Ooo dur bakalım ancaVala bende bilemiyorum ki bişe denilmediGonal f kullanıyorum Suan opu günü belli olunca transfer de belli olur diye düşünüyorum
Merhaba bana rahim kalınlığı az gibi ama yine de taze transfer yapacağım dedi anlayamadımRahim kalınlığınız uygunsa yapıyorlar transferi birde hormon testi istiyorlar oda tamamsa oluyor taze transfer.
Ooo dur bakalım anca
Daha yolun başındayım sanırımOoo dur bakalım anca
Dondurulmus canım 5. GünGüzel kalınlığı şimdiden. Sizin taze transfer mi. İğneler anlık acıtıyor
Kaç çıktı kiMerhaba bana rahim kalınlığı az gibi ama yine de taze transfer yapacağım dedi anlayamadım
Evet opu olacak sonra döllenme embriyo olacak sonra transferDaha yolun başındayım sanırım
Hoşgeldin canımmmKızlar merhaba benimde 2. Tüp bebek denemem nasipse cumartesi transfer olucam baya stresliyim
İğneyi yaptıktan sonra hemen çıkarma 10a kadar say öyle çıkar o zaman çıkmaz bide iğne düz olmalı eğilimli olmamalıÇatlatma iğnesini yapınca 1 damla dışarı çıkyı bi şey olur mu acaba
Ben çatlatma iğnesi olmadığım için bi bilgim yokBir de bir şey soracağım kızlar çatlatma iğnesi olduktan kaç gün sonra transferiniz yapılıyor benim mesela bugün 8’de iğnemi yaptım transferi haftaya perşembe yani tam 7 sonra bazı Yorumlarda üçle altı gün arasında transfer yapılmalı diye bir şey okudum
İnşallah kolaylıkla geçer opu biraz ürkütüyor uyutulmakEvet opu olacak sonra döllenme embriyo olacak sonra transfer
Korkma tatlı bi dalmışlık gibi hissettiriyorİnşallah kolaylıkla geçer opu biraz ürkütüyor uyutulmak
Benide ekler misiniz. 37 yaş 19 Temmuz adet tarihi, pazartesi ya da Salı opu yapılacakHoşgeldin canımmm
Yaşın embriyo durumu test tarihini yazarsan listeye ekleyeyim
Eklerim ama liste opu listesi değil transfer listesi yani transfer olunacak tarihleri yazıyorum taze transfer olacak olursa tarihleri yazdığınız da ekleyeyimBenide ekler misiniz. 37 yaş 19 Temmuz adet tarihi, pazartesi ya da Salı opu yapılacak
Kızlar benim tek embriyom vardı genetik tarama yaptıracaktık fakat tek embriyo diye 5. Günü beklemediler bugün dondurduk 7 hücreli dediler 7 hücreli ne demek kötü mü 3. Gün embriyosu zaten birtanecikKızlar tabloyu oluşturdum
Tam detaylı yazarsanız eklerim
@babyloadingg
G gulce34
@Azra kayra
muallimezey
@Merveeee57
@tutikonuz
@melo3535
S sarkz
@01ncl41
6-8 hücreli iyi diye biliyorum korkacak bir şey yokKızlar benim tek embriyom vardı genetik tarama yaptıracaktık fakat tek embriyo diye 5. Günü beklemediler bugün dondurduk 7 hücreli dediler 7 hücreli ne demek kötü mü 3. Gün embriyosu zaten birtanecik
Hosbuldummm Yaşım 27 5.gün embriyosu yarın trasfer günüm 8 agustosda test nasipse cift embriyo konulacakHoşgeldin canımmm
Yaşın embriyo durumu test tarihini yazarsan listeye ekleyeyim
Kaç çıktı ki