Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum genelde 7-10 arası normal diye biliyorum ben transfere uygunsa sorun değil Bencede transfer ne zaman bilgilerini yaz listeye ekleyeyimBen bu şekilde kaç mm olması gerektiğini bilmediğim için sormadım. Doktor da bir şey demedi sadece biraz ince ama yine de taze transfere uygun dedi. İlk transfer tutmazsa sa histereskopi ile rahme çizik atarız dedi
Yarın Opu olacak. Transfer gününü de yarın öğrenince yazacağım Dua edin olur mu opu işlemi beni çook ürkütüyor biliyorum basit bir işlemmiş ama yine de bi korku var içimdeKuzum genelde 7-10 arası normal diye biliyorum ben transfere uygunsa sorun değil Bencede transfer ne zaman bilgilerini yaz listeye ekleyeyim
Tamamdır yarın belli olur benimde yazarım bişey soracağım bu yumurta büyütme iğneleri sizde şişkinlik ve iştah açtı mıinanılmaz yemek yiyorum stresten heraldeEklerim ama liste opu listesi değil transfer listesi yani transfer olunacak tarihleri yazıyorum taze transfer olacak olursa tarihleri yazdığınız da ekleyeyim
Canım benim transfer tarihimde 2 Ağustos. 29yaşındayım. 5.gün embriyosu 1tane transfer yapılacakKuzum genelde 7-10 arası normal diye biliyorum ben transfere uygunsa sorun değil Bencede transfer ne zaman bilgilerini yaz listeye ekleyeyim
Kızzz korkma inan hiçbirşey anlamıyorsun 15 dk tatlı bir uykuYarın Opu olacak. Transfer gününü de yarın öğrenince yazacağım Dua edin olur mu opu işlemi beni çook ürkütüyor biliyorum basit bir işlemmiş ama yine de bi korku var içimde
Evet yapabiliyor bende de oldu zor gerçekten gelsin kilolar bu dönemde 10 kilo aldımTamamdır yarın belli olur benimde yazarım bişey soracağım bu yumurta büyütme iğneleri sizde şişkinlik ve iştah açtı mıinanılmaz yemek yiyorum stresten heralde
Tamam hemen yazıyorumCanım benim transfer tarihimde 2 Ağustos. 29yaşındayım. 5.gün embriyosu 1tane transfer yapılacak
Benimde aynı şeyler fitil ve iğneye pazar günü başlıcam. İğne iki günde bir. D vitamini kullanmıyorum ben bir de ek olarak prednola başlıcamG gulce34 ve B babyloadingg kızlar siz ne kullanıyorsunuz şu anda
Ben Estofem corasprin progestan fitil ve Progestan dex d vitamini ve folik asit kullanıyorum
Benim ilk tedavimde vermişti prednol ve monodoks bu sefer vermediBenimde aynı şeyler fitil ve iğneye pazar günü başlıcam. İğne iki günde bir. D vitamini kullanmıyorum ben bir de ek olarak prednola başlıcam
Benim transfer tarihi belli oldu yaş 27 ilk deneme taze transfer 2 embriyo 6 ağustosda transfer olacağım test tarihim 16 ağustos listeye ekleyebilir misinizBenim ilk tedavimde vermişti prednol ve monodoks bu sefer vermedi
Yok ben 3 ünde kontrole gideceğim muhtemelen 5 i gibi transfer yapılırSenin belli oldu mu canım
Canım dün çatlatma iğnesi oldum. Cumartesi progesteron fitil sabah 2 akşam 2, Duphaston hap , progestron iğne herhün 15 gün şekilde. Bir de folik asit omega kullanıyım mı dedim hayır dediler. Benim bu şekilde.G gulce34 ve B babyloadingg kızlar siz ne kullanıyorsunuz şu anda
Ben Estofem corasprin progestan fitil ve Progestan dex d vitamini ve folik asit kullanıyorum
Ekledim
Benim transfer tarihi belli oldu yaş 27 ilk deneme taze transfer 2 embriyo 6 ağustosda transfer olacağım test tarihim 16 ağustos listeye ekleyebilir misiniz
Tamam kuzum söylersin o zaman ona göre yazarımYok ben 3 ünde kontrole gideceğim muhtemelen 5 i gibi transfer yapılır
Tamamdır teşekkür ederimCanım dün çatlatma iğnesi oldum. Cumartesi progesteron fitil sabah 2 akşam 2, Duphaston hap , progestron iğne herhün 15 gün şekilde. Bir de folik asit omega kullanıyım mı dedim hayır dediler. Benim bu şekilde.
Ay Allah kolaylıkla geçmeyi nasip eder siz de mi yeni başladınız benim gibiAynı duyguları paylaşıyoruz muallimezey
Merhaba bende opu oldum Ağustos 2 de transfer olacağım inşallah dondurulmuş embriyo transferi olacağım hakkımızda hayırlısı olur inşallahMerhaba kızlar ,
Bugün itibariyle ilaçlara başladım tam transfer tarihim belli değil şu an sanırım ağustosun 1 yada 2 sinde transfer olurum sizde durumlar nasılll
Anne
AdayımızYaş Embriyo Transfer
TarihiTest Tarihi Sonuç
@01ncl41 33 2 adet 5.gün 23.07.2024 04.08.2024 Eflinn34 26 2 adet 5.gün 31.07.2024 12.08.2024 G gulce34 42 1 adet 5.gün 01.08.2024 12.08.2024 B babyloadingg 29 1 adet 5.gün 02.08.2024 14.08.2024 tutikonuz 27 2 adet 5.gün 06.08.2024 16.08.2024 @Merveeee57 28 1 adet 5.gün 20.08.2024 30.08.2024