- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Ayyy hadi inşallah canım benimCanım benim şu an tarihler net değil ama tahminimde 20 ağustos gibi tek embriyo transferi olacak taze transfer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hadi inşallah canım benimCanım benim şu an tarihler net değil ama tahminimde 20 ağustos gibi tek embriyo transferi olacak taze transfer
Tamam kuzum istersen bekleyelim istersen yazayım sen bilirsinYaşım 28, ilk denemem olacak bu. 5. Gün tek embriyo transferi olacak tarih net değil ama muhtemelen 20 ağustos test tarihi de 30 ağustos olur
İnşallah tabloya beni de ekler misin takip etmek güzel oluyorHadi inşallah güzel sonuçlar olsun
Yaz sen kuzum değişiklik olursa söylerim ben sanaTamam kuzum istersen bekleyelim istersen yazayım sen bilirsin
Ayy inşallah ben de öyle hissederimHiç korkma sanki böyle için geçmiş gibi bi an gidip geliyon
Eklerim kuzum bilgilerini yazİnşallah tabloya beni de ekler misin takip etmek güzel oluyor
Kuzum burası Ağustos ayı topic sen Temmuza bak istersen sonucun da Temmuz da belli olacaktır diye öyle söyledim yanlış anlama olur muSelamlar bende 27 yaşındayım 20 temmuzda transferim oldu 4. Gün embriyosu
Nasıl olacak öyle belli değil falanTablodaymışım zaten görmemişim şükür yazılabildik oraya çok mutluyum sonuçlarımız da güzel olur inşallah bu arada benm iğne de 3 günüm transfer daha belli değil ben olunca direkt söyleyeceğim
Öyle olur korkma benim canım çok tatlıdır bide ona rağmen böyle diyorum düşünAyy inşallah ben de öyle hissederim
Hadi bakalım hayırlısı olsunAyyy hemen hemen beraber olcaz desene
Rahim kalınlığınız uygunsa yapıyorlar transferi birde hormon testi istiyorlar oda tamamsa oluyor taze transfer.Merhaba arkadşlar bende ayın 21 de ilaçlara başladım37 yaşındayım. İlk denemem. Cumartesi kontrolüm var. Sonrasında opu. için gün verecek. Sonrası nasıl ilerliyor hiç bilmiyorum 5 . Günden sonra taze transfer yapılıyor galiba ona nasıl karar veriyorlar acaba konuşmadık biz taze mi dondurulmuş mu diye.
Yaptırdım o testleri bakalım ne çıkacak. Taze transfer olsa keşke hemenRahim kalınlığınız uygunsa yapıyorlar transferi birde hormon testi istiyorlar oda tamamsa oluyor taze transfer.
Rahim durumu ve hormonlara göre karar verir doktorunuz taze veya dondurulmuş aMerhaba arkadşlar bende ayın 21 de ilaçlara başladım37 yaşındayım. İlk denemem. Cumartesi kontrolüm var. Sonrasında opu. için gün verecek. Sonrası nasıl ilerliyor hiç bilmiyorum 5 . Günden sonra taze transfer yapılıyor galiba ona nasıl karar veriyorlar acaba konuşmadık biz taze mi dondurulmuş mu diye.
Senin belli oldu mu canımHadi bakalım hayırlısı olsun
29 yaşındayım ama daha transfer filan belli değil yeni başladım belli olunca yazarımEklerim kuzum bilgilerini yaz
Yaş embriyo transfer tarihi test tarihi ona göre gireyim tabloya
Vala bende bilemiyorum ki bişe denilmedi Gonal f kullanıyorum Suan opu günü belli olunca transfer de belli olur diye düşünüyorumNasıl olacak öyle belli değil falan