- 24 Temmuz 2024
- 56
- 37
- 30
Güzel kalınlığı şimdiden. Sizin taze transfer mi. İğneler anlık acıtıyorBenim dün 8.5 du. 1 ine kadar kalınlasır dahada sanırım. Bugun catlatma iğnesi olucam cumartesı progestan ve fitil bide duphasten ilaç baslıyor. Progestan iğne kalcadan çok acıtıyormus bakalım. Tutsunda acısı gecer.
Sizin yazdığınızda kaydedilmiyor ablaYazdım sanırım burayada yaxıyım canım. Yaş 42 5. Gun dondurulmus 1 adet 4a kalıte embriyo
Ben yarın yazıyım transfer tarihi belli oluncaKızlar tabloyu oluşturdum
Tam detaylı yazarsanız eklerim
B babyloadingg
G gulce34
@Azra kayra
@muallimezey
Merveeee57
@tutikonuz
@melo3535
@sarkz
0 01ncl41
Tamam canım benimBen yarın yazıyım transfer tarihi belli olunca
Maşallah MaşallahBenim dün 8.5 du. 1 ine kadar kalınlasır dahada sanırım. Bugun catlatma iğnesi olucam cumartesı progestan ve fitil bide duphasten ilaç baslıyor. Progestan iğne kalcadan çok acıtıyormus bakalım. Tutsunda acısı gecer.
benim 23 temmuz dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi 4 ağustos test tarihimTamam canım benim
Ahh inşallah çok endişeliyim özellikle uyutulmaktan çookk korkuyorumAyyy opuda hiçbirşey hissetmiyorsun korkmaaa
Yaş kaçbenim 23 temmuz dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi 4 ağustos test tarihim
Hiç korkma sanki böyle için geçmiş gibi bi an gidip geliyonAhh inşallah çok endişeliyim özellikle uyutulmaktan çookk korkuyorum
33Yaş kaç
Tamamdır kaydettim
teşekkürler canım bereketli olsun inşallahTamamdır kaydettim
Amin inşallah grup pozitiflerle dolsunteşekkürler canım bereketli olsun inşallah
Dondurulmuş genetik testede gitti. 1 yumurta inş tutar ya. İğneler ertesi gün yürürken çok acıyormus beze yapıyormusGüzel kalınlığı şimdiden. Sizin taze transfer mi. İğneler anlık acıtıyor
Keske banada göbekten verseydi kalcadan xormus 15 gun vurulucazMaşallah Maşallah
Benim de Progestan göbekten olacak şekilde verdi doktorum
Eve gidince o bezeleri ovala geçerDondurulmuş genetik testede gitti. 1 yumurta inş tutar ya. İğneler ertesi gün yürürken çok acıyormus beze yapıyormus
konuş istersen değiştirsinlerKeske banada göbekten verseydi kalcadan xormus 15 gun vurulucaz
Yok zaten doktorun yardımcısı yazdı transferide baska doktor yapacak recai papuccu yurt dısındaymıs şansıma inşallah tutarEve gidince o bezeleri ovala geçer
konuş istersen değiştirsinler
Sen arayıp değiştirebilirsin Progestan dex isteyebilirsin eğer onu vurdurmak seni strese sokacaksa bu kadar başından çöz derimYok zaten doktorun yardımcısı yazdı transferide baska doktor yapacak recai papuccu yurt dısındaymıs şansıma inşallah tutar
Canım benim şu an tarihler net değil ama tahminimde 20 ağustos gibi tek embriyo transferi olacak taze transferKızlar tabloyu oluşturdum
B babyloadingg
G gulce34
@Azra kayra
@muallimezey
Merveeee57
@tutikonuz
@melo3535
@sarkz
0 01ncl41
Yaşım 28, ilk denemem olacak bu. 5. Gün tek embriyo transferi olacak tarih net değil ama muhtemelen 20 ağustos test tarihi de 30 ağustos olurKızlar tabloyu oluşturdum
B babyloadingg
G gulce34
@Azra kayra
@muallimezey
Merveeee57
@tutikonuz
@melo3535
@sarkz
0 01ncl41