- 12 Temmuz 2022
- 22.414
- 83.344
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben eylül sonu doğum yapmıştım.yatakta silüetim çıkıyordu her sabah terden. nerdeyse lohusalık bitene kadar devam ettiÖyleymişş yanma kısmı doğru mı peki yancaz mı dmmg
deniz sulu sprey al canım diğerleri önerilmiyortikali burnum icin Illiadin kullanicam kullanan oldu mu burun acisi sprey bu donemde? pek onerildigini sanmiyorum ama nefes de alamiyorum nezle oldum en azindan rahat uyurum belki diye
Dönmüşşş seninn kiii ayy gerçekten bu çoculsr bizi endişeden kafamızda kurmamıza itiyor hepBenimde hep sağımda yavrum kafası sağ altta totoşu ve dizleri de sağ ortaya doğru üstte . Yani doktor öyle dedi kafam basmadı nasıl duruyor diye ama sksksk pozisyonu aylardır bu şekilde
Bana da oldu bu kontrolsüz aşırı titreme hissi doğumdan sonra ama dediğin gibi sıcaklıktan falan değil de adrenalinle alakalı bir durumdan kaynaklı oluyor galiba.o titremenin sebebi usume degil titreme geliyor ameliyat sirasinda kendini kontrol edemiyorsun artik anezteziden mi neyden kaynaklaniyorsa. sonra kendiliginden geciyor. sicak oluyor hastane odalari
Ya hiçbir şey bilmemek çok kötüüü . Tecrübesizliğin gazabına uğruyoruz biz benceDönmüşşş seninn kiii ayy gerçekten bu çoculsr bizi endişeden kafamızda kurmamıza itiyor hep
Çok geçmiş olsun canım, gece nasıl geçti?tikali burnum icin Illiadin kullanicam kullanan oldu mu burun acisi sprey bu donemde? pek onerildigini sanmiyorum ama nefes de alamiyorum nezle oldum en azindan rahat uyurum belki diye
İlk doğumdan önce peluş bir sabahlık aldım, hala ilk günkü gibi. O günden bugüne hiç değişmeyen tek şey o oldu galiba hastanede hiç giymedim, incecik kısa kollu bir gecelikle takıldım hep ama yine de bir şeyler alırım ben de.Benim peluş sabahlığım var kışın kurtarıcım . pijamamın üstüne giyiyorum onu alacam yanıma . Altına da kalın bir çorap . Hastane odaları sıcak oluyor evet ama ilk etapta üşürsem onu alacam sırtıma . Ben pentiden almıştım seneler önce ama her markanın vardır . Yumuş yumuş
yine izlerken mükemmel kolay geldi ama bende böyle durmuyor djfjg
Sling anam işte bu farklı bi modeli mi bilmiyorum da bendeki bundan: ilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Soft Bej (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol kumaşı falan gayet iyi, evet hemen kullanılıyor. Bana bebişle direkt temas çok sağlıklı geliyor ilk zamanlar için ondan aldım ama henüz kullanabilme becerisini kazanamadım dnfnAa var mı sende bundan? Ben bunları hep instagrama özel sanıyordum galiba, instagram dışı bir insanda olduğunu duymak beni şaşırttı İlk günden itibaren kullanılabiliyor bunlar değil mi? Kumaşını falan da beğendiysen link atsan olur mu?
