- 29 Nisan 2023
- 187
- 79
- 25
Amin inşallah kuzum Allah razı olsunHadi inşallah güzel haberler alırsın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah kuzum Allah razı olsunHadi inşallah güzel haberler alırsın :)
transfere kadar da içmemeliydik.İçemiyorum çok ilginç canım istemiyor. Zaten kent slim grey içiyordum 4 nefeste bitiyordu. Onu da içmiyorum. Anlamadığım transferre kadar içtik neden tam transferden sonra yasak oluyor acaba
Olmaz bi defa ya mahsus bende unutmuştum bi araKızlar bir şey soracağım estrofem i 1 saat geç içtim bir şey olur mu
Ne ilacıydı ki o bir şey olmaz bence önemli olan hep çatlatma iğnesine bile 1 saat erken geç olabilir diyorlarKızlar bir şey soracağım estrofem i 1 saat geç içtim bir şey olur mu
Maşallah çok sevindim inşallah kan değerleriniz de güzel artar sağlıkla kucağınıza alırsınız aynı yerde tedavi gördüğümüz için pozitif sonuç almanız beni daha da bi sevindirdiNasıl sizce varmi elim ayağım titriyo
Eki Görüntüle 3461416
Çok teşekkür ederim canım.Maşallah çok sevindim inşallah kan değerleriniz de güzel artar sağlıkla kucağınıza alırsınız aynı yerde tedavi gördüğümüz için pozitif sonuç almanız beni daha da bi sevindirdi
Rabbm yardımcın olsun kuzumKızlar bende birazdan opuya gireceğim dualarınızı bekliyorum
Çok şükür kuzum estofreme başladım suan rabbim bidaha kist falan oluşmasına izin vermesin insallahSoğan suyu içmiştim bende aşılamadan sonra kistlerim oluşmuştu. Bir soğanı dörde bölüp suda kaynatiyorsun sonra ılık ılık içiyorsun bır bardak sabah bir bardak akşam. 500 ml su koyuyordum ben doktorum taze iç demişti
Teşekkür ederim fakat 5.denememdi yaşım da 37 bi tane embriyom var ama 5.gün 2bb kalitede iyi bi kalitede değil.Ama genetiğe gidip sağlıklı geldi onu denerim ama hiç umudum yok o kadar güzel embriyolarım vardı olmadı bunun olacağını hiç sanmıyorumGeçmiş olsun.umudunu sakın yitirme.ins bidaki sefere
Bak benimde geçen sefer 2ve3 bc gibi biseydi ve tuttu.ilkinde kalite daha fazlaydı tutmadı.kalite önemli değil sağlıklı olup ilerlemesi önemli.bak ben inanıyorum sen umutsuzluğa kapılma olucajkTeşekkür ederim fakat 5.denememdi yaşım da 37 bi tane embriyom var ama 5.gün 2bb kalitede iyi bi kalitede değil.Ama genetiğe gidip sağlıklı geldi onu denerim ama hiç umudum yok o kadar güzel embriyolarım vardı olmadı bunun olacağını hiç sanmıyorum
Yorumunuz beni çok mutlu etti teşekkür ederim Allah bebeğinizi size bağışlasın inş bakalım nasip son olacak zaten sonrasında denemeyi düşünmüyorum çok yıprandık eşimde ben de 6. denemem olacakBak benimde geçen sefer 2ve3 bc gibi biseydi ve tuttu.ilkinde kalite daha fazlaydı tutmadı.kalite önemli değil sağlıklı olup ilerlemesi önemli.bak ben inanıyorum sen umutsuzluğa kapılma olucajk
Evet canımKızlar bugün opu oldum , E2 yüksek çıktığı için rahim dinlendirme kararı aldı , ağustosta bi ara kanama Eylül adetinde gelecekmişim normal bişey demi böyle olması
Ha iyi bari bi an kötü bişe olmasın daEvet canım
Yok kuzum rahim dinlendirme bu oluyor işte olması gereken birşeyHa iyi bari bi an kötü bişe olmasın da
Hesap yaparken transfer gününü saymayın yani hala erkenYarın sabah yapıcam bide transferle birlikte 6.gün olacak