2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kızlar günaydın, size bir şey sorucam. Ben adetimin 2. gününde ilaçlara başladım, salı opu olucam. Normalde adetim 6-7 gün sürer. Fakat bugün tam 11 gün olmasına rağmen hala tam temiz olmadım, hala tuvaletten sonra az az leke geliyor. Bu normal mi yaşayan var mı, ilaçlardan mı sizce?
 
Ben de ya testim olsa yapardım kesin. 6sında kan vericem negatif çıkarsa düğüne gidicem
Emin misiniz. Sayfalarda bu günlerde negatif sonuç alıp test gününde pozitif alan bir çok kişi var iyi değerlendirin bence. Bana doktorum transfer olduktan bi kaç gün sonra 10 saatlik otobüs yolculuğuna çıkmam için izin vermişti isterseniz sizde sorun
 
Evet sorucam bende canım riske atmayım gitmem diyordum ama sorup giderim
 
Kızlaaar sizin için buldum bakınızzz

Embriyo transferi sonrası 1.gün; embriyo, kendini çevreleyen kabuktan ayrılmaya başlar.

Embriyo transferi sonrası 2.gün; embriyo, rahim iç zarına tutunmaya başlar.

Embriyo transferi sonrası 3.gün; transferin 3. gün belirtilerinde, embriyo rahim iç zarının daha derin kısmına doğru ilerlemeye ve tutunmaya çalışır.

Embriyo transferi sonrası 4.gün; transferden sonra 4.gün belirtilerinde en önemli durum embriyonun rahim iç zarına doğru tutunma süreci devam etmektedir.

Embriyo transferi sonrası 5.gün; artık tutunma süreci tamamlanır ve transferin 5. gün belirtileri embriyoyu oluşturan hücrelerin farklılaşarak bebeği ve bebeğin eşini oluşturma aşamasına geçişidir.

Embriyo transferi sonrası 6.gün; embriyodan salgılanan hcg hormonunun kana karışmaya başlaması transferden sonra 6.gün belirtilerinin en önemli kısmıdır.

Embriyo transferi sonrası 7-9.gün; embriyonun büyüyerek gelişimini devam ettirmesi ve hcg üretimini giderek arttırması tüp bebekte 7.gün belirtilerindendir.Embriyo transferi sonrası 10-11.gün; artık kanda beta hcg hormonun yeterli düzeyde saptanacak seviyeye ulaşması transferin 10.gün ve transferin 11. gün belirtilerinden en kritik olanıdır.
 
G gulce34 dimpless T tupbebekhikayemm kızlar herkesiii etiketleyemiyorum inşallah hepsi görür
 
Merhaba arkadaşlar transferden sonra doğal olup da kesjnlikle yasak olan besinler nelerdir? Örnegin maydonoz, kırmızı pancar, tüm bitki çaylari vb. Bildikleriniz neler arkadaşlar ?
 
Merhaba arkadaşlar transferden sonra doğal olup da kesjnlikle yasak olan besinler nelerdir? Örnegin maydonoz, kırmızı pancar, tüm bitki çaylari vb. Bildikleriniz neler arkadaşlar ?
Ben en son domatesi duydum çiğ domates yenmemeliymiş şaşırmıştım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…