Ayyy hemen hemen beraber olcaz deseneMerhaba benim 2. Transferim olacak. 3 tane dondurulmuş 3. Gün embriyom var.ikisi transfer edilecek. İlk transferimde Ocakta olmuştu. Yine 2 embriyo transfer edildi. Biri tuttu 5. Haftada kornual gebelik olduğu anlaşıldı ve iğneyle düşürdük. Bugün ilaçlarımın 4. Günü ağustosun ilk haftası transfer olur heralde. Hepimizin altın yumurtaları olur inşallah
Hoşgeldin canım inşallahMerhabalar bende 17 temmuzda adet oldum 19 temmuzda ilaçlara başladık cuma günü yani 26 temmuzda kontrolüm var ona göre yumurta toplama günü verilecek ilk denemem 27 yaşındayım umarım hepimizin pozitif olur umarım bebişlerimiz sımsıkı tutunarak ilerler
Ayyy opuda hiçbirşey hissetmiyorsun korkmaaaMerhaba ben de 17 temmuzda iğnelere başladım. 27 temmuzda ise OPU işlemi olacak. Transfer de ağustos başı gibi olur diye tahmin ediyorum. İlk denemem olduğu için Opu işleminden ve anesteziden çoook korkuyorumYaşım 30 amh 1.8 sebepsiz infertilite
Ben devlette tedavi görüyorum yapmadılar sanırımNaturel Killer yani doğal öldürücü hücrelerim fazla çıktı bu da gebeliğe engel bir durum. Vücut bebeği yabancı algılayıp ona saldıroyormuş
Hoşgeldin canımmm valla bende bekliyordum kimse açmayınca ben açtımBen de bu topiği bekliyodumben de ağustos ayında başlicam nasipse tedaviye ve taze transfer olacak
İyi yapmışsın canım benim şans getirsin hepimize inşallah Rabbim doldursun kucaklarımızıHoşgeldin canımmm valla bende bekliyordum kimse açmayınca ben açtım
Amin inşallah benim ikinci deneme nasipse inşallah bu sefer pozitif sonuç alırım inşallah benle beraber bu topicde bulunan tüm arkadaşlarımmİyi yapmışsın canım benim şans getirsin hepimize inşallah Rabbim doldursun kucaklarımızı
Tablo oluşturmayı bilen varsa oluştursun ben bilmiyorum valla devirde edebilirsem edelim nasıl oluyorsaİyi yapmışsın canım benim şans getirsin hepimize inşallah Rabbim doldursun kucaklarımızı
23 Temmuz da sanırım oldu transferinmerhaba kızlar bende 4 agustosta test vereceğim 23 ağustosta transferim yapıldı ağustos topiğine giriyorum bu durumda heyecanla bekliyorum umarım hepimiz bebişlerimizle bu ayı kapatırız:)
İnşallah canımmAmin inşallah benim ikinci deneme nasipse inşallah bu sefer pozitif sonuç alırım inşallah benle beraber bu topicde bulunan tüm arkadaşlarımm
Ben de onu dicektim aslında tablo olsa çok iyi olur takip açısından ama ben de hiç bilmiyorumTablo oluşturmayı bilen varsa oluştursun ben bilmiyorum valla devirde edebilirsem edelim nasıl oluyorsa
Grubun ilk pozitifi olur inşallahevet evet 23 temmuz ağustosta bol bol pozitif olsun hayırlısıyla
inşallah canımm dualarda birbirimize yer verelim isteyen herkesin kucağı dolsunGrubun ilk pozitifi olur inşallah
Ben de onu dicektim aslında tablo olsa çok iyi olur takip açısından ama ben de hiç bilmiyorum
Merhaba canım hayırlı olsun