- 29 Nisan 2023
- 187
- 79
- 25
Allah razı olsun kuzumRabbm yardımcın olsun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun kuzumRabbm yardımcın olsun kuzum
Amin cumlemizinkileri inş.belkide 6.deneme yapmadan kendiliğinden olck.Yorumunuz beni çok mutlu etti teşekkür ederim Allah bebeğinizi size bağışlasın inş bakalım nasip son olacak zaten sonrasında denemeyi düşünmüyorum çok yıprandık eşimde ben de 6. denemem olacak
Testlerde bekleme sonrası o çizgi her zaman belirginleşiyor. İlk yaptığınızda çıkmadıysa henüz belli değil demektir
Daha korkudan yapmadiydim ama bugün yapayım artık diyomKızlaaar transferden sonra kaçıncı gün duş aldınız ben 2de aldım Antalya çok sıcak
sema_41 @gulce34 @GUNAYDI @dimpless @begood @Neredeysemavi @kokkosh Canaann34
@tupbebekhikayemm 0 00meloni00
E2 değil progesterone yüksek çıkmış ondan rahim dinlenme olacakmışEvet canım
Geç olsun güç olmasın inşallahYok kuzum rahim dinlendirme bu oluyor işte olması gereken birşey
Yap aşkımDaha korkudan yapmadiydim ama bugün yapayım artık diyom
Mantıklı benim saçım uzun zor olur yada ıslatsan da dışarda tarıyacaksjnBen bugun ayakta ılık suyla saçımı yıkamadan hızlıca yıkandım çıktım canım
Olmaz ama dikkat etKızlar bir şey soracağım estrofem i 1 saat geç içtim bir şey olur mu
Bende 2. Gün aldım canm ılık baya soguga yakındıKızlaaar transferden sonra kaçıncı gün duş aldınız ben 2de aldım Antalya çok sıcak
Evet benim de öyle olmuştu E2 4060 dıKızlar bugün opu oldum , E2 yüksek çıktığı için rahim dinlendirme kararı aldı , ağustosta bi ara kanama Eylül adetinde gelecekmişim normal bişey demi böyle olması
Ben ertesi gün soğuğa yakın ayakta duş almıştımKızlaaar transferden sonra kaçıncı gün duş aldınız ben 2de aldım Antalya çok sıcak
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alınTüplerim tıkalı başka bir sorun yok çok şükür
26 yaşındayım
Ben hep soğuk suyla yaparım sıcak yapamam zatenBende 2. Gün aldım canm ılık baya soguga yakındı
Ben 2 de aldım bugün gene almak istiyorum da ondanBen ertesi gün soğuğa yakın ayakta duş almıştım
Tüplerinden mi geliyormuşKızlar bugün rahim kontrol geldim adetim yeni bitti 8.günümdeyim rahim kalınlığım 7.5 olmuş ama rahimin tepesinde bir miktar sıvı birikimi var dedi çok az cumartesi tekrar kontrol var eğer geçmezse transferin iptal dedi hiç böyle bir durumla karşılaşan oldumu aranızda
Bildiğin pozitif acaba bende yapsam çıkar mı ama tek embriyo bir de lekelenme vs yaşadın mı ? Bende hiç bir leke vs yok belirti de yok regl olacak gibiyimNasıl sizce varmi elim ayağım titriyo
Eki Görüntüle 3461416
Yok adetten kalma olabilir dedi benim tüplerimde sorun yoktu bu 3.Transferim zaten diğerlerinde böyle birşey hiç yaşamadımTüplerinden mi geliyormuş
ay baya pozitif bu :))) kaçıncı gündü sizin maşallah :)Nasıl sizce varmi elim ayağım titriyo
Eki Görüntüle 3461416