- 17 Aralık 2022
- 2.929
- 1.029
Tamam canım peki sende yolk sac nasıl kese içinde çok belirgin mi yoksa nokta gibi mi? Benim ki nokta gibi doktor sorun yok dedi ama merak ettim bazılarının çok belirgin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım peki sende yolk sac nasıl kese içinde çok belirgin mi yoksa nokta gibi mi? Benim ki nokta gibi doktor sorun yok dedi ama merak ettim bazılarının çok belirgin
Oyyy maşallah canım benim sağsalim doğsun minnoşlarımız ortada ki nokta sanırım yolk benim ki kenarından çıkıntı şeklindeydiEki Görüntüle 3479919 bu kese buda bugün ki bebeğim
Evet ortadaki nokta bebeğin oluştuğu yer olduğunu söyledi doktor çok şükür büyüdü de maşallah Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsınOyyy maşallah canım benim sağsalim doğsun minnoşlarımız ortada ki nokta sanırım yolk benim ki kenarından çıkıntı şeklindeydi
Aile hekimi yazdı bana ama rapor olmadığı için ücretli aldım yine..ilaç raporu istiyorlar
Benim 5+6 da görüldüMerhaba kese kaç ml olunca yolk sac görünür
Ben 9 tane yolladım tanesi 150 dolara. Gen-Lab Ankara daCanım benim de donmuş 4 embriyom var.
Genetige gönderelim diyor hocam. Ama donmuşlaro cozdurup, parça alıp, tekrar döndürürulmasi düşündürüyor beni.
Birde burda genetik konulara baktığımda genetik embriyo basi 280-320 dolar arası. Ama bana system 420 dolar fiyat veriyor, bu şekilde bundan aşırı kâr sağlamaya çalışmaları da sinirimi bozuyor.
Genetige kaç tane gönderdiniz ?
Bir sürü transferim ve gebelik kaybım,kimyasalım oldu.Israrla pgt yaptırmıyordum.Zaman kaybıymış.Havuz yapıp 9 yumurta yolladım. 4 tanesinde türlü türlü genetik rahatsızlık çıktı.Elbette keain sonuç değil ama riski azaltması ve sürekli kayıp yaşamamak için öneririm.o dört yumurta ya tutsaydı diye düşünmeden edemiyorum.Canım benim 4 tane dondurulmuş embriyom var. Yukarıda da yazdım donmuş olunca genetik içime sonmiyor. Gittiğim hoca gönderelim diyor ama bir kaç güvendiğim doktordan da görüş aldım, olumlu bakmıyor onlar da.
Benim 2 denemem kimyasal oldu.
Tutunuyor ama ilerlemiyor.
Canım ben hep aile hekiminden alıyorum 200 lira gibi bi para ödüyorum normal ücreti bin küsürmüş. Girdikleri tanı çok önemli ona göre ücret ödeniyorAile hekimi yazdı bana ama rapor olmadığı için ücretli aldım yine..ilaç raporu istiyorlar
Ne güzel büyütmüş ultrasonu ya.Ben hiç birşeyi net göremiyorum.Büyüt diyorum büyütmüyor.Yolk var mı dedim var dedi neden böyle yapıyor anlamıyorumEki Görüntüle 3479919 bu kese buda bugün ki bebeğim
Evet kontrole gidince söylicemİlginç demekki heryer kendine göre bir prosedür uyguluyor. Kadın doğum doktorunuzdan rica edin rapor çıkarsın. Sonuçta 12.haftaya kadar en kullanırsınız.
Evet galiba..benimki gebelik girdi ödemedi maalesefCanım ben hep aile hekiminden alıyorum 200 lira gibi bi para ödüyorum normal ücreti bin küsürmüş. Girdikleri tanı çok önemli ona göre ücret ödeniyor
Sizin doktor kimdi?Ben de 420 dolar ödemiştim
Sizin sonuç nasıl geldi acaba ?Ben 9 tane yolladım tanesi 150 dolara. Gen-Lab Ankara da
Aaa bu çok iyiymiş..420 dolara yolladım ben tanesinjBen 9 tane yolladım tanesi 150 dolara. Gen-Lab Ankara da
Şimdi durumunuz nedir acaba ?Bir sürü transferim ve gebelik kaybım,kimyasalım oldu.Israrla pgt yaptırmıyordum.Zaman kaybıymış.Havuz yapıp 9 yumurta yolladım. 4 tanesinde türlü türlü genetik rahatsızlık çıktı.Elbette keain sonuç değil ama riski azaltması ve sürekli kayıp yaşamamak için öneririm.o dört yumurta ya tutsaydı diye düşünmeden edemiyorum.
Sağlık ocağına bildirmek zorunlu bi de baya tahlil isterler şimdi orda yaptırabilirsiniz ben öyle yaptımBirşey soracağım bu arada.Ben önceki gebeliklerimde kan tahlilimi ara ara sağlık ocağında yaptırırdım. Aile hekimi hamile kalırsan gel buraya bildir derdi.Şimdi tahlili hiç yaptırmadım.Yine haber vermek gerekmiyor sanırım değil mi
Evet ikiz şuan inşallah devam eder 6+3 deyimŞimdi durumunuz nedir acaba ?
Gebelik yakaladınız mi ?
Nasıl yani kalp atışını duymadan raporlayabiliyorlar mıOksaparı aile hekimi yazabiliyor, uzman da rapor çıkarabiliyor. Ben de ücretli almıştım ama en son rapor çıkardım sağolsun doktor 3 kutu yazmış. 1 tl bile ödemeden 3 kutu aldım.
Kalp atışını duy
Nasıl yani kalp atışını duymadan raporlayabiliyorlar mı