- 17 Aralık 2022
- 2.929
- 1.029
Evet az önce çıktık doktordan çok şükür duydum kalp atışlarını allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuDuydun mu cnm kalp atışını hadi güzel haberler bizee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet az önce çıktık doktordan çok şükür duydum kalp atışlarını allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuDuydun mu cnm kalp atışını hadi güzel haberler bizee
Canım ikisini de duydun mu pekiEvet az önce çıktık doktordan çok şükür duydum kalp atışlarını allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Homa ır diye de geçiyor yada glukoz degeriyle insülin degerinin 8 10 saatlik açlık sonrası alınan kan şekeri ile açlık insülin düzeyi birbiri ile çarpılarak, 405'e bölünür ve HOMA-IR denilen insülin direnci düzeyi ortaya çıkar. Çıkan sonuç 2.5 üzerinde ise, kişide insülin direnci var demektir.Ne olarak geciyor o deger tahlilde
Yok canım tek kes vardı o da sağlıkla gelsin inşallahCanım ikisini de duydun mu peki
Canım sağlıkla kucağına al inşallah sende keseyi 5+2 de görmüştün sanırım kese boyun nasıldı o zamanYok canım tek kes vardı o da sağlıkla gelsin inşallah
Hadi gözün aydin canimm darisi bize insallah Transferden sonra kacinci günündü bugün??Evet az önce çıktık doktordan çok şükür duydum kalp atışlarını allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Çok teşekkür ederim darısı size 16 ağustos transfer oldum bugün tam 1 ay olmuş 30 günHadi gözün aydin canimm darisi bize insallah Transferden sonra kacinci günündü bugün??
Evet 5+2 de gördüm hiç bilmiyorum ki bakayımCanım sağlıkla kucağına al inşallah sende keseyi 5+2 de görmüştün sanırım kese boyun nasıldı o zaman
Tamam canım bekliyorumEvet 5+2 de gördüm hiç bilmiyorum ki bakayım
Ben daha dün yaptırdım özel bir laboratuvardaKızlar merhaba, sizlerden de toksoplazma, rubella, coombs gibi testler istedi mi doktorunuz? Nerelerde yaptırdınız acaba?
1.01 cm yazıyor canımTamam canım bekliyorum
Teşekkür ederim canım cevapladığın için1.01 cm yazıyor canım
Rica ederim umarım doğrudur pek anlamıyorum amaTeşekkür ederim canım cevapladığın için
Evet az önce çıktık doktordan çok şükür duydum kalp atışlarını allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Doğrudur canım GS yazan yere baktın demiRica ederim umarım doğrudur pek anlamıyorum ama
Bildirmek gerekiyor sanırım cnm takip ediyorlar diye. Ben bugun oksapar yazdirmaya gittimde bildirelim dedi bende yok kalp atışını daha duymadim duyayim ondan sonra bildiririm dedimBirşey soracağım bu arada.Ben önceki gebeliklerimde kan tahlilimi ara ara sağlık ocağında yaptırırdım. Aile hekimi hamile kalırsan gel buraya bildir derdi.Şimdi tahlili hiç yaptırmadım.Yine haber vermek gerekmiyor sanırım değil mi