Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
32+6 da bugün kontrolümüz vardı 😍 her şey yolunda şükür . 44 cm 2 kg olmuş ❤️ Bebem biraz aşağıdaymış ama alttan baktı açılmam falan yoktu . Nst de sancı çıkmadı sadece bebem biraz uyuşukmuş. 🥲 34 e kadar kan sulandırıcı hapa devam . 34 den sonra ise kan sulandırıcı iğne dedi . Ya çok kanamam olursa olursa dedim bırak onu ben düşüneyim dedi 😂 iğnenin sebebi de gebelik şekerine bağlı ani bebek ölümünü engellemek dedi. Çatı ağrıları normal doğumu kolaylaştırır iyi bir şey dedi . Çok güzel pozlar yakaladık . Maşallahınızı alırız teyseleriii❤️❤️
O sırada 21.haftadan beri ayağı yüzünde olan bebem… Yeminle doğumda göreceğiz şu kızın yüzünü ya hakfkskds

E tamam da her hareket sandığımız sancıysa her defasında koşa koşa nstye mi gidecekmişiz? Artık onlar bu haftalarda normal karsilanmayacak mı?
Yok beybim acilma olunca acitiyomus tehlikesiz ama riskli onlem su an yaptigi yani. Bi de kontroller sıklasiyor. Kimbilir ne zamandan beri boyleyim ben

Yok beybim acilma olunca acitiyomus tehlikesiz ama riskli onlem su an yaptigi yani. Bi de kontroller sıklasiyor. Kimbilir ne zamandan beri boyleyim ben
Ben bazen bebeğin hareketleri güçlü ondan mı acı duyuyorum, harekete eşlik eden bir sancı mı var onu bile ayırt edemiyorum 🤷🏻‍♀️ Yavrular Allah'a emanet ne diyelim, sağlıkla vaktinde tamamlayalım hepimiz bu süreci 🙏🏻

Benim tosunumu ameliyata aldılar teyzoşları.
En azından tespitte bulunmuşlar ve çözüm de bulmuşlar canım. Bundan sonrası daha kolay olur, iyileşme süreci. Bence önemli olan teşhisi koyabilmek. Tam doğum zamanı da denk gelebilirdi böyle birşey. Şimdi Bir haftada toparlar Allahın izniyle. Çok yaramaz bu bebişler ya, benim biri habire poşet kemiriyor. Birini saklasam başkasını buluyor. Allah'a emanet yaşıyorlar biraz. Çok çok geçmiş olsun canım 🙏🏼 bu kadarla atlatın inşallah

En azından tespitte bulunmuşlar ve çözüm de bulmuşlar canım. Bundan sonrası daha kolay olur, iyileşme süreci. Bence önemli olan teşhisi koyabilmek. Tam doğum zamanı da denk gelebilirdi böyle birşey. Şimdi Bir haftada toparlar Allahın izniyle. Çok yaramaz bu bebişler ya, benim biri habire poşet kemiriyor. Birini saklasam başkasını buluyor. Allah'a emanet yaşıyorlar biraz. Çok çok geçmiş olsun canım 🙏🏼 bu kadarla atlatın inşallah
Tam bi nesne olsa lavmanla falan çıkarılabiliyomuş da poşet ip falan operasyon dışında çok zormuş cano. Aman dikkat et sen de. Eşim çocuğumuzu da düşün diyor, kötü niyetli söylemediğini biliyorum ama o da benim çocuğum. Çocuğun olunca farkını anlarsın falan derlerdi, doğmasa da karnımda bi çocuğum var neticede ve evet anladım; hiçbir farkı yok. Canım gidiyor şu an. Zorla yemek yedim bi çıksa ameliyattan az bişi de olsa rahatlıcam

32+6 da bugün kontrolümüz vardı 😍 her şey yolunda şükür . 44 cm 2 kg olmuş ❤️ Bebem biraz aşağıdaymış ama alttan baktı açılmam falan yoktu . Nst de sancı çıkmadı sadece bebem biraz uyuşukmuş. 🥲 34 e kadar kan sulandırıcı hapa devam . 34 den sonra ise kan sulandırıcı iğne dedi . Ya çok kanamam olursa olursa dedim bırak onu ben düşüneyim dedi 😂 iğnenin sebebi de gebelik şekerine bağlı ani bebek ölümünü engellemek dedi. Çatı ağrıları normal doğumu kolaylaştırır iyi bir şey dedi . Çok güzel pozlar yakaladık . Maşallahınızı alırız teyseleriii❤️❤️
Maşallah. Bana da geçen gittiğim de bebek Rahim ağzına yakın dedi bana da alttan baktı açılma yok.

X