- 12 Temmuz 2022
- 22.416
- 83.350
Kafayı kedodan uzaklaştırmaya çalışıyorum ya yapacağımdan da değil he. Hiç buzluk hazırlığı yapan biri olmadım, bi kere annemin yanına gidecektim beyime ben yokken pişirir yer diye börek koydum aynı gün bitirmiş hepsini, o gün bugündür bıraktım bi şeyler koymayı dngjfjBen de her zaman pişmiş ve çiğ kıyma bulunduruyorum, çok iş görüyor bence. İlik suyunu da dondurucuda yer kaplamamasi için küçük kavanozlara kaynar kaynar doldurup konserveliyorum, sonra buzdolabına. Dondurucudaki kadar dayanmaz ama yine de fena performans göstermiyor.
Orangegreysky Senin çılgın kayınvaliden yok mu, kendine neden iş arıyorsun kuzum?
Yat yat, hiç zorlama kendini. İlk hamileliğimde yine kendimi çok yorduğum bir zaman eşim bir şey olsa iyi ki yapmışım, değdi diyecek misin demişti, böyle zamanlarda hep onu hatırlıyorum. Hiçbiri değmiyor. Senin annen de gelecek hem.olabilir o sekilde ben bugun biraz egildim oturdum yere hediyeleri paketledim sonra sandalyeye ciktim dolabin ustune yerlestirdim onlari ilerleyen zamanlarda yapamam diye yaptim yaklasan dogum gunleri yilbasi hediyeleri hepsini yaptim ama simdi de alt kisimda baski hissediyorum cok fazla. yatip dinlenmek lazim belki de
Aradılar şimdi biraz biraz kendine gelmeye başlamış, küvözdeymiş. Şu anlık sıkıntı yok ama biz hep kötüsünü düşündüğümüz için bi 12 saati geçirmesini beklicez demiş. 24 saat açık bi veteriner de değil gece nasıl geçecek bakalım banaYok canım ne darlaması, evladindir soracaksın tabii ki. Hiç bekleme, için rahat etsin. En kötü hamileyim ben tamam mı! dersin
Cevap yazmadı mı veteriner? Kliniği arasana sekreter falan açar, ona sorarsın olmadı.Kafayı kedodan uzaklaştırmaya çalışıyorum ya yapacağımdan da değil he. Hiç buzluk hazırlığı yapan biri olmadım, bi kere annemin yanına gidecektim beyime ben yokken pişirir yer diye börek koydum aynı gün bitirmiş hepsini, o gün bugündür bıraktım bi şeyler koymayı dngjfj
esim cocugu aldi hayvanat bahcesine goturdu ordan da eski kresinden tanistigimiz oyun arkadasi var onlarin evine. aslinda cocugu goturerek bana baya bir iyilik yapmis oldu evde tek kaldim rahat edeyim diye ama ben bos durmadim iste. o sandalyeye iki uc kez cikip inmek zaten mahvetti beni bir daha yapmam aslaYat yat, hiç zorlama kendini. İlk hamileliğimde yine kendimi çok yorduğum bir zaman eşim bir şey olsa iyi ki yapmışım, değdi diyecek misin demişti, böyle zamanlarda hep onu hatırlıyorum. Hiçbiri değmiyor. Senin annen de gelecek hem.
Sandalyeye çıkmak mı? Rica ediyorum artık bırakalım böyle adrenalin dolu işleri, ister eşimiz yapsın, ister kalsın.