Ben ilkinde o zaman sling denilen şeyden almıştım ama o böyle değildi tam olarak. Tek bir halka kumaş, omzundan geçiriyorsun içine de bebeği koyuyorsun. Görmüşsündür zaten onu hiç kullanamadım, yavrum sevmedi ama bu defa da bu tipi mi denesem diye bir ümide kapıldımSling anam işte bu farklı bi modeli mi bilmiyorum da bendeki bundan: ilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Soft Bej (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol kumaşı falan gayet iyi, evet hemen kullanılıyor. Bana bebişle direkt temas çok sağlıklı geliyor ilk zamanlar için ondan aldım ama henüz kullanabilme becerisini kazanamadım dnfn
Gördüm aynen bu daha sıkı duruyor ya bence daha şeydir ama sevmeyen de sevmiyo anladığım kanguru almadım henüz bunu sevmezse bi ton para vermiyim hiç boş yere diye. Bunu severse alcam ben.Ben ilkinde o zaman sling denilen şeyden almıştım ama o böyle değildi tam olarak. Tek bir halka kumaş, omzundan geçiriyorsun içine de bebeği koyuyorsun. Görmüşsündür zaten onu hiç kullanamadım, yavrum sevmedi ama bu defa da bu tipi mi denesem diye bir ümide kapıldım
Yaa kullanmadın mıı ? Kışın çok kullanırım ben sıtmalı kedi diyolar bana hatta o kadar üşürüm . Benim ablamlar da sezeryan oldular hep ama yazın doğurdular üşüdüklerini duymamıştım. Burda hep çok üşünüyor dediklerini duyunca dedim onu alayım yanıma :) trabzon çok soğuk olmuyor bu aylarda Pierre Cardin Dantelli Penye 3 şundan aldım bunu giyerim diye düşünüyorum . Bi tane daha yedekledim de bunu çok beğenerek aldım :) üşürsem üstüme geçiririmİlk doğumdan önce peluş bir sabahlık aldım, hala ilk günkü gibi. O günden bugüne hiç değişmeyen tek şey o oldu galiba hastanede hiç giymedim, incecik kısa kollu bir gecelikle takıldım hep ama yine de bir şeyler alırım ben de.
Bu bence de daha güzel duruyor, yorumlar da çok iyi. Benimki sling sevmemişti hiç, bir defa bile durmadı ama kanguruyu sevmiştiGördüm aynen bu daha sıkı duruyor ya bence daha şeydir ama sevmeyen de sevmiyo anladığım kanguru almadım henüz bunu sevmezse bi ton para vermiyim hiç boş yere diye. Bunu severse alcam ben.
Gece benim kabuslarım dışında yok canım, gece gidip gördük gözü açıktı ama halsizdi tabii çok doğal o da. Geceyi atlattıysa içim rahatlıcak nefesim daralıyor valla görene kadar geçmeyecek. 12'de açılacak klinik pazar diyeBu bence de daha güzel duruyor, yorumlar da çok iyi. Benimki sling sevmemişti hiç, bir defa bile durmadı ama kanguruyu sevmişti
Kedişten haber var mı?
Al tabii ki, aklında kalmasın Titremeyle ilgili şöyle diyor:Yaa kullanmadın mıı ? Kışın çok kullanırım ben sıtmalı kedi diyolar bana hatta o kadar üşürüm . Benim ablamlar da sezeryan oldular hep ama yazın doğurdular üşüdüklerini duymamıştım. Burda hep çok üşünüyor dediklerini duyunca dedim onu alayım yanıma :)
Dur öyle kendi kendini üzme. Gözü açılmış, şimdiye çok daha iyi olmuştur kesin. İki gün sonra kudurmaya başlarGece benim kabuslarım dışında yok canım, gece gidip gördük gözü açıktı ama halsizdi tabii çok doğal o da. Geceyi atlattıysa içim rahatlıcak nefesim daralıyor valla görene kadar geçmeyecek. 12'de açılacak klinik pazar diye
Ben kullandım canim doktor yazdı alerjik astım olduğum için iliadin dışında hiç bir sprey burun eti şişligini indirmiyor maleseftikali burnum icin Illiadin kullanicam kullanan oldu mu burun acisi sprey bu donemde? pek onerildigini sanmiyorum ama nefes de alamiyorum nezle oldum en azindan rahat uyurum belki diye
Son bi haftadır galiba ağzımdan nefes alıyorum dudaklarım paramparça oldu boğazım kuruyor korkudan sprey kullanamadımtikali burnum icin Illiadin kullanicam kullanan oldu mu burun acisi sprey bu donemde? pek onerildigini sanmiyorum ama nefes de alamiyorum nezle oldum en azindan rahat uyurum belki diye
ben kullanicam sanirim sinuslerim sisti cok rahatsiz ediyor agzimdan nefes almak ama sadece geceleri kullanicam. soguk alginligiyla basladi hep boyle oluyor ardindan sinuslerim sisiyor orda bitiyorum zatenSon bi haftadır galiba ağzımdan nefes alıyorum dudaklarım paramparça oldu boğazım kuruyor korkudan sprey kullanamadım