Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki çok geç geldi 15 gün farkettirdi ikinci adetim keşke doğum kontrol kullansaydım dedimKızlar opu sonrası 6. Gün regl oldum 2. Reglimi 1. Regldan kaç gün sonra olurum siz kaç gün sonra oldunuz bu reglimle transfer sürecine başlıcaz biran önce gelsin istiyorum
O sigarayı hemen bırakıyorsun abla saçmalama duymamış olalımTest yapmaya korkuyorum stresten sigara içicrm valla bu nasıl. His bende biliyo musunuz kızlar karne günü heycanı gibi sınıftamı kalıcam geçicem mi heycanı hem arkafaşlarımla eğlenme hem içimde bi korku. Allahım hepizin yüzünü güldürsün
Sakin sakinnnnnnn bak bnde sigara içen biriyim ama transfer gününden beridir aklıma gelmiyo.sakin ağzına sürme.cok çok erken.belli ol.asa bile birkaç gün sonra tekrarlaTest yapmaya korkuyorum stresten sigara içicrm valla bu nasıl. His bende biliyo musunuz kızlar karne günü heycanı gibi sınıftamı kalıcam geçicem mi heycanı hem arkafaşlarımla eğlenme hem içimde bi korku. Allahım hepizin yüzünü güldürsün
Yok zaten en hafif sigara içemiyorum bileO sigarayı hemen bırakıyorsun abla saçmalama duymamış olalım
Sigaranın ağırı hafifi yok şuan.Yok zaten en hafif sigara içemiyorum bile
Tamam içme testini yap çıkarsa hayırlı olsun deriz çıkmazsa da erken kasma bu kadar sakin ol sakin kalYok zaten en hafif sigara içemiyorum bile
5.gün yap benceYok zaten en hafif sigara içemiyorum bile
Bak benim kan vereceğim.gun sende bida test yap.suan için varsa bile ne kana ne idrara karismamistirYaptım çıkmadı tabi ki çünkü erken transfer sonrası 5.gün ilk günü sayarsam 4.gün
Evet yarın sabah yapıcam bideEn erken
5.gün yap bence
Gene çok erkenEvet yarın sabah yapıcam bide
Yarın sabah yapıcam bide transferle birlikte 6.gün olacakBak benim kan vereceğim.gun sende bida test yap.suan için varsa bile ne kana ne idrara karismamistir
Transfer günü sayma canım.ogun bisey ifade etmiyo.Yarın sabah yapıcam bide transferle birlikte 6.gün olacak
Ya 5.gün embriyosu erken belli oluyormus 5.6. Günde o yüzden normal sanki. Hayır negatif olursa kardeşimin düğününü kaçırmayım bariGene çok erken
Çok teşekkür ederim inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Gebze de mi kaliyosunuzRabbım istediğini hayırlısıyla sanada versin cnm.hic stres yapma.
Haa tamam o zaman yarın 5.gün olacakTransfer günü sayma canım.ogun bisey ifade etmiyo.
Hadi inşallah güzel haberler alırsın :)Kızlar bende birazdan opuya gireceğim dualarınızı bekliyorum
Yaaa yapma yaa belki geç tutunmuştur birisinin 14.günde 60 çıktı böyle 4 çıkmıştı önce nasıl doktor bu tamam umut verme ama kesinliğe kavuştur ya geç tutunduys
Yaaa yapma yaa belki geç tutunmuştur birisinin 14.günde 60 çıktı böyle 4 çıkmıştı önce nasıl doktor bu tamam umut verme ama kesinliğe kavuştur ya geç tutunduysa