Neye şaşırdın kız jxjxhAy ne skgnfm
evet canim kendisi olmak cok zor ama kalbi temizdir kotu dusunmez. hayatta en buyuk sansi da kocasi cok duskun kp esine karsi cok seviyor ilgileniyor.Ne güzel kayınvalidene bir piyango vurmuşEminim kendisi olmak da kolay değildir. Ne diyelim, Allah hepimize sağlık, iç rahatlığı, ferahlık versin
Dediğim gibi herkes ayrı ayrı yavrum onlara gore biz de basimizin caresine bakiyoruz istekiz aynen oyle bak esimde annesine cok kiziyor bu yuzden ama su acidan bakiyorum yapamiyor kadin tek elinde degil dertsiz hayatinda hep dertli, esi onun yoldasi is yapani destegi herseyi. bir iki kez geldi bize yardima kp gecen senelerde ama kustu kayinvalidem konusmadi burda kaldigi sure boyunca esiyle. ev arama surecinde cagirmistik bir de cocugun kresi baslamadan yardima cagirmistik..
yaptigi anlamsiz, derdi bizimle de degil ama kociskosuyla diyelim :) naz kapris ve ilgi
Çok bohça bohça geldi benim nişanımda yoktu buNeye şaşırdın kız jxjxh
Ben kullanacağım kadarını koyacağım, 1 çekmece doldurmak istiyorum sadece. Kalanı dolabında raflara kaldıracağım alt açma örtüleri var bir de çekmece düzenini yapmadım, ıslak mendil de almadım dahaBen de ıslak mendilleri bezleri pamukları çekmeceye koydum 2 çekmece gitti yav, üzüldüm dngn iyi bari arkadaşınla aran yakınmış ya boşa gitmez seninkiler
Eşin benim gibi demek ki, ben de sebze yemiyorum hiç. Sadece ıspanak yiyorum, baklagil yerim ama çok dokunuyor bana onu da yiyemiyorum. Benim eşim hiç yemek seçmez ne olursa yer, ben sevdiğim şeyleri hazırlıyorum alkahtan sorun olmuyorBen yazdan patlıcan kızartıp atmıştım, dolmalık biber attım, kv’dem fasülye yaptı buzluk için yine. Palamut buldukça alıp atıyorum hala. İzine yeni çıktım bu hafta kızartmalık ve yemeklik köfte yapacağım hatta içli köfte de denemek istiyorum mutfak şefi ile kolay oluyor dediler hemen çıkartıp airfry’da pişirmesi güzel olabilir. Onun dışında aklımda börek ve poğaça yapmakta var bakalımBuradan güzel fikirler de çıkabilir her hafta azar azar ne yapabilirsem yapacağım benim kocam hiçbir kış sebzesini yemiyor çünkü
Hele kışın aşırı zor ya et tavuk makarna patates dönüp duruyor bizim evdeEşin benim gibi demek ki, ben de sebze yemiyorum hiç. Sadece ıspanak yiyorum, baklagil yerim ama çok dokunuyor bana onu da yiyemiyorum. Benim eşim hiç yemek seçmez ne olursa yer, ben sevdiğim şeyleri hazırlıyorum alkahtan sorun olmuyorama sebze sevmemek çok zor gerçekten, salata bile ayda 1-2 anam yaptığında yiyorum
Ben gebeliğin yüzde 90 ı merdiven inip çıkmak oldu günde en az 4 sefer çıkıyorum belki de ondan böyle aşağı da oldu. Yatmak en iyisi imkanı olan yatsın bende mecbur dolaşma vs yapıyorum ama yine de zorlamıyorum kendimi evi pislik götürüyor korkudan ellemedim kadın gelecek bana haftaya. Sağ salim sağlıkla zamanında kucağımıza alalım bebeklerimiziben de boyle hissediyorum bebek de plesanta da rahim agzina yakin detayli ultrasonum var 6 kasimda o zamana kadar bebek de ben de sabredebilsek keske :) ben de artik cogunlukla yatmayi dusunuyorum ayakta surekli egil kalk zorliyor evde merdivenli inip cikmak cok etkiliyor beni
Bana da yapmadı kız nisanda bu kadar jdjdj sadece 1 kutu gelmistiÇok bohça bohça geldi benim nişanımda yoktu bu
Bugün de doğurmadım çok şükürHocahnm nasılsınnn
Ben bugün şundan aldım bak içi emzirme atleti gibi ve kumaşı da yumuşacık ama çok ince değil. %50 görünce yapıştırdım. Suwende %50 vardı genel olarakKızlae şu takımlardan alan var mı güzel duruyor gibi
Eki Görüntüle 3495343
Oh şükürBugün de doğurmadım çok şükürilk hedef ay sonu . Doktorum izne çıktı ben gelene kadar dur dedi sancım çıkıyor sürekli ama ilaçla serumla durdurmaya çalışıyorlar işte . Muayene olmadım açıklık arttı mı bilmiyorum . Bebekler iyi çok şükür beklemeleri için her şeyi yapıyoruz senin kedin nasıl ya benim de kayınvalidemin görümcemin kedileri var onlarda alıştım ben de . Üzüldüm evlat gibi seviyorlar valla
Göbek açık kalmaz mı bunda kısa sankipijama takımı şunu aldım kızlar. benim gibi totosu donanlar düşünebilir, M aldım gayet bol güzel duruyor göbüşle de giyilir. yumuşak ve sıcak tutuyo. bir de gecelik almıştım yarın kollu. artık sıcak basarsa gecelik üşürsem bunu giyerim. ameliyattan sonra titriyomuş herkes
Evet gerçekten öyle 30 a geldikten sonra pat diye hepimize bir güncelleme geldi. Herkes sıra sıra sancı için hastaneye gittiğini yazıyor. Gerçi benim 28. Haftadan beri böyle bakalım inşallah herkes hayırlı zaman ne. Zamansa o zaman kucağına alsınBu kadar insan erken doğuracak olamaz ya, böyle böyle kendimi rahatlatıyorum ben galiba
Tavuk sote falan yapıyorum işte biberli soğanlı mantarlı falan, ordan alıyorumdur inş vitaminHele kışın aşırı zor ya et tavuk makarna patates dönüp duruyor bizim evdeHatta çiğ soğan sarımsak, patlıcan, balık, mantar vs de yemez kaç yıl oldu hala alışamadım bu duruma. Buzluk benim için çok önemli o nedenle ne stoklasam kardır. Baklagil yiyor neyse ki ama onu da ben bayıla bayıla yemem. Ben üzülüyorum hep aynı şeyleri yiyorsunuz herşeyin vitamini alamıyorsunuz yapmayın böyle
Ay benimkinin aynısı, ben mağazadan aldım kumaşı çok güzel modeli de çok sade ve şirin çok beğenerek aldımKızlae şu takımlardan alan var mı güzel duruyor gibi
Eki Görüntüle 3495343