- 28 Nisan 2023
- 386
- 138
- 29
Yok canım o kasılma hareket gibi bişey değil. Yani sanki başını ya da sırtını yaslamış kaydırıyor gibş oluyor. Yani hareketten ayrılıyor aslında ama ilk gebelik tecrübesizlik insan harekettir diye düşünüyor ama farklı yani tekme gibi anlık bişeyde değil böyle sanki toplanıyor bir yerde bırakıyor gibiE tamam da her hareket sandığımız sancıysa her defasında koşa koşa nstye mi gidecekmişiz? Artık onlar bu haftalarda normal karsilanmayacak mı?
Büyük olan boş olduğunu söylemiş doktor. O yüzden bebek yok önce bile olsaMerhaba ikizlere gebe oldugumu öğrendim ama keselerden büyük olan boş küçüğünde yolk kesesi gözüktü doktor büyük olanın kaybolabilecegini söyledi . Anlamadığım küçük olan daha sonra oluştuysa büyük kesede şimdiye kadar bebeğin oluşması gerekmez miydi betam 10447 idi üç gün önce 6 haftalık diyorlar ama çok karışığım bilgisi olan varsa yazabilir mi
Ay ne skgnfmKayınvalidem kızımın bohçalarını hazırlamış. İnşallah hastaneye getirmek zorunda kalmazlar jdjdnd
Benim bir de ikinciYok canım o kasılma hareket gibi bişey değil. Yani sanki başını ya da sırtını yaslamış kaydırıyor gibş oluyor. Yani hareketten ayrılıyor aslında ama ilk gebelik tecrübesizlik insan harekettir diye düşünüyor ama farklı yani tekme gibi anlık bişeyde değil böyle sanki toplanıyor bir yerde bırakıyor gibi
Yok o aramaz ne olsa yer zaten ekmek arası yapar yer makarna mantı yapar yer, yemek yoksa dert etmez ama benim içim rahat etmiyor ona ayrı kendime ayrı yemekle uğraşmaya da çoğu zaman üşeniyorum. Canım çok çekiyorsa kendime yapıyorum sebze. Yazdan sevdiği şeyleri buzluğa atmak iyi oluyor ama hayat zor tabi böyle diğer türlü ne pişirsem derdi bitmiyor.Aa yok artık. Gazlamak gibi olmasın ama hamile halinle, ileride lohusa halinle sen eşini mi nazlayacaksın bir de? Sen hamilesin, mis gibi ye sebzeni keyfine bak şekerim, yemeyen makarna haşlasın yesin.
Kayınvalidem yok ama olsaydı da normal insanlar bu seviyeyle baş edemezlerdi zatenKayınvalidem kızımın bohçalarını hazırlamış. İnşallah hastaneye getirmek zorunda kalmazlar jdjdnd
Tamam dur hemen kötü konuşmayalım o zaman adam başının çaresine bakıyormuşYok o aramaz ne olsa yer zaten ekmek arası yapar yer makarna mantı yapar yer, yemek yoksa dert etmez ama benim içim rahat etmiyor ona ayrı kendime ayrı yemekle uğraşmaya da çoğu zaman üşeniyorum. Canım çok çekiyorsa kendime yapıyorum sebze. Yazdan sevdiği şeyleri buzluğa atmak iyi oluyor ama hayat zor tabi böyle diğer türlü ne pişirsem derdi bitmiyor.
Benim geçenlerde pırasa aşermemPırasa asla sevmem ama geri kalanları bayıla bayıla yediğim için kalbim çıt şu an dkgkg
Ben onu bamyayla yaşadım ya, bamya çekti canım dnfjg o da assssla yemezBenim geçenlerde pırasa aşermemÇok seviyorum , eşim diyor insanın canı nasıl pırasa çekebilir
Evet sancı vs eşlik ederse o zaman sanırım. Benim sana sormam lazımmış o zamanBenim bir de ikinciDoktor akşam saatlerinde sancı olması normal onlar hazırlık dedi, tamam akşam olanlara sesimi çıkarmıyorum. O toplanmalar olurken ağrı da hissedersek ona mı kasılma diyeceğiz o zaman? E ona da yoruldum oldu falan diyip geçiyorum
Ahahah en büyük isteğim çocuğumun yemek konusunda bana çekmesiTamam dur hemen kötü konuşmayalım o zaman adam başının çaresine bakıyormuş
kesinlikle katiliyorumAa yok artık. Gazlamak gibi olmasın ama hamile halinle, ileride lohusa halinle sen eşini mi nazlayacaksın bir de? Sen hamilesin, mis gibi ye sebzeni keyfine bak şekerim, yemeyen makarna haşlasın yesin.
