firsati olmuyor 2. cocukla hic dusunemez artik yoksa sonbahar melankolisi bilmem nesi hepsini yasardi onceden tam bir balik burcu olarak
10 sene baya bir ara vermissiniz ama cok yardimci olur sana cocugun o konuda sanslisin.
ard arda cocuk yapan cok oluyor burda yas araligi 1-2 yas hep nasil zaptediyorlar bilmiyorum ama biraz daha bosvermis oliyorlar bakiyorsun 4-5 yasindaki cocugun agzinda hala emzik, kardesinin elinde telefon o sekilde zaptetmeye calisiyorlar iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…