- 6 Haziran 2024
- 132
- 134
- 30
Sizlerde tedavi sürecinde misiniz ? Ki öyleyseniz insalalh hepimiz aynı anda gebelik haberi alırızKıyamam ya inşallah canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizlerde tedavi sürecinde misiniz ? Ki öyleyseniz insalalh hepimiz aynı anda gebelik haberi alırızKıyamam ya inşallah canım benim
Tamam canım ablam sağol becerebilirsem yaparımMerhaba canım hayırlı olsun Rabbim gönlünüze göre versin
Canım şu şekilde ilerleyip oluşturuyoruz.
Açılan sayfada kutulara tıklayınca oluşuyor.
Eki Görüntüle 3457021 Eki Görüntüle 3457020
Eki Görüntüle 3457025
Eki Görüntüle 3457022
Evet haftaya çarşamba transfer günüm bugün belli olduSizlerde tedavi sürecinde misiniz ? Ki öyleyseniz insalalh hepimiz aynı anda gebelik haberi alırız
Ayyy çok sevindim insallah güzelliklerle geçer sürecin Allah’ın izniyle sanırım benimde ağustos 8-10 arası transfer günüm olur diye hesaplıyorumEvet haftaya çarşamba transfer günüm bugün belli oldu
Günü belli oldu mu hayırlı olsunEvet haftaya çarşamba transfer günüm bugün belli oldu
Rahim kalınlığıyla ilgili bi şey dedi mi canım hangi ilaçlara başladınMerhaba canım hoşgeldinnn ben yarın kontrole gidicem yarın belli olacak transfer tarihi falan
Benimde 1’inde olacak size kalcadan iğne verdiler miGünü belli oldu mu hayırlı olsun
Hadi inşallah güzel sonuçlar olsunAyyy çok sevindim insallah güzelliklerle geçer sürecin Allah’ın izniyle sanırım benimde ağustos 8-10 arası transfer günüm olur diye hesaplıyorum
Oldu çok şükürGünü belli oldu mu hayırlı olsun
Rahim kalınlığı güzel dedi estofem corasprin kullanıyorum yarın da Progrstana başlıcam bide iğnesineRahim kalınlığıyla ilgili bi şey dedi mi canım hangi ilaçlara başladın
Hadi gözünaydın canım 1 gün arayla transfer olcazKıxlar benide ekleyin 1 agustosta tek yumurta 5. Gün 4a embriyo transferim olucak çok heycanlıyım çok
ben göbekten başlıcamBenimde 1’inde olacak size kalcadan iğne verdiler mi
m kalınlığı iyise ilaçlar eklicek doktorum. Altı gün sonra da transfer ederiz dedi. Yarın netleşir. Sizin rahim kalınlığı nasıldıBenimde 1’inde olacak size kalcadan iğne verdiler mi
Benim dün 8.5 du. 1 ine kadar kalınlasır dahada sanırım. Bugun catlatma iğnesi olucam cumartesı progestan ve fitil bide duphasten ilaç baslıyor. Progestan iğne kalcadan çok acıtıyormus bakalım. Tutsunda acısı gecer.Yarın gidicem kontrole rahi
m kalınlığı iyise ilaçlar eklicek doktorum. Altı gün sonra da transfer ederiz dedi. Yarın netleşir. Sizin rahim kalınlığı nasıldı
Merhaba kızlar ,
Bugün itibariyle ilaçlara başladım tam transfer tarihim belli değil şu an sanırım ağustosun 1 yada 2 sinde transfer olurum sizde durumlar nasılll
Canım oldu da listede ki bilgileri paylaşırsan doldurayımYa sonunda şu listede adım oldu
Yazdım sanırım burayada yaxıyım canım. Yaş 42 5. Gun dondurulmus 1 adet 4a kalıte embriyoCanım oldu da listede ki bilgileri paylaşırsan doldurayım