Vermedi banada. Biz soyleyince cok iyi biliyosun diye tersleyen bi doktor zaten bi kere gordum. Kendi kendime alip icsem mi acabaBazı kadınların bağışıklık sistemi bebeği atıyor yabancı cisim olarak gördüğü için, transfer sonrası doktorunuz bağışıklığı baskılamak için prednol dekort tarzı ilaçlar vermedi mi? Eğer bu transferde de vermezse kendiniz isteyin o bile sebep olmuş olabilir her şey yolunda iken.. süreciniz hayırlı olsun
Benim vücudum aşırı stresli oluyor bu süreçte ekstra kortizon girmesin diye yapmadılar benceTabiki hepimizin bünyesi farklı demekki sizin vücudunuz bebeği yabancı görmüyor benimki görür diye düşünüyorum savunma sistemim güçlü tamam bu güzel bi şey ama bebeği de atmazsın yani vücuttan
Hayır tabi kiVermedi banada. Biz soyleyince cok iyi biliyosun diye tersleyen bi doktor zaten bi kere gordum. Kendi kendime alip icsem mi acaba
Yok öyle yapma. Çünkü onların kaç gün kullanılacağını dozunu doktor söylüyor öyle kafaya göre kullanılacak bi ilaç değil canım. Hiç sevmediğim de şöyle doktorlar zaten yeterince stresliyiz bi de böylelerini çekiyoruz doktor olmuşta insan halinden anlamıyo. Sırf bu yüzden çok doktor gezdim şükür bu sürecimdeki doktorumdan memnunum. Ben valla tüp bebek sürecinde öyle doktor çekemem o beni çeksin gerçekten kızıyorumVermedi banada. Biz soyleyince cok iyi biliyosun diye tersleyen bi doktor zaten bi kere gordum. Kendi kendime alip icsem mi acaba
Ben normalde stresli biriyim ama bu süreçte yapmadım üstümde bi mutluluk vardı hep kavuşma isteği herhaldeBenim vücudum aşırı stresli oluyor bu süreçte ekstra kortizon girmesin diye yapmadılar bence
İnşallah kavuşursun bebeğineBen normalde stresli biriyim ama bu süreçte yapmadım üstümde bi mutluluk vardı hep kavuşma isteği herhalde
Hayırlı olsun inşallahMerhaba bende 25 temmuz da opu oldum 4 tane 5aa embriyom var ve genetige gittiler inşallah saglikli gelirler. Çok stresliyim beklemek yorucu. İlk tedavim de opu sonrasi4. Günde adet oldum ama bu sefer tam günün de olacağım galiba hala olmadım bekliyorum. Histeroskopi de olacağım yapisiklik var ve Rahim yikama olacak Era testi yapılacak ama tabii ki öncelik embriyoların saglikli gelmesi.
İnşallah bu son olur da biz de yavrularımıza kavusuruz
Bu arada Tolga hoca da tedavi olan var mı?
Ben kendisinden ve Marina hanimdan cooookkkk memnunum
İnsallah sağ Salim kucağımıza alırızMerhabalar bnde 29 temmuzda transfer oldum.ayni gün olmuşuz sizin nasil gidiyo.
Bende aynı belirtisizBugün ilk transfer günümü saymazsam 4. Günüm. Gece çok idrara sıkışmışım bi uyandım deli gibi kasıklarım ağrımış . İnşallah bişey olmaz3 litre su içiyorum gün içinde gece çıkıyor acısı. Onun haricinde hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne meme de hassasiyet öyle 0 belirtiyle dolanıyorum evde
Bugün ilk transfer günümü saymazsam 4. Günüm. Gece çok idrara sıkışmışım bi uyandım deli gibi kasıklarım ağrımış . İnşallah bişey olmaz3 litre su içiyorum gün içinde gece çıkıyor acısı. Onun haricinde hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne meme de hassasiyet öyle 0 belirtiyle dolanıyorum evde
Kuru kayısı ye 3-4 tane iyi gelirbende oyle surekli su iciyorum bide sigara icmedigim icin kabizlik basladi
Benimde aynı bu sefer hiç belirti yok.sadece ishalim niyedir bilemedim.bazen transfer olduğumu unutuyom okdr sıfır stres korku endişe belirtiİnsallah sağ Salim kucağımıza alırızevde dinleniyorum. İşten pazartesiye kadar izin almıştım.
Kasıklarda ağrı var, regl olmuşum ya da olacağım gibi ağrılar var ara ara giriyor. Onun dışında bir belirti yok. Fazlaca ilaç kullanmanın getirdiği su ilacı almış mıydım tedirginliği dışında şükür iyi geçiyor. Sizin nasıl geçiyor?
Bende valla dikkat etsem mi normal mi davransam kararsız kalıyorum bazen ayakta takılıyorum bazen yatıyorumBenimde aynı bu sefer hiç belirti yok.sadece ishalim niyedir bilemedim.bazen transfer olduğumu unutuyom okdr sıfır stres korku endişe belirti
Biraz geziniyorum evin içinde snra uzanıp eski dizileri izliyom.Bende valla dikkat etsem mi normal mi davransam kararsız kalıyorum bazen ayakta takılıyorum bazen yatıyorum
Ben bu ara öyle bir geçen zaman ki yi izliyorumBiraz geziniyorum evin içinde snra uzanıp eski dizileri izliyom.tavsiye edeceğin dizi varsa bakarim.bide çayın kahvenin yerine geçecek bisey varmi
Öyle bir gecerkiye benimde başlayasim vqr ama yaprak dokumu batagindan çıkıp bakamiyomBen bu ara öyle bir geçen zaman ki yi izliyorumondan önce sen anlat Karadeniz i bitirdim Ezel bitirdim
Çay ve kahve yerine geçecek birşey süt olabilirayran olabilir
Ayy bide netflix varsa ve Kore dizisi seviyorsan ben gibi önerim çokkk olur en başka The Empress KiBiraz geziniyorum evin içinde snra uzanıp eski dizileri izliyom.tavsiye edeceğin dizi varsa bakarim.bide çayın kahvenin yerine geçecek bisey varmi
Ali rıza bey gibiyizÖyle bir gecerkiye benimde başlayasim vqr ama yaprak dokumu batagindan çıkıp bakamiyom