Attım dur bidaha yükleyim burayaAçıp at istersen test açıp atarsan daha net görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attım dur bidaha yükleyim burayaAçıp at istersen test açıp atarsan daha net görürüz
Çok silik bir çizgi var gibi ama kaç dk sonra çıktı. Yarın ilk idrarla tekrar yap
kuruma çizgisi değill gibi. Sanki var gibi hadi inşallah bi kaç güne netleşirAttım dur bidaha yükleyim buraya
Aşkım böyle netlik olmuyor sen uzak çek biraz gözlerim yamuldu bakacam diyeAttım dur bidaha yükleyim buraya
Hayırlısıyla dogrudur inşallah yine yapınca cıkarsa vardır demekktirAttım dur bidaha yükleyim buraya
Prodoctor değil de miratech ve awox güzel prodoctor predictor yan sanayiAma bu testin yanlış çıkma ihtimali hep varmış çok oluyormuş yanlış sonuçlar
Ahahah ya çok tatlısınAşkım böyle netlik olmuyor sen uzak çek biraz gözlerim yamuldu bakacam diye
Evet ya herkes şikayet etmiş bende 3 tane aldım bundan senin bu dediklerine bakıyımProdoctor değil de miratech ve awox güzel prodoctor predictor yan sanayi
Ayyy evet çok heyecanlııııHayırlısıyla dogrudur inşallah yine yapınca cıkarsa vardır demekktir
Bence bu pozitif gibiAhahah ya çok tatlısın
Aşkım pembelik var demi çizgideAhahah ya çok tatlısın
Kuruma çizgisi çıkar mı belki o da olabilir 15 dk sonra çıktı bu. İnş pozitiftirÇok silik bir çizgi var gibi ama kaç dk sonra çıktı. Yarın ilk idrarla tekrar yap
kuruma çizgisi değill gibi. Sanki var gibi hadi inşallah bi kaç güne netleşir
Riske atma bak 2 gün sonra tekrar yap :)Kuruma çizgisi çıkar mı belki o da olabilir 15 dk sonra çıktı bu. İnş pozitiftir
Var gibi kuruma çizgisidr olabilirmiş ilk kez böyle çift çizgi görüyorum bilemedim ki hemen yarın olsun bidaha yapıyım ya umarım test yanılmıyordurAşkım pembelik var demi çizgide
İnşallah canım benim ya inşallahh senide çok merak ediyorum ama sen çok sabırlısın helal olsunBence bu pozitif gibi
Kuruma çizgisi olmadığı kesin bence. Bir değer görüyor gibi test inşallah artarrrrEvet ya herkes şikayet etmiş bende 3 tane aldım bundan senin bu dediklerine bakıyım
İnşallaaahh canım isteyen herkesin olsun hepimiz pozitfi sağlıkla ilerletelim getirelim dünyaya eksik dilek olmasımKuruma çizgisi olmadığı kesin bence. Bir değer görüyor gibi test inşallah artarrrr
Anammmm bundavar gibi Eflinn34 in bi bildiği varmış uzaktan var gibi dıruyor baya. Yakından göremedim benAhahah ya çok tatlısın
Evet canım ya çok heycanlı bu test umarım doğruduuurr allahım sana geliyorumAnammmm bundavar gibi Eflinn34 in bi bildiği varmış uzaktan var gibi dıruyor baya. Yakından göremedim ben
Ay hadi yarın sabah olsun da bir daha bakalım
Belirtim yok ki benim ondan kafa yormak istemiyorum bide ikinci deneme artık onun verdiği sabır sanırımİnşallah canım benim ya inşallahh senide çok merak ediyorum ama sen çok sabırlısın helal olsun