Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Ben herhalde 3-4 kere balık yedim, çok pişmanım ama ne zaman balık yesem kustum balıkla kusmayı bağdaştırdım kafamda ya, garcia etkisini dibine kadar yaşıyorum oğluş affetsin

Kızlarr selamm benim kız hep solumda duruyoo anormal birşey mi bu sizlerde yaşayan var mııı

Ben herhalde 3-4 kere balık yedim, çok pişmanım ama ne zaman balık yesem kustum balıkla kusmayı bağdaştırdım kafamda ya, garcia etkisini dibine kadar yaşıyorum oğluş affetsin
Bir şey olmaz anam ya, ben 2 tablet de omega 3 alıyom 2 aydır takipli olduğum doktor verdi beyin gelişimine bilimsel olarak katkısı varmış vs. Ha oldu ha olacak diye de 2 senedir folik asit kullanıyorum bebe duvarlara tırmanacaksjfkdkdk

ız valla bende çirkeflik yaptım azıcık da olsa ama fabrika taşınıyor yapacak bir şey yok’a getiriyorlar lafın sonunu. Hevesim de kaçtı zaten Allah bildiği gibi yapsın gerçekten
Fabrikanın ortağı ben miyim hayırdır bana mı taşınıyoruz yani ben paramı ödemişim ve doğum yapıcam madur ediliyorum hukuki süreç başlatıcam de fabrika taşındı fabrika yerleşti üretimi yapıldı sana geldi kuruldu vakit kaybı olur avukat diye arat başka numarayı

benin evimin ici merdivenli kac kere cikip iniyorum gunde Allah bilir. bu tam etkiler mi bilmiyorun ama belki karin sertlesmesini tetiklerdir

At anam ben de bi tane kalın bişi almak istiyorum, totom üşücekmiş gibi geliyo. Ameliyat çıkışı çok titriyolar videolardan gördüğüm ama sonra da ekstra yanıyorlarmış emin olamadım
o titremenin sebebi usume degil titreme geliyor ameliyat sirasinda kendini kontrol edemiyorsun artik anezteziden mi neyden kaynaklaniyorsa. sonra kendiliginden geciyor. sicak oluyor hastane odalari

tikali burnum icin Illiadin kullanicam kullanan oldu mu burun acisi sprey bu donemde? pek onerildigini sanmiyorum ama nefes de alamiyorum nezle oldum en azindan rahat uyurum belki diye

tikali burnum icin Illiadin kullanicam kullanan oldu mu burun acisi sprey bu donemde? pek onerildigini sanmiyorum ama nefes de alamiyorum nezle oldum en azindan rahat uyurum belki diye
Illiadin önermedi bana doktor, plesentadan direkt bebeğe geçiyormuş. Deniz suyu spreyi kullanabilirsin sadece dedi, benim ilk günden beri burnum hep tıkalı.

Oh şükür
İyi anam az önce gittik gördük, yan gözle de olsa accuk baktı bize. Akşamki veteriner risk hala devam ediyor dedi bakalım.

Göbek açık kalmaz mı bunda kısa sanki
Benim peluş sabahlığım var kışın kurtarıcım . pijamamın üstüne giyiyorum onu alacam yanıma . Altına da kalın bir çorap . Hastane odaları sıcak oluyor evet ama ilk etapta üşürsem onu alacam sırtıma . Ben pentiden almıştım seneler önce ama her markanın vardır . Yumuş yumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…