Aynı saatte olsa daha iyi olur aslında ama ozmn bundan sonras8 için sabahtan sabaha yaptirBen kendim yapamıyorum hergun taksı dolmusla hastaneye gıdıyorum. Saati fark eder mi bu iğnelerin dün aksam yaptırdım bugun sabah yaptırıcam
Doktorunuzun size soyledigi saatlere uyun. Gunde bir kez yaptiriyorsaniz ya aksamdir ya sabah.Ben kendim yapamıyorum hergun taksı dolmusla hastaneye gıdıyorum. Saati fark eder mi bu iğnelerin dün aksam yaptırdım bugun sabah yaptırıcam
Saat vermedi ki hatta farketmez dedi ama ben emin olamadımDoktorunuzun size soyledigi saatlere uyun. Gunde bir kez yaptiriyorsaniz ya aksamdir ya sabah.
Ben hap kullanıyorum ama düzenli kullanıyorum saatleri önemliBen kendim yapamıyorum hergun taksı dolmusla hastaneye gıdıyorum. Saati fark eder mi bu iğnelerin dün aksam yaptırdım bugun sabah yaptırıcam
Lütfen konuşma şeklimize dikkat edelimDoktorunuzun size soyledigi saatlere uyun. Gunde bir kez yaptiriyorsaniz ya aksamdir ya sabah.
gunde birse siz yine de ya aksam ya sabah saatlerınde yaptırınBen hap kullanıyorum ama düzenli kullanıyorum saatleri önemli
ayyy yok yanlıs anlasıldım. Sert yazmaya calısmamıstım. Kalp kırdıysam sorryLütfen konuşma şeklimize dikkat edelimtopicte kimse kimsenin kalbini kırmasın hepimiz uzun yorucu bir süreç içindeyiz hormonlar da tavan
Önemli değil bilerek olmamış olabilir tabiki ama okununca sert geliyorayyy yok yanlıs anlasıldım. Sert yazmaya calısmamıstım. Kalp kırdıysam sorry. Doktorlar onemlı ayrıntıları vermeyı atlayabılıyor. Bız bırbırımıze yardımcı olalım.
Benim de doktorum bahcecide. Her seyi yarım yamalak soyluyor. Sorularıma cevap da alamıyorum. Delirtiler insanı.Saat vermedi ki hatta farketmez dedi ama ben emin olamadım
Yok canım yazarken olur öyle şeyler mimik yok ses tonu yok sonuçta. Ben farkında değilim. Benim hastanemde her seye farketmez diyor o yüxden emin olamıyorumBenim de doktorum bahcecide. Her seyi yarım yamalak soyluyor. Sorularıma cevap da alamıyorum. Delirtiler insanı.sizi kırdıysam cok ozur dılerım. Yatakta yatarken gelısıguzel yazdım. Sert gozukmus. saatler onemli ama doktor öyle dedigine göre cok da fark etmez. Siz yine de her gun benzer saatlerde yapmaya calısın.
Bahçeci artık bence salmış gitmiş ya doktorunuz kimYok canım yazarken olur öyle şeyler mimik yok ses tonu yok sonuçta. Ben farkında değilim. Benim hastanemde her seye farketmez diyor o yüxden emin olamıyorum
Ben centrum tüp bebek merkezındeyım dayım Ankara .Bahçeci artık bence salmış gitmiş ya doktorunuz kim
Ankara da acıbademm yok muBen centrum tüp bebek merkezındeyım dayım Ankara .
Ben neftlix te takılıyorum Kore dizisi izliyorumGünaydın canım herkese nasılsınız gününüz nasıl geciyor
Senin 5. Gün değil mi benim 4.gün bugun. 1 inde olmustum ben.Ben neftlix te takılıyorum Kore dizisi izliyorum
Bugün transferin 4.günü ve belirtim yok
Acıbadem hastanesi var canım ben centrum hastanesine gidiyorumAnkara da acıbademm yok mu
Kubra boynukalın. Ama bahceci gercekten et pazarı su anda. Embriyolarımızı karıştırmazlar herhalde diye tribe bile girdik.Bahçeci artık bence salmış gitmiş ya doktorunuz kim
İlk günü saymıyorumSenin 5. Gün değil mi benim 4.gün bugun. 1 inde olmustum ben.
Bende hala belirti yok
Keşke ben Ankara da olsam Kayseri Mustafa taşa giderimAcıbadem hastanesi var canım ben centrum hastanesine gidiyorum