Aaa bunları tek tek yazmaları lazım ama hayat tarzımı bilemezlerLimonlu suyu bana önermedi detoks yerine geçebilir diye suyla neyi attığımızı bilemeyebiliriz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bunları tek tek yazmaları lazım ama hayat tarzımı bilemezlerLimonlu suyu bana önermedi detoks yerine geçebilir diye suyla neyi attığımızı bilemeyebiliriz diye
Bende de bakılmadıBenim transferden önce baktilar transfer sonrası bakilmadi benimde hiç
Ben systemdeydim memorial hastanesine gectim canim sen kayserdemisin?Kayseