Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Benimde hep sağımda yavrum ☺️ kafası sağ altta totoşu ve dizleri de sağ ortaya doğru üstte . Yani doktor öyle dedi kafam basmadı nasıl duruyor diye ama sksksk pozisyonu aylardır bu şekilde
Dönmüşşş seninn kiii😍 ayy gerçekten bu çoculsr bizi endişeden kafamızda kurmamıza itiyor hep😂

o titremenin sebebi usume degil titreme geliyor ameliyat sirasinda kendini kontrol edemiyorsun artik anezteziden mi neyden kaynaklaniyorsa. sonra kendiliginden geciyor. sicak oluyor hastane odalari
Bana da oldu bu kontrolsüz aşırı titreme hissi doğumdan sonra ama dediğin gibi sıcaklıktan falan değil de adrenalinle alakalı bir durumdan kaynaklı oluyor galiba.

Benim peluş sabahlığım var kışın kurtarıcım . pijamamın üstüne giyiyorum onu alacam yanıma . Altına da kalın bir çorap . Hastane odaları sıcak oluyor evet ama ilk etapta üşürsem onu alacam sırtıma . Ben pentiden almıştım seneler önce ama her markanın vardır . Yumuş yumuş
İlk doğumdan önce peluş bir sabahlık aldım, hala ilk günkü gibi. O günden bugüne hiç değişmeyen tek şey o oldu galiba 😂😂 hastanede hiç giymedim, incecik kısa kollu bir gecelikle takıldım hep ama yine de bir şeyler alırım ben de.

yine izlerken mükemmel kolay geldi ama bende böyle durmuyor djfjg

Aa var mı sende bundan? Ben bunları hep instagrama özel sanıyordum galiba, instagram dışı bir insanda olduğunu duymak beni şaşırttı 😂 İlk günden itibaren kullanılabiliyor bunlar değil mi? Kumaşını falan da beğendiysen link atsan olur mu? ❤️

Yavrudan haber var mı?

Aa var mı sende bundan? Ben bunları hep instagrama özel sanıyordum galiba, instagram dışı bir insanda olduğunu duymak beni şaşırttı 😂 İlk günden itibaren kullanılabiliyor bunlar değil mi? Kumaşını falan da beğendiysen link atsan olur mu? ❤️
Sling anam işte bu farklı bi modeli mi bilmiyorum da bendeki bundan: ilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Soft Bej (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol kumaşı falan gayet iyi, evet hemen kullanılıyor. Bana bebişle direkt temas çok sağlıklı geliyor ilk zamanlar için ondan aldım ama henüz kullanabilme becerisini kazanamadım dnfn

Sling anam işte bu farklı bi modeli mi bilmiyorum da bendeki bundan: ilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Soft Bej (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol kumaşı falan gayet iyi, evet hemen kullanılıyor. Bana bebişle direkt temas çok sağlıklı geliyor ilk zamanlar için ondan aldım ama henüz kullanabilme becerisini kazanamadım dnfn
Ben ilkinde o zaman sling denilen şeyden almıştım ama o böyle değildi tam olarak. Tek bir halka kumaş, omzundan geçiriyorsun içine de bebeği koyuyorsun. Görmüşsündür zaten 😂 onu hiç kullanamadım, yavrum sevmedi ama bu defa da bu tipi mi denesem diye bir ümide kapıldım 😂

Ben ilkinde o zaman sling denilen şeyden almıştım ama o böyle değildi tam olarak. Tek bir halka kumaş, omzundan geçiriyorsun içine de bebeği koyuyorsun. Görmüşsündür zaten 😂 onu hiç kullanamadım, yavrum sevmedi ama bu defa da bu tipi mi denesem diye bir ümide kapıldım 😂
Gördüm aynen bu daha sıkı duruyor ya bence daha şeydir ama sevmeyen de sevmiyo anladığım 🥹 kanguru almadım henüz bunu sevmezse bi ton para vermiyim hiç boş yere diye. Bunu severse alcam ben.

