- 26 Ocak 2024
- 4
- 9
Merhaba canım, çok teşekkür ederim amin. Tek bir yumurta toplanabilmişti ama kalitesi iyiydi. 8 hücreli yüksek kalite olduğunu söylemişlerdi. 7+2 haftalıktı ama gelişimi 6+5 gibi durmuş. Ben çok stres ve sıkıntı yaptığım için olduğunu düşünüyorum(çünkü kalbi tam da o zamanlar durmuş) fakat doktorlar sağlıklı bir embriyo değildi ki devam etmedi dediler. Yine de elimde olmadan kendimi suçluyorum çünkü Allahın verdiği bu nimete sarılıp daha sakin kalmalıydım, kesinlikle haklısın stresten öfkeden üzüntüden uzak durmak şart. Ağır kaldırmak, hareketli olmak vs böyle bir olumsuz etki yapmıyor ama stres ve üzüntü gerçekten bebeği çok etkiliyor. Dualarında yer verdiğin için çok teşekkür ederim canım umutsuzluğa düşmüştüm ama hayatın kendisi umut etmek, inşallah hayırlı bir evlat sahibi olacağım denemekten vazgeçmeyecek ve olumsuzluklar karşısında daha dirayetli olmaya çalışacağım. Hepinize iyi dileklerimi yolluyorum.Ah cok üzüldüm canim Gecmis olsun kac haftaliktin? Neden durmus kalbi bi aciklama yaptilarmi? Kalitesi filan nasildi?
Bu sefer nasip dilmis canim ama insallah en dogru zamanda en hayirlisini Kolaylikla nasip edicektir Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine dualarimda sanada yer vericem Sanirim Stresden bu sürecte Olabildigince uzak durmamizin bi kanati canim ne yazikki bu. Rabbim Saga saglim kucagina almayi nasip etsin.. hic endiselenme tekrar yeniden basla Nefes aldikca Umud Hep Var…