- 2 Ocak 2021
- 4.245
- 4.389
Sordum bakim indirim yapar mi bi umit zannetmiyorum ama ona gore bakicam .Al gitsin onu, yurtdışında da o fiyat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sordum bakim indirim yapar mi bi umit zannetmiyorum ama ona gore bakicam .Al gitsin onu, yurtdışında da o fiyat.
Yarasın anam ben de brokoli haşlıyorum onu yicem şimdi canım çekti fkkgbunları yoğurt ceviz muz yerken okudum şimdi canım çikolata istiyor kjfjdk
yarasın bebektolaraYarasın anam ben de brokoli haşlıyorum onu yicem şimdi canım çekti fkkg
Birakiyor biraz ama iyice yayarsan geciyo ama kocam icin en iyisi cunku deli gibi yaniyo daha gunesi gormeden .Beyazlık bırakıyor mu
Ay di mi, gözlerinde katarakt yok deyince bi ani ağzım açık kalmıştı onu nasıl anladınBu detaylı adı üstünde detaylı evet ama ben bu kadar detaylı görüneceğini bilmiyordum ya, çok şaşırtıcı geldi bana. Mağaramdan yeni çıkmış gibiyim fkfk
Ben 1,5-2 saate bi uyanıyorum ortada hiçbir şey yokken sanki bebek mi ağlıyor yoksa beni mi alıştırıyor bilmiyorumKızlar uykunuzda bir değişiklik oldu mu? Ben 1-2 gibi yatıyorum -2 prilam içiyorum- sabah 6da zınk diye kalkıp 9-10 gibi tekrar uyuyorum muhtemelen Prilam’ın etkisinden, bazen 3 tane de içiyorum kusmalarım devam ettiği için. 5.ayda uyku değişiklikleri olurmuş size de sorayım dedim
ben de bundan aldım kullanıyom mecbur. koruması aşırı iyi yüzüm hiç yanmadı diyebilirim. ben esmer olduğum için çabuk yanıyorum ama bu baya işe yaradı. tek kötü yanı bembeyaz kalıyor kireç gibi. yüzüm hafif ıslakken az sürüp iyice yediriyorum o kadar beyaz olmuyor.Kızlarsss gebelikte mineral filtreli güneş kremi kullanmak gerekiyormuş, doktor bana bunu verdi ama dünyanın en iğrenç güneş kremi bu. Tüpten bile çıkmıyor o kadar yoğun kıvamlı ki emilmeyi geçtim süremiyorum bile. Eczaneden aldım orijinal olduğuna da eminim. Dermoskin’in güneş kreminden çok memnundum ama mineral filtreli değil. Var mı bir öneriniz?
Sürebilsem koruyacak ama süremiyorum ki, nemlendiriciyle karıştırıyorum yine de emilmiyor ambalajdan iki elimle sıkarak zor çıkarıyorum.ben de bundan aldım kullanıyom mecbur. koruması aşırı iyi yüzüm hiç yanmadı diyebilirim. ben esmer olduğum için çabuk yanıyorum ama bu baya işe yaradı. tek kötü yanı bembeyaz kalıyor kireç gibi. yüzüm hafif ıslakken az sürüp iyice yediriyorum o kadar beyaz olmuyor.
Ben de mineral filtreli olarak bunu aldımKızlarsss gebelikte mineral filtreli güneş kremi kullanmak gerekiyormuş, doktor bana bunu verdi ama dünyanın en iğrenç güneş kremi bu. Tüpten bile çıkmıyor o kadar yoğun kıvamlı ki emilmeyi geçtim süremiyorum bile. Eczaneden aldım orijinal olduğuna da eminim. Dermoskin’in güneş kreminden çok memnundum ama mineral filtreli değil. Var mı bir öneriniz?
Kaç mm canım sizin. Ben biraz tedirgin oldum. Evet erkek bebeklerde çok sık görülüyormuş. İkili ve 4 lü testi yaptırmış mıydınErkeklerde olurmuş, doğuma kadar %95i geçermiş. Geçmezse Doğumdan hemen sonra bi iğneyle mi çubukla mı ne girip gideriliyormuş, basit bir işlemmiş canım. Ama geçer diyorlar. Benimkinin de sol tarafı biraz büyükmüş, doğuma kadar geçiyor dedi periontolog. Erkeklerin idrar kanalları daha uzun olduğu için böyle görünebiliyormuş başlangıçta. Kendi doktorunuz muayene lerde solu kontrol edecek dedi.
Edacım kendi doktoruma yazdım. Oda onun bir önemi yok dedi sağ 4.4 sol 5.6. İnternette 6 mm E kadar normal diyor umarım aksilik yokturErkeklerde olurmuş, doğuma kadar %95i geçermiş. Geçmezse Doğumdan hemen sonra bi iğneyle mi çubukla mı ne girip gideriliyormuş, basit bir işlemmiş canım. Ama geçer diyorlar. Benimkinin de sol tarafı biraz büyükmüş, doğuma kadar geçiyor dedi periontolog. Erkeklerin idrar kanalları daha uzun olduğu için böyle görünebiliyormuş başlangıçta. Kendi doktorunuz muayene lerde solu kontrol edecek dedi.
La Roche poseyinkini kullanıyorum canım en başından beri küçük bir kutu resmini atarımKızlarsss gebelikte mineral filtreli güneş kremi kullanmak gerekiyormuş, doktor bana bunu verdi ama dünyanın en iğrenç güneş kremi bu. Tüpten bile çıkmıyor o kadar yoğun kıvamlı ki emilmeyi geçtim süremiyorum bile. Eczaneden aldım orijinal olduğuna da eminim. Dermoskin’in güneş kreminden çok memnundum ama mineral filtreli değil. Var mı bir öneriniz?
aaa seninki niye öyle zor çıkıyor, bendeki sıkınca çıkıyor kızSürebilsem koruyacak ama süremiyorum ki, nemlendiriciyle karıştırıyorum yine de emilmiyor ambalajdan iki elimle sıkarak zor çıkarıyorum.
Valla video atılsa atacağım, çıkmıyor anam kol kası yaptım. Eczaneden aldım valla netten almadım yarı fiyatı olmasına rağmenaaa seninki niye öyle zor çıkıyor, bendeki sıkınca çıkıyor kız
Mineral filtresini bilmiyorum ama solante pregna kullanıyorum memnunum.Kızlarsss gebelikte mineral filtreli güneş kremi kullanmak gerekiyormuş, doktor bana bunu verdi ama dünyanın en iğrenç güneş kremi bu. Tüpten bile çıkmıyor o kadar yoğun kıvamlı ki emilmeyi geçtim süremiyorum bile. Eczaneden aldım orijinal olduğuna da eminim. Dermoskin’in güneş kreminden çok memnundum ama mineral filtreli değil. Var mı bir öneriniz?
Ben de öyle olurum kesin eşim de daha panikletir sürekli dinlemek istersin diyor o da almam taraftarı değil o yüzden bakalım artık canıma tak ettiği yerde alırım hep açık kapı bırakıyorumay ben onu alırsam deli gibi kulağımda gezerim o yüzden almıyorum. Napalım arada bi kaç saat paniklicez herhalde. Tam 1 gün hareketsiz kalırsa o zaman korkarım bundan sonra
Yok benimki de cikmiyor, sanki tikanmis gibi.Valla video atılsa atacağım, çıkmıyor anam kol kası yaptım. Eczaneden aldım valla netten almadım yarı fiyatı olmasına rağmen
İğrenç bi krem çünküYok benimki de cikmiyor, sanki tikanmis gibi.