İlk doğumdan önce peluş bir sabahlık aldım, hala ilk günkü gibi. O günden bugüne hiç değişmeyen tek şey o oldu galiba 😂😂 hastanede hiç giymedim, incecik kısa kollu bir gecelikle takıldım hep ama yine de bir şeyler alırım ben de.
Yaa kullanmadın mıı ? Kışın çok kullanırım ben sıtmalı kedi diyolar bana hatta o kadar üşürüm . Benim ablamlar da sezeryan oldular hep ama yazın doğurdular üşüdüklerini duymamıştım. Burda hep çok üşünüyor dediklerini duyunca dedim onu alayım yanıma :) trabzon çok soğuk olmuyor bu aylarda Pierre Cardin Dantelli Penye 3 şundan aldım bunu giyerim diye düşünüyorum . Bi tane daha yedekledim de bunu çok beğenerek aldım :) üşürsem üstüme geçiririm

Son düzenleme:
Gördüm aynen bu daha sıkı duruyor ya bence daha şeydir ama sevmeyen de sevmiyo anladığım 🥹 kanguru almadım henüz bunu sevmezse bi ton para vermiyim hiç boş yere diye. Bunu severse alcam ben.
Bu bence de daha güzel duruyor, yorumlar da çok iyi. Benimki sling sevmemişti hiç, bir defa bile durmadı ama kanguruyu sevmişti 😂

Kedişten haber var mı?

Bu bence de daha güzel duruyor, yorumlar da çok iyi. Benimki sling sevmemişti hiç, bir defa bile durmadı ama kanguruyu sevmişti 😂

Kedişten haber var mı?
Gece benim kabuslarım dışında yok canım, gece gidip gördük gözü açıktı ama halsizdi tabii çok doğal o da. Geceyi atlattıysa içim rahatlıcak nefesim daralıyor valla görene kadar geçmeyecek. 12'de açılacak klinik pazar diye :KK43:

Yaa kullanmadın mıı ? Kışın çok kullanırım ben sıtmalı kedi diyolar bana hatta o kadar üşürüm . Benim ablamlar da sezeryan oldular hep ama yazın doğurdular üşüdüklerini duymamıştım. Burda hep çok üşünüyor dediklerini duyunca dedim onu alayım yanıma :)
Al tabii ki, aklında kalmasın ❤️ Titremeyle ilgili şöyle diyor:

"Doğumdan sonraki ilk saat içinde, ister vajinal ister sezaryen olsun, yeni annelerin %32 ila %44'ü baştan ayağa titreme ve dişlerin takırdaması yaşar. Doğum sonrası titremelerin hormonal değişiklikler, doğumdan kaynaklanan adrenalin ve doğum sırasında oluşan sıvı değişimlerinin bir kombinasyonundan kaynaklandığı düşünülmektedir. Sıcak kalmak için sıkı giyinin ancak titremenizi kontrol etmeye çalışmayın."

Kağan Kocatepe de şöyle demiş. Evet o esnada ben de hiç üstüme bir şey almalıyım diye düşünmedim ki hakikaten dişlerim takırdadı. Üşümek dedikleri bu titreme haliyse hızlıca geçiyor ama ya gerçekten üşümeyse? Riske atma al sen peluşları ❤️ Aldığın takım da çok güzelmiş, güle güle, sağlıkla, kucağında mis kokulular varken kullanacaksın 🙏🏻🥲

Gece benim kabuslarım dışında yok canım, gece gidip gördük gözü açıktı ama halsizdi tabii çok doğal o da. Geceyi atlattıysa içim rahatlıcak nefesim daralıyor valla görene kadar geçmeyecek. 12'de açılacak klinik pazar diye :KK43:
Dur öyle kendi kendini üzme. Gözü açılmış, şimdiye çok daha iyi olmuştur kesin. İki gün sonra kudurmaya başlar 😻

tikali burnum icin Illiadin kullanicam kullanan oldu mu burun acisi sprey bu donemde? pek onerildigini sanmiyorum ama nefes de alamiyorum nezle oldum en azindan rahat uyurum belki diye
Ben kullandım canim doktor yazdı alerjik astım olduğum için iliadin dışında hiç bir sprey burun eti şişligini indirmiyor malesef🫥

tikali burnum icin Illiadin kullanicam kullanan oldu mu burun acisi sprey bu donemde? pek onerildigini sanmiyorum ama nefes de alamiyorum nezle oldum en azindan rahat uyurum belki diye
Son bi haftadır galiba ağzımdan nefes alıyorum dudaklarım paramparça oldu boğazım kuruyor korkudan sprey kullanamadım

Son bi haftadır galiba ağzımdan nefes alıyorum dudaklarım paramparça oldu boğazım kuruyor korkudan sprey kullanamadım
ben kullanicam sanirim sinuslerim sisti cok rahatsiz ediyor agzimdan nefes almak ama sadece geceleri kullanicam. soguk alginligiyla basladi hep boyle oluyor ardindan sinuslerim sisiyor orda bitiyorum zaten

X