- 12 Temmuz 2022
- 22.414
- 83.345
Ben herhalde 3-4 kere balık yedim, çok pişmanım ama ne zaman balık yesem kustum balıkla kusmayı bağdaştırdım kafamda ya, garcia etkisini dibine kadar yaşıyorum oğluş affetsinTavuk sote falan yapıyorum işte biberli soğanlı mantarlı falan, ordan alıyorumdur inş vitaminben de balığa bayılmam ama gebelikte en az haftada 1 yemeye çalışıyorum. Çiğ soğan sarımsak patlıcan hepsini severim ama eşinin damak tadını anladım, etçi bizi ancak biz anlarız djfkskd
bugün denedim de çekmemişim, yarın deneyip atayım buraya kuzu. baya kapattı göbüşüOh şükür
İyi anam az önce gittik gördük, yan gözle de olsa accuk baktı bize. Akşamki veteriner risk hala devam ediyor dedi bakalım.
Göbek açık kalmaz mı bunda kısa sanki
At anam ben de bi tane kalın bişi almak istiyorum, totom üşücekmiş gibi geliyo. Ameliyat çıkışı çok titriyolar videolardan gördüğüm ama sonra da ekstra yanıyorlarmış emin olamadımbugün denedim de çekmemişim, yarın deneyip atayım buraya kuzu. baya kapattı göbüşü
Bir şey olmaz anam ya, ben 2 tablet de omega 3 alıyom 2 aydır takipli olduğum doktor verdi beyin gelişimine bilimsel olarak katkısı varmış vs. Ha oldu ha olacak diye de 2 senedir folik asit kullanıyorum bebe duvarlara tırmanacaksjfkdkdkBen herhalde 3-4 kere balık yedim, çok pişmanım ama ne zaman balık yesem kustum balıkla kusmayı bağdaştırdım kafamda ya, garcia etkisini dibine kadar yaşıyorum oğluş affetsin
benimki de hep sağda gibi, göbek deliğimin sağı daha yüksekte duruyoKızlarr selamm benim kız hep solumda duruyoo anormal birşey mi bu sizlerde yaşayan var mııı
İnan ağzımıza geleni saydık ama extra söylememi önerdiğin bir şey varsa tüm fikirlere açığım
Fabrikanın ortağı ben miyim hayırdır bana mı taşınıyoruz yani ben paramı ödemişim ve doğum yapıcam madur ediliyorum hukuki süreç başlatıcam de fabrika taşındı fabrika yerleşti üretimi yapıldı sana geldi kuruldu vakit kaybı olur avukat diye arat başka numarayıız valla bende çirkeflik yaptım azıcık da olsa ama fabrika taşınıyor yapacak bir şey yok’a getiriyorlar lafın sonunu. Hevesim de kaçtı zaten Allah bildiği gibi yapsın gerçekten
Neden bir yere toplantı bu bebetolarbenimki de hep sağda gibi, göbek deliğimin sağı daha yüksekte duruyo
sığmamaya başladılar yavaş yavaş iki büklümlermiş kıyamiş yiaNeden bir yere toplantı bu bebetolar
Yaaa ondan mıı bende endişelenmiştim gerçrkten neden acaba diyesığmamaya başladılar yavaş yavaş iki büklümlermiş kıyamiş yia
benin evimin ici merdivenli kac kere cikip iniyorum gunde Allah bilir. bu tam etkiler mi bilmiyorun ama belki karin sertlesmesini tetiklerdirBen gebeliğin yüzde 90 ı merdiven inip çıkmak oldu günde en az 4 sefer çıkıyorum belki de ondan böyle aşağı da oldu. Yatmak en iyisi imkanı olan yatsın bende mecbur dolaşma vs yapıyorum ama yine de zorlamıyorum kendimi evi pislik götürüyor korkudan ellemedim kadın gelecek bana haftaya. Sağ salim sağlıkla zamanında kucağımıza alalım bebeklerimizi
At anam ben de bi tane kalın bişi almak istiyorum, totom üşücekmiş gibi geliyo. Ameliyat çıkışı çok titriyolar videolardan gördüğüm ama sonra da ekstra yanıyorlarmış emin olamadım
Öyleymişş yanma kısmı doğru mı peki yancaz mı dmmgCanim o.ilactan dolayı titriyosun istemsiz usumekten deil yarım saat bir saat suruyo malesef
o titremenin sebebi usume degil titreme geliyor ameliyat sirasinda kendini kontrol edemiyorsun artik anezteziden mi neyden kaynaklaniyorsa. sonra kendiliginden geciyor. sicak oluyor hastane odalariAt anam ben de bi tane kalın bişi almak istiyorum, totom üşücekmiş gibi geliyo. Ameliyat çıkışı çok titriyolar videolardan gördüğüm ama sonra da ekstra yanıyorlarmış emin olamadım
Illiadin önermedi bana doktor, plesentadan direkt bebeğe geçiyormuş. Deniz suyu spreyi kullanabilirsin sadece dedi, benim ilk günden beri burnum hep tıkalı.tikali burnum icin Illiadin kullanicam kullanan oldu mu burun acisi sprey bu donemde? pek onerildigini sanmiyorum ama nefes de alamiyorum nezle oldum en azindan rahat uyurum belki diye
Ben aldım canım efsane güzel kumaşı var . Bir de elbise gibi olanından aldım o da süper . Ben memnun kaldımKızlae şu takımlardan alan var mı güzel duruyor gibi
Eki Görüntüle 3495343
Benimde hep sağımda yavrumKızlarr selamm benim kız hep solumda duruyoo anormal birşey mi bu sizlerde yaşayan var mııı
Benim peluş sabahlığım var kışın kurtarıcım . pijamamın üstüne giyiyorum onu alacam yanıma . Altına da kalın bir çorap . Hastane odaları sıcak oluyor evet ama ilk etapta üşürsem onu alacam sırtıma . Ben pentiden almıştım seneler önce ama her markanın vardır . Yumuş yumuşOh şükür
İyi anam az önce gittik gördük, yan gözle de olsa accuk baktı bize. Akşamki veteriner risk hala devam ediyor dedi bakalım.
Göbek açık kalmaz mı bunda kısa sanki