Başka hastenede bir embriyom daha vardı. Onu getir ikisinide transfer edelim dediler. Eşim ve ben istemedik. Tek embriyo donduruldu - çözdürüldü transfer edildiA
Ay hadi inşallah. kac tane embriyo koyuldu size? Kacinci denemeniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka hastenede bir embriyom daha vardı. Onu getir ikisinide transfer edelim dediler. Eşim ve ben istemedik. Tek embriyo donduruldu - çözdürüldü transfer edildiA
Ay hadi inşallah. kac tane embriyo koyuldu size? Kacinci denemeniz?
Hayırlı uğurlu olsun ben kaçırdım kaçıncı gün test yapmaya başladınız? Erken gebelik testi mi bu ? Görsel olarak normal gebelik testiyle aynı GalibaEki Görüntüle 3460593
Kızlar bugunde yaptım bi tık daha net gibi 7. Günüm inşallah büyüyüp gelişirler
Teşekkür ederim Canım dün ve bugun yaptım bugun 7. Günüm dünde silikti ama cıkmıstıHayırlı uğurlu olsun ben kaçırdım kaçıncı gün test yapmaya başladınız? Erken gebelik testi mi bu ? Görsel olarak normal gebelik testiyle aynı Galiba
İyi düşün bak hepimizin olucak inşallahMaşallah darısı hepimize olsun ayy valla bende hiç belirti yok
Tutabilirse tutmayabilirde. Ama unutma 1 tanecik bile döllense altın yumurtaysa bebeğin seninle olur. Bunları düşünmemeye çalış. Sen elindeki yumurtaların sana Nebil olacağına İnanKizlar selam 22 agustosta transfer dedi doktorum ama cok korkuyorum daha once dogal yolla 3-4 kere kimyasal gecirdim kromozom testimiz temiz pcosluyum ve cikolata kistim var 17mm. Doktor dollenme orani dusuk dedi. 31 yumurta toplanmisti 23 olgun cikti 13 dollendi 3 embriyo 5.gun dondurduk. 2 tanesine pgt yaptirdik ama 3.sune korkudan yaptirmadim ne olur ne olmaz diye. Acaba ilkten tutar mi
Merhabalar bnde 29 temmuzda transfer oldum.ayni gün olmuşuz sizin nasil gidiyo.Merhaba
Yas 40
Transfer tarihi 29 Temmuz
1 adet 5. Gün transfer
Test 8 Ağustos
İnsallah herkes pozitif sonuçlar alır ve sağ Salim yavrularına kavuşur.
İnşallah Allah ol dedikten sonra olurKizlar selam 22 agustosta transfer dedi doktorum ama cok korkuyorum daha once dogal yolla 3-4 kere kimyasal gecirdim kromozom testimiz temiz pcosluyum ve cikolata kistim var 17mm. Doktor dollenme orani dusuk dedi. 31 yumurta toplanmisti 23 olgun cikti 13 dollendi 3 embriyo 5.gun dondurduk. 2 tanesine pgt yaptirdik ama 3.sune korkudan yaptirmadim ne olur ne olmaz diye. Acaba ilkten tutar mi
Merhabalar hoşgeldinizMerhabalar bnde 29 temmuzda transfer oldum.ayni gün olmuşuz sizin nasil gidiyo.
Hosbuldum.Benimde hiç belirti yok gecen senekinde gene ağrı kramp faln vardı bu sefer transfer olduğumu bile unutuyorum.tek derdim 2.gunden beri ishalim.33 yas 4aa ve 4bb 2 embriyo 29temmuz transfer 8agustos test inş:)Merhabalar hoşgeldiniz
Bende 31 de oldum ama hiç belirtim yok
Yaşınız , embriyo bilgisi , transfer ve test tarihini yazarsanız sizi de listeye ekleyeyim
Embriyolar 5.gunMerhabalar hoşgeldiniz
Bende 31 de oldum ama hiç belirtim yok
Yaşınız , embriyo bilgisi , transfer ve test tarihini yazarsanız sizi de listeye ekleyeyim
Tabi ishal de bi belirti olabilir kabız gibi meselaHosbuldum.Benimde hiç belirti yok gecen senekinde gene ağrı kramp faln vardı bu sefer transfer olduğumu bile unutuyorum.tek derdim 2.gunden beri ishalim.33 yas 4aa ve 4bb 2 embriyo 29temmuz transfer 8agustos test inş:)
Bana belirti gibi gelmiyo ama hakkımızda hayırlısı.Tabi ishal de bi belirti olabilir kabız gibi mesela
Amin inşallah listeye ekledimBana belirti gibi gelmiyo ama hakkımızda hayırlısı.
Teşekkürler canımAmin inşallah listeye ekledim
Bazı kadınların bağışıklık sistemi bebeği atıyor yabancı cisim olarak gördüğü için, transfer sonrası doktorunuz bağışıklığı baskılamak için prednol dekort tarzı ilaçlar vermedi mi? Eğer bu transferde de vermezse kendiniz isteyin o bile sebep olmuş olabilir her şey yolunda iken.. süreciniz hayırlı olsunİnşallah bıcır bıcır yumurtaların olur canım bende transfer hazırlığındayım inşallah bebislerim sıkı sıkı tutunur . İkinci transferim olacak ilki negatif sonuçlandı her hangi bir sorun yokken bakalım nasip
İlkinde kullanmıştım ilaç kortizonlu bi ilaç böyle + durumu olduğu gibi - durumu da var yani prednol stres hormonunu da besliyormuş aynı zamanda Embriyolog doktorla ortak karar alarak bu defa kullandırtmadılar ilkinde kullanmıştım amin inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaBazı kadınların bağışıklık sistemi bebeği atıyor yabancı cisim olarak gördüğü için, transfer sonrası doktorunuz bağışıklığı baskılamak için prednol dekort tarzı ilaçlar vermedi mi? Eğer bu transferde de vermezse kendiniz isteyin o bile sebep olmuş olabilir her şey yolunda iken.. süreciniz hayırlı olsun
Öyle ama artı yönü daha çok, bebeğimin tutunması için razıyım ben çok kilo yapıyormuş bi de ama yapacak bir şey yok o kadar emek para veriyoruz her şey tam olsunİlkinde kullanmıştım ilaç kortizonlu bi ilaç böyle + durumu olduğu gibi - durumu da var yani prednol stres hormonunu da besliyormuş aynı zamanda Embriyolog doktorla ortak karar alarak bu defa kullandırtmadılar ilkinde kullanmıştım amin inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Bu ilaç olmayınca eksik olmuyor ki her tedavi kişiye özel yapılıyor geçen sefer denendiğinde sonuç alamadık bide böyle denendi bakalım hayırlısı olsunÖyle ama artı yönü daha çok, bebeğimin tutunması için razıyım ben çok kilo yapıyormuş bi de ama yapacak bir şey yok o kadar emek para veriyoruz her şey tam olsun
Tabiki hepimizin bünyesi farklı demekki sizin vücudunuz bebeği yabancı görmüyor benimki görür diye düşünüyorum savunma sistemim güçlü tamam bu güzel bi şey ama bebeği de atmazsın yani vücuttanBu ilaç olmayınca eksik olmuyor ki her tedavi kişiye özel yapılıyor geçen sefer denendiğinde sonuç alamadık bide böyle denendi bakalım hayırlısı olsun