- 23 Haziran 2014
- 431
- 270
Var var olmazmi smd sahmarani bekliyom ama önereceğim diziler filmler varsa bkarim.yoksa zamn gecmiyoAyy bide netflix varsa ve Kore dizisi seviyorsan ben gibi önerim çokkk olur en başka The Empress Ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var var olmazmi smd sahmarani bekliyom ama önereceğim diziler filmler varsa bkarim.yoksa zamn gecmiyoAyy bide netflix varsa ve Kore dizisi seviyorsan ben gibi önerim çokkk olur en başka The Empress Ki
Kore seviyor musun yoksa bilim kurgu nasıl izliyorsunVar var olmazmi smd sahmarani bekliyom ama önereceğim diziler filmler varsa bkarim.yoksa zamn gecmiyo
Valla hoşuma giden herseyi izliyom.oncelik hint filmleri sonra hersey.gecen gün avatar diye bi dizi var onu izledik bak oda çok güzel.Kore seviyor musun yoksa bilim kurgu nasıl izliyorsun
O zaman The Empress Ki den başla çok duygusal ve zihin yorucu dikkatini vermezsen anlamıyorsun Oh My Venüs , Crash Landing On You, Hometown cha cha cha , Descendansts of the sunValla hoşuma giden herseyi izliyom.oncelik hint filmleri sonra hersey.gecen gün avatar diye bi dizi var onu izledik bak oda çok güzel.
Bugün bakicam ve birine baslicamO zaman The Empress Ki den başla çok duygusal ve zihin yorucu dikkatini vermezsen anlamıyorsun Oh My Venüs , Crash Landing On You, Hometown cha cha cha , Descendansts of the sun
Merhaba bende 29temmuz da transfer oldum.5.gun tek embrıyo.ınsallah topluca pozitif sonucu alırızMerhabalar bnde 29 temmuzda transfer oldum.ayni gün olmuşuz sizin nasil gidiyo.
Amin inş.sizde belirti bisey varmi.Merhaba bende 29temmuz da transfer oldum.5.gun tek embrıyo.ınsallah topluca pozitif sonucu alırız
Benimde var ama her an değil. Hemşireme sordum ilaç kullandığın için adet olamazsın zaten dedi normal dedi. Öneriler diye bir kâğıt vermıslerdi .orada transfer sonrası özellikle ilk gün bel ağrısı olur yazıyordu aynen öyle oldu .2.gunden beri de adet olacakmış gibi rahım ağrısı varKesintisiz devamlı adet sancısı gibi sancım var normal mi?
3.gun embrıyosun da harf sayısı değil hücre sayısına bakılıyor .5.gun embriyosunda harf sistemı var ondan öyle demiştirAmin inşallah
Doktorum sadece iyi kaliteli embriyolar da var orta kalite embriyoda olduğunu söyledi öyle 5Aa 4Aa falan birşey demedi
Hepsi çok güzel hepsini izledimBugün bakicam ve birine baslicam
Boyle seylere takilmayin ilk transferimde kasiklarimda agri oluyordu goguslerim sismisti sonuc negatif oldu. 2. Transferimde hic bir belirtim yoktu pozitif oldu... o agrilar tutunma belirtiside olabilir hormon ilaclarinin yan etkiside... cok belirti aramayin. Anin tadini cikarin...Transferin kaçıncı günü ? Bazılarında okuyorum hamilelik belirtisi oluyormus adet olacakmıs gıbı agrılar
Ayyy bu mesaj bana umut olduuuuBoyle seylere takilmayin ilk transferimde kasiklarimda agri oluyordu goguslerim sismisti sonuc negatif oldu. 2. Transferimde hic bir belirtim yoktu pozitif oldu... o agrilar tutunma belirtiside olabilir hormon ilaclarinin yan etkiside... cok belirti aramayin. Anin tadini cikarin...
Bilmiyordum bunu teşekkür ederim3.gun embrıyosun da harf sayısı değil hücre sayısına bakılıyor .5.gun embriyosunda harf sistemı var ondan öyle demiştir
Ay inş hafi bizimde öyle olsun inş hemde çifter çifte
Ayyy amiiiin çok amiiin ben transfer akşamı kötüleştim tansiyonum düştü bayıldımAy inş hafi bizimde öyle olsun inş hemde çifter çifte
Stres yaptın tabi.sakin stres herseyin başı.Ayyy amiiiin çok amiiin ben transfer akşamı kötüleştim tansiyonum düştü bayıldım
Bilmiyorum stres kaynaklı mı artık .Stres yaptın tabi.sakin stres herseyin başı.
Bak yaaaaa başladı stres gene yapma diyorum ali rıza bey yapma ağzımızın tadı bozulmasın şaka bi yana sakın ümitsizliğe dusme.dizilere devamBilmiyorum stres kaynaklı mı artık .
Transferde iyi geçmedi zaten ondan pek beklentim yok
Transferde neoldukiBilmiyorum stres kaynaklı mı artık .
Transferde iyi geçmedi zaten ondan pek beklentim yok
Yok ya stres değil olanı söylüyorum ben zaten doktor arayışına girdim devlette tedavi gördüm rapor çıkmıştı ama devam etmem artık eşim de istemiyor özele gidicezBak yaaaaa başladı stres gene yapma diyorum ali rıza bey yapma ağzımızın tadı bozulmasın şaka bi yana sakın ümitsizliğe dusme.dizilere devam
Başka bi doktor girdi kanama oldu işlemde eve geldiğim de akşama kadar az az devam etti . Canım çok acıdı 5 dk sedyede yattım sonra sandalyeye alıp odaya götürdüler 30 dk orda yattım bu kadarTransferde neolduki