Bu kadar insan erken doğuracak olamaz ya, böyle böyle kendimi rahatlatıyorum ben galibaEvet sancı vs eşlik ederse o zaman sanırım. Benim sana sormam lazımmış o zamanhaklısın ama her gebelik farklı gerçekten insan böyle okuya okuya duya duya bende tahmin yürütüyorum birde hep olandan farklı bir şey oluyor. Öyle mantık yürütüyorum benimde oluyor bu ara sık sık böyle kasılma
ne guzel dusunmus ugrasmis benimki hayatta yapmaz zaten uzaktayiz da olsa da yapmaz :) cocuk bakmaya kocasini gonderse yeter bana, kpyi yani ama ondan da ayrilamiyor zor gonderirKayınvalidem kızımın bohçalarını hazırlamış. İnşallah hastaneye getirmek zorunda kalmazlar jdjdnd
Kayınpederine koca bir maşallah o zamanne guzel dusunmus ugrasmis benimki hayatta yapmaz zaten uzaktayiz da olsa da yapmaz :) cocuk bakmaya kocasini gonderse yeter bana, kpyi yani ama ondan da ayrilamiyor zor gonderir
kendi de gelmek istemediginden degil ama cok pimpirikli yapamiyor baska yerde rahat edemiyor kendi duzeni disinda. bir de kp eli kolu olmus yemek temizlik alisveris her is adamda olunca birakamiyor sanirim
kendisi ender bulunan insanlardan cidden cok becerikli ve her isi yapar. kayinvalidem iyi insandir ama hep nazli ve hasta basi agrir migreni tutar kabiz olur halsiz hisseder hic bitmez kafasi rahat degil pek.. boyle bir adam buldugu icin de cook sansli olur kendisi bence :)Kayınpederine koca bir maşallah o zamanO jenerasyonda kocalar genelde kadınların çocuğu gibi, kadınlar olmadan yaşayamıyorlar. Ne tatlı insanlar var gerçekten
Kendi iş yapmadigi yetmezmiş gibi işe yarayani da yollamiyo demek jdjdj herkes bir değil vallane guzel dusunmus ugrasmis benimki hayatta yapmaz zaten uzaktayiz da olsa da yapmaz :) cocuk bakmaya kocasini gonderse yeter bana, kpyi yani ama ondan da ayrilamiyor zor gonderir
kendi de gelmek istemediginden degil ama cok pimpirikli yapamiyor baska yerde rahat edemiyor kendi duzeni disinda. bir de kp eli kolu olmus yemek temizlik alisveris her is adamda olunca birakamiyor sanirim
kiz aynen oyle bak esimde annesine cok kiziyor bu yuzden ama su acidan bakiyorum yapamiyor kadin tek elinde degil dertsiz hayatinda hep dertli, esi onun yoldasi is yapani destegi herseyi. bir iki kez geldi bize yardima kp gecen senelerde ama kustu kayinvalidem konusmadi burda kaldigi sure boyunca esiyle. ev arama surecinde cagirmistik bir de cocugun kresi baslamadan yardima cagirmistik..Kendi iş yapmadigi yetmezmiş gibi işe yarayani da yollamiyo demek jdjdj herkes bir değil valla
Ne güzel kayınvalidene bir piyango vurmuşkendisi ender bulunan insanlardan cidden cok becerikli ve her isi yapar. kayinvalidem iyi insandir ama hep nazli ve hasta basi agrir migreni tutar kabiz olur halsiz hisseder hic bitmez kafasi rahat degil pek.. boyle bir adam buldugu icin de cook sansli olur kendisi bence :)
esim de beceriklidir ama babasi ondan bir gomlek ustte