Ne güzel eşin çocuğunuzla mis gibi ilgileniyor, kendini maceraya atmadan tadını çıkar azıcıkesim cocugu aldi hayvanat bahcesine goturdu ordan da eski kresinden tanistigimiz oyun arkadasi var onlarin evine. aslinda cocugu goturerek bana baya bir iyilik yapmis oldu evde tek kaldim rahat edeyim diye ama ben bos durmadim iste. o sandalyeye iki uc kez cikip inmek zaten mahvetti beni bir daha yapmam asla
Ay kedi küvözü de mi varmış yaAradılar şimdi biraz biraz kendine gelmeye başlamış, küvözdeymiş. Şu anlık sıkıntı yok ama biz hep kötüsünü düşündüğümüz için bi 12 saati geçirmesini beklicez demiş. 24 saat açık bi veteriner de değil gece nasıl geçecek bakalım banayarın da pazar geç açıyolar inşallah rahat atlatır geceyi
Ben senelik küvöz hakkımı kullandım ya bebom küvözsüz gelecek inşallah, pozitif yönden bakalımAy kedi küvözü de mi varmış yainşallah hiçbişi olmaz, dayanıklı hayvanlar onlar eskisinden çok daha iyi olur umarım, sen iyiyi düşün hep
Stok işine giremiyom ben ya, şuraya bak bir oda bez almış savaşta mıyız sjfkdkd paket başına 100 lira fark ediyor anca. İnternet kampanyalarından abartmadan alırım hangisini severseEki Görüntüle 3495199
Paket de kaçlı paket? Bu bazı fenomen tiplilerin videoları da bi değişik
Ben de 2 paket (40-50'li) 1 numero aldım yeter, stok koyacak yerim de yok zaten napcam onlarıStok işine giremiyom ben ya, şuraya bak bir oda bez almış savaşta mıyız sjfkdkd paket başına 100 lira fark ediyor anca. İnternet kampanyalarından abartmadan alırım hangisini severse
Ben yanlışlıkla stok yaptım 1 numara -görmeden 2şer tane almışım- yemin ederim dolabından iki raf gitti. Evi düzenledik dolap yaptırdık eşim de bir ton sleepy yüzey temizlik havlusu almış mesela diyor ki yemin edelim bi daha stok yapmamaya evde yer yok ahfkdkd umarım kullanır bezlerin hepsini, kullanmazsa arkadaşım hamile 5 ay var aramızda ona veririm gerçiBen de 2 paket (40-50'li) 1 numero aldım yeter, stok koyacak yerim de yok zaten napcam onları
Ben de ıslak mendilleri bezleri pamukları çekmeceye koydum 2 çekmece gitti yav, üzüldüm dngn iyi bari arkadaşınla aran yakınmış ya boşa gitmez seninkilerBen yanlışlıkla stok yaptım 1 numara -görmeden 2şer tane almışım- yemin ederim dolabından iki raf gitti. Evi düzenledik dolap yaptırdık eşim de bir ton sleepy yüzey temizlik havlusu almış mesela diyor ki yemin edelim bi daha stok yapmamaya evde yer yok ahfkdkd umarım kullanır bezlerin hepsini, kullanmazsa arkadaşım hamile 5 ay var aramızda ona veririm gerçi
Ben yazdan patlıcan kızartıp atmıştım, dolmalık biber attım, kv’dem fasülye yaptı buzluk için yine. Palamut buldukça alıp atıyorum hala. İzine yeni çıktım bu hafta kızartmalık ve yemeklik köfte yapacağım hatta içli köfte de denemek istiyorum mutfak şefi ile kolay oluyor dediler hemen çıkartıp airfry’da pişirmesi güzel olabilir. Onun dışında aklımda börek ve poğaça yapmakta var bakalımLeydiyz buzluk hazırlığı yapan vardı doğum sonrası için. Neler yaptınız?
Ben yazdan patlıcan kızartıp atmıştım, dolmalık biber attım, kv’dem fasülye yaptı buzluk için yine. Palamut buldukça alıp atıyorum hala. İzine yeni çıktım bu hafta kızartmalık ve yemeklik köfte yapacağım hatta içli köfte de denemek istiyorum mutfak şefi ile kolay oluyor dediler hemen çıkartıp airfry’da pişirmesi güzel olabilir. Onun dışında aklımda börek ve poğaça yapmakta var bakalımBuradan güzel fikirler de çıkabilir her hafta azar azar ne yapabilirsem yapacağım benim kocam hiçbir kış sebzesini yemiyor çünkü
Pazara gidiyorum karnabahar, pırasa, brokoli, lahana, kereviz, ıspanak, kabak ile bakışıyoruz herkesin elleri dolu iki poşet ben meyve ve patates alıp eve geri geliyorumYemek seçen erkolardan nefrett
Pırasa asla sevmem ama geri kalanları bayıla bayıla yediğim için kalbim çıt şu an dkgkgPazara gidiyorum karnabahar, pırasa, brokoli, lahana, kereviz, ıspanak, kabak ile bakışıyoruz herkesin elleri dolu iki poşet ben meyve ve patates alıp eve geri geliyorum
Aa yok artık. Gazlamak gibi olmasın ama hamile halinle, ileride lohusa halinle sen eşini mi nazlayacaksın bir de? Sen hamilesin, mis gibi ye sebzeni keyfine bak şekerim, yemeyen makarna haşlasın yesin.Pazara gidiyorum karnabahar, pırasa, brokoli, lahana, kereviz, ıspanak, kabak ile bakışıyoruz herkesin elleri dolu iki poşet ben meyve ve patates alıp eve geri geliyorum