- 23 Haziran 2014
- 431
- 270
İlk günü saysak benimde 7İlk günü saymıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk günü saysak benimde 7İlk günü saymıyorum
O kadar kalabalıkKubra boynukalın. Ama bahceci gercekten et pazarı su anda. Embriyolarımızı karıştırmazlar herhalde diye tribe bile girdik.
Ben saymıyorum 4.günümİlk günü saysak benimde 7
Daha 3gunde belirti arama hatta hiç arama çünkü şu berbat ilaclari kullandığımız için herturlu belirti onların sayesinde.Senin 5. Gün değil mi benim 4.gün bugun. 1 inde olmustum ben.
Bende hala belirti yok
Evet oda doğruDaha 3gunde belirti arama hatta hiç arama çünkü şu berbat ilaclari kullandığımız için herturlu belirti onların sayesinde.
Sağlık kabini varsa yakınlarınızda onlarla iletişime geçin daha kolay olur belki sizin içinTaksiyle hastaneye geldim abi tümseklerden çukurlardan yavaş git dememişim gibi zıplaya zıplaya getirdi eve gelip iğne yapan hemşireler yok mı kızlar
Haftaiçi yakın olan sağlık ocağı da olurTaksiyle hastaneye geldim abi tümseklerden çukurlardan yavaş git dememişim gibi zıplaya zıplaya getirdi eve gelip iğne yapan hemşireler yok mı kızlar
İstanbul’da sağlık kabinleri var eve hizmet veriyorTaksiyle hastaneye geldim abi tümseklerden çukurlardan yavaş git dememişim gibi zıplaya zıplaya getirdi eve gelip iğne yapan hemşireler yok mı kızlar
Ankarada’da varmış eve gelip iğne yapıyorlar 500tl.İstanbul’da sağlık kabinleri var eve hizmet veriyor
Hepimizi motive edecek, dualarımız teste gidenlerleinşallah canım mutlaka yaz pozitif sonuçlar beni motive ediyor
Kahvaltiya misafirliğe geldim biraz prenses modunda takılayım istedim çok ilgi görünce insan şımarıyormuş, sürahiden su bile koydurmuyorlar çok güzel bi hismişGünaydın canım herkese nasılsınız gününüz nasıl geciyor
Ankara Acıbadem tüp bebek konusunda çok ileri değil sanırım. Çevremde hiç duymadımAnkara da acıbademm yok mu
geçen genetik merkezde çalışan bir arkadaş ile sohbet ettik, gerçekten insan şoka uğruyor. Bu tüp bebek kanadı en les kanatlardan birisi. Çok çılgın paralar dönüyor ve tam korku cumhuriyeti kurulmuş. Allah hepimize yardım etsin, onları aracı kılıp tez vakitte yavrularımızı sağ Salim kucağımıza alalım hepimiz kurtulalım.Kubra boynukalın. Ama bahceci gercekten et pazarı su anda. Embriyolarımızı karıştırmazlar herhalde diye tribe bile girdik.
Hormon ilacı yoksa yaptıracağın iğnelerin içinde saat fark etmez. Hormonlar ilk gün nasıl yaptıysan diğer günlerde aynı saatte olmak zorunda. Ama kan sulandırıcı vs saatlerde oynama olabilir. Ama ben senin yerinde olsam yine de aynı saatlerde yaptırırım iğnelerimiBen kendim yapamıyorum hergun taksı dolmusla hastaneye gıdıyorum. Saati fark eder mi bu iğnelerin dün aksam yaptırdım bugun sabah yaptırıcam
Uzak şehirde ama ne kadar uzak mesela . Kanda belli olur7’sindr kardeşimin düğünü var başka bir şehirde o zamana kadar sonucu öğrenir miyim acaba 7 gün olmuş olacak. Düğüne gidemiycem çok üzülüyorum
8-9 saat uzakta canım. 1 inde transfer oldum 6 sında belli olur mu kandaUzak şehirde ama ne kadar uzak mesela . Kanda belli olur
Azda olsa belli olur diye düşünüyorum8-9 saat uzakta canım. 1 inde transfer oldum 6 sında belli olur mu kanda
Siz hangi iğne için hastaneye gidiyorsunuz kalçadan mı yaptırıyorsunuzTaksiyle hastaneye geldim abi tümseklerden çukurlardan yavaş git dememişim gibi zıplaya zıplaya getirdi eve gelip iğne yapan hemşireler yok mı kızlar
Ben 7 günde betam 30 du öğrenmiştim 12 gün 142 idi değer benim düşük başlamıştı betam ama belli oluyor yani7’sindr kardeşimin düğünü var başka bir şehirde o zamana kadar sonucu öğrenir miyim acaba 7 gün olmuş olacak. Düğüne gidemiycem çok üzülüyorum
Evet kalçadan ve göbekten 3 ayrı iğne yaptırıyorumSiz hangi iğne için hastaneye gidiyorsunuz kalçadan mı yaptırıyorsunuz