Bende kocaelinde oturuyorum.3.transferim oldu bu.hepsini aynı doktor yaptı ve çok memnunum ben.umuttepe araştırma hastanesi.bi burayida dene istersenYok ya stres değil olanı söylüyorum ben zaten doktor arayışına girdim devlette tedavi gördüm rapor çıkmıştı ama devam etmem artık eşim de istemiyor özele gidicez
Başka bi doktor girdi kanama oldu işlemde eve geldiğim de akşama kadar az az devam etti . Canım çok acıdı5 dk sedyede yattım sonra sandalyeye alıp odaya götürdüler 30 dk orda yattım bu kadar
Ben antalydayımBende kocaelinde oturuyorum.3.transferim oldu bu.hepsini aynı doktor yaptı ve çok memnunum ben.umuttepe araştırma hastanesi.bi burayida dene istersen
Çok arkadasla tanıştım.tokattan,Zonguldak,Azerbaycan bicok yerden gelen varBen antalydayım
Bende ilk gün bel agrısı oldu .sonrakı günler dr adet olacakmış gıbı rahım ağrısı hala devam ediyor. Ama çok ilaç kullanıyorum onlarında etkısı olabilir başka şeylerındeAmin inş.sizde belirti bisey varmi.
Doktorunla görüşebildiniz mi? Hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah daha vaktı gelmedi bellı ki. Dilerim kolay yoldan pozıtıf sonuçları alırsınızKızlar benim sonucum 6 çıktı çok düşük negatif yani
Teşekkür ederim tedavi olduğum hastenede yaptırmadım eve yakın yerde yaptırdım sonucu attım hemşireye 5. Ve son denememdi. Allah bu yolda emek edenlerin yanında olsunDoktorunla görüşebildiniz mi? Hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah daha vaktı gelmedi bellı ki. Dilerim kolay yoldan pozıtıf sonuçları alırsınız
Bnde hiç belirti yok.arada bi bel ağrısı oda yatinca geciyo onu saymıyorum bile.bakalim test gününde gorucezBende ilk gün bel agrısı oldu .sonrakı günler dr adet olacakmış gıbı rahım ağrısı hala devam ediyor. Ama çok ilaç kullanıyorum onlarında etkısı olabilir başka şeylerınde
Umudunu kaybetme geç tutunmuş olabilir miKızlar benim sonucum 6 çıktı çok düşük negatif yani
Negatif değil 5 ve üstü pozitif geç tutunmuş olabilir tekrar kan isterler diye düşünüyorumKızlar benim sonucum 6 çıktı çok düşük negatif yani
Merhaba kendinize bir ilaç çizelgesi hazırlayabilirsiniz. Ben bu şekilde çok rahatım. iğneler ve progestan için de alarmlar kurdum saatini kacirmadan kullanıyorum.İnsallah sağ Salim kucağımıza alırızevde dinleniyorum. İşten pazartesiye kadar izin almıştım.
Kasıklarda ağrı var, regl olmuşum ya da olacağım gibi ağrılar var ara ara giriyor. Onun dışında bir belirti yok. Fazlaca ilaç kullanmanın getirdiği su ilacı almış mıydım tedirginliği dışında şükür iyi geçiyor. Sizin nasıl geçiyor?
Negatif değil 5 ve üstü pozitif geç tutunmuş olabilir tekrar kan isterler diye düşünüyoru
Negatif değil 5 ve üstü pozitif geç tutunmuş olabilir tekrar kan isterler diye düşünüyo
Çok düşük sanmıyorum sağlıklı ilerleyeceğiniNegatif değil 5 ve üstü pozitif geç tutunmuş olabilir tekrar kan isterler diye düşünüyorum
Ayyy bugün opu günüm belli olduNormal kuzum benim
İkinci kanda görelim biÇok düşük sanmıyorum sağlıklı ilerleyeceğini
Çok iyi benim de 16 taneydiAyyy bugün opu günüm belli olduyumurtalarım 15 taneymiş ay çok mutlu oldum kızlar 8-9 bekliyordum böyle çok görünce çok sevindim pazartesi opu olcak onun korkusu var nasıldı sizde
Kafanı dağıtBen de dun gece hic uyuyamadim, surekli hayatimdaki kotu seyleri dusunup gecemi kendime zehir ettim, sonra stres yaptigim icin hic tutunamayacak tribine girip iyice strese girdim. Kendi kendime iskence ettim yani tum gece salak gibi. Acaba stres bu tutunma olayini ne kadar etkiliyor
Çok etkiliyor rahim stresten direk etkileniyorBen de dun gece hic uyuyamadim, surekli hayatimdaki kotu seyleri dusunup gecemi kendime zehir ettim, sonra stres yaptigim icin hic tutunamayacak tribine girip iyice strese girdim. Kendi kendime iskence ettim yani tum gece salak gibi. Acaba stres bu tutunma olayini ne kadar etkiliyor
hay maşallahÇok iyi benim de 16 taneydi