İçemiyorum çok ilginç canım istemiyor. Zaten kent slim grey içiyordum 4 nefeste bitiyordu. Onu da içmiyorum. Anlamadığım transferre kadar içtik neden tam transferden sonra yasak oluyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçemiyorum çok ilginç canım istemiyor. Zaten kent slim grey içiyordum 4 nefeste bitiyordu. Onu da içmiyorum. Anlamadığım transferre kadar içtik neden tam transferden sonra yasak oluyor acaba
Yaaa yapma yaa belki geç tutunmuştur birisinin 14.günde 60 çıktı böyle 4 çıkmıştı önce nasıl doktor bu tamam umut verme ama kesinliğe kavuştur ya geç tutunduysa
Belki de testin kendi çizgisidir sanırım kör oldum çizgi görücem diye
ne kadar süre sonra çıktı bu hemenmi ve taze transfermi dondurulmuşmu
Çok silik bir çizgi var gibi ama kaç dk sonra çıktı. Yarın ilk idrarla tekrar yap istersen daha net olur
Dondurulmustu valla negatif diye attım bi köşeye 15 dk sonra baktım böyle bi şey varne kadar süre sonra çıktı bu hemenmi ve taze transfermi dondurulmuşmu
Evet canım yarın bidaha deneyim allahım inşallah kalbim duracak yaş 42 şans azalıyorÇok silik bir çizgi var gibi ama kaç dk sonra çıktı. Yarın ilk idrarla tekrar yap istersen daha net olur
Bide abla testi açıp atabilir misinEvet canım yarın bidaha deneyim allahım inşallah kalbim duracak yaş 42 şans azalıyor
Ya ben Ocak ayının sonundan beri içmiyordum sigarayı. Sonra vozol içtim. Vozolu de temmuz ayının başından beri içmiyorum. Arada çok canım istiyorda kalkıp su içiyorumİçemiyorum çok ilginç canım istemiyor. Zaten kent slim grey içiyordum 4 nefeste bitiyordu. Onu da içmiyorum. Anlamadığım transferre kadar içtik neden tam transferden sonra yasak oluyor acaba
İnşallah vardır ama ben göremedim .
Prodoctor mu ne öyle bişey. Acaba testin kendi çizgisimi bilemedim. Dur açmaya çalışıyım testiMarkası ne
Aşkım o test beni çok yanılttı ilk 10 dk sonrası çizgi çıkarıyor ama bilemedim açarsan at bidaha bakalımProdoctor mu ne öyle bişey. Acaba testin kendi çizgisimi bilemedim. Dur açmaya çalışıyım testi
Prodoctor mu ne öyle bişey. Acaba testin kendi çizgisimi bilemedim. Dur açmaya çalışıyım testi
Aaaa öyle mi tamam o zaman canım ciddiye almayım bunu yarın sabah erkenden bidaha yaparımAşkım o test beni çok yanılttı ilk 10 dk sonrası çizgi çıkarıyor ama bilemedim açarsan at bidaha bakalım
Var gibi geçen sene benim 7.gunde böyle çıkmıştı.sonrqdan koyulasti.testin tarihine falanda vaktin dimi geçmemiş.valla ben burdayım diyo gibi hadi bakalim
Açıp at istersen test açıp atarsan daha net görürüzAaaa öyle mi tamam o zaman canım ciddiye almayım bunu yarın sabah erkenden bidaha yaparım