2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Allahim ragzi olsun canim benim güzel dileklerin beni cook mutlu ettii
Tabiki buda benim imtihanimmis.. Rabbim insallah en güzeline sakliyordur. Cünki gercekten cok yoruldum bedenen Ruhen Kalben ayni aciyi 2 kez yasamak beni cok yordu napicagimida hic bilmiyorum Rabbim yolumu aydinlatsin. Sizlerin dualariyla insallah Rabbim icime ferahlik vericek ben inaniyorum

İnsallah bir daha sıkıntı yaşamazsınız sağlıkla ilerlesin bundan sonraki süreciniz Rabbim yardımcınız olsun

Canım benimde dualarımdasın, buradan birçok kişi duamda yorulmakta çok haklısın ama umudun her zaman olsunRabbimin izniyle ben de çok güzel bir anne olacağına inanıyorum canı gönüldenRabbim inşirah ferahlığı versin ve işlerini kolaylaştırsınDua bizim en büyük silahımız ve kalkanımız bu yüzden her daim dualarda buluşmaya devam

Ay masallah sagliklica kucagina almak nasip olsun insallah canim benim gözün aydin
Annelerin duasi kabul olur nolur banada dua et Rabbim banada nasip etsin.. 6.ci tüp bebek ve 2 bebek. Kaybim var..
Benim de her gece dualarımdasın canım sen de bebeğini kaybeden diğer arkadaşlarımız da. Rabbim sınadığı yerden çiçekler açtıracak inşallah sağlıklı bebek nasip edecek sana. Her birimizin sınavı gerçekten çok zor kimimiz daha ağır imtihanla sınanıyoruz ama bitecek Allah’ın izniyle bebeğini büyütürken tebessümle hatırlayacaksın bunları

Amin amin inşallah

Arkadaslar fetal dna sonucunda 47xxx çikti. Bu sekilde sonuc goren veya bilen var mi? Bu testlerde cinsiyet anomalilerinin dogruluk payi dusukmus doktorla bugun goruscem. Bilgisi olup paylasan olursa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar anne adayları Rabb'im bebeklerinizi kucağınaza almayı nasip etsin inşallah canım.
14 ekim de 2 adet 3..gün embriyosu transfer oldum eşim kan testi günü hariç test yapmamı istemiyor bense meraktan catliyorum ama bı o kadar da korkuyorum negatif aliriim diye. bugün 11. Günüm düne kadar halsizlik karın ağrısı göğüs ağrısı vs vardı. Dün gece den beri çok üşüyorum ayakalrim hiç ısınmıyor bazen sıtma gibi bişey oluyor isinamiyom. Genelde sicak basması oluyor diyorlar ama bende tam tersi acaba tutmamış ihtimaline ki işaret bu üşüme titreme. Bugün modum düştü biraz moralim bozuldu. Transfer den sonra devamlı öksürdum.hasta oldum bu öksürük iyi olmaz transfer sonrası diyrolardi. Etkili olmuşmudur.

Arkadaslar fetal dna sonucunda 47xxx çikti. Bu sekilde sonuc goren veya bilen var mi? Bu testlerde cinsiyet anomalilerinin dogruluk payi dusukmus doktorla bugun goruscem. Bilgisi olup paylasan olursa sevinirim.
Canım down sendromu çıkmadı demi 47 derken cinsiyet kromozomu mu fazla x çıktı

Moralinizi bozmayın lütfen. Burada herkes birbirinden çok farklı belirtiler yaşadı. Hatta bazıları hiç yaşamadı. Biliyorum var olan her değişikliğe farklı bir anlam yüklüyorsunuz, inanın hepimiz öyleydik. Ben transferden sonra hapşırık atakları geçirdiğim bir gribe yakalanmıştım, hiçbir şey olmadı.

Sağol Cnm benim tek korkum çok üşümek cnm bide arkamda başka embriyom yok yaş 40. Zaten ücretli oldummbidaha yapacak gücüm psikolojimde kalmadı oyuzden azcik tedirginim

Sağol Cnm benim tek korkum çok üşümek cnm bide arkamda başka embriyom yok yaş 40. Zaten ücretli oldummbidaha yapacak gücüm psikolojimde kalmadı oyuzden azcik tedirginim
merhabalar bence üşümeyi hiç kafanıza takmayın bende transferden sonra aşırı üşüdüm ısınamadım ve ben 21 agustosta transfer oldum üşünecek hava da yoktu sonuc pozitif.. 12. haftaya geldık hala çok üşüyorum hamilelerin vucut ısısı yüksek olur derler ama ben hep çok üşüyorum.. inşallah sizin de hayırlısıyla pozitif sonuclanır süreciniz

Maşallah Cnm benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim yüzümüze de baksın rabbim . Demekki kan değerleri düşüklüğü ile ilgili birazda. İşte okuyoruz burda bizde neden yok diye üzülüyoruz..zor bir süreç. İnşallah bende sizin gibi sevinirim cnm ya. Aslında bugün 11. Gün çıkar ama yapmaya korkuyorum ptesi dedi doktor sanki sözünden çıkınca bişey olacak . İşte gün gelir diye de korkuyorum gelmez diye de. Kan testinden önce ki belirtilerin neydi üşümekten başka cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…