2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Çok geçmiş olsun vücudumuzda Allah bilir neler oluyorBu arada bende de dayanılmayacak bir acı geçen haftalarda anlık oldu çok şükür gelip gitti. Öyle hafif batma değildi yani
Evet hatırlıyorum..tüm gece sürünce biraz endişelendim ama şimdi yok birşey..hareketlerini hissetsem rahat edicem herhalde

Evet hatırlıyorum..tüm gece sürünce biraz endişelendim ama şimdi yok birşey..hareketlerini hissetsem rahat edicem herhalde
Yani her hafta yeni ekşınlar oluyor vücudumuzda Bir an önce tekme attığı zamanlara gelmek istiyorum dediğin gibi hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum. Şahsen annem ablamı 9 ay boyunca hiç hissetmemiş hatta ölü doğacağını düşünmüş, üzmüş kendini sonrasında çok şükür ablam sağlıklı, sıhhatli bir bebek olarak doğmuş daha da durmamış (yaramazlıkta) Bakalım bizimkiler nasıl olacak

Ablan ne kadar usluymuş annesini hiç rahatsız etmemişşaka bir tarafa ne endişelenmiştir annen tabii..yok biraz rahatsız etsin ben burdayım desin..zaten zor elde ettik stres olmasın artık bize

Ablan ne kadar usluymuş annesini hiç rahatsız etmemişşaka bir tarafa ne endişelenmiştir annen tabii..yok biraz rahatsız etsin ben burdayım desin..zaten zor elde ettik stres olmasın artık bize
Kesinlikle katılıyorum rahatsız etsin arada olur, sürekli olur farketmez hareketlerini yani ben buradayım deyişlerini hissedelim de

Kızlar ben yazmadım buraya da sistit şikayetiyle doktora gitmiştimya meğer geçmiş ama ben geçmedi farzederek sürekli afedersiniz lavaboya gitmekten 40–60 dakika da bir Bunu dert edinerek enfeksiyon varsa yayılmasın kafasında üroloji doktoruna gittim, üriner ultrasonu, idtar kültürü ve idrar tahlili yaptırdım ve sonuç çok şükür temiz çıktı bir ara o kadar su içmişim ki idrar torbamı boşaltamıyoruz sanmıştık neyse sonucunda doktor çok su içtiğimi azaltırsam normale döneceğini söyledi. Gerçekten de normale döndü. Yani o an aklımdaki senaryoları söylemek dahi istemiyorum Tam fıkra gibiya sonunda güldük geçtik çok şükür. Biraz stres yaptığım için olan bana ve cebimize oldu.

olsun canım enfeksiyon olmasın bebek iyi olsun sen de iyi ol da yeterki.. stres de geçer para da kazanılır

Kızlar kontrole gittiğinizde bebeğiniz ağırlığı ile ilgili bişeyler söylüyorlar mı?
Bize geçen muayene de erkek demişlerdi bugün kız dediler Net sonuç için beklicez biraz daha
Benim de cinsiyet 12 haftadan beri hep aynı kız. Doktorum erkenden söyledi başka doktora da gittim o da öyle dedi. Dün kontrole gittik değişmemiş cinsiyet. 16+5 teydik boyu 14 cm kilo 173 gr dedi

Plasenta aşagıda deniyor ama 24. Haftaya kadar yukarı çıkabilirmiş benim doktor dedi herkesin biraz aşagıda olur ilkin rahim büyüdükçe yukarı çıkacak hııı çıkmadı diyelim rahim ağzı kapandı o zaman da endişe edecek durum yok sadece sezeryanla olur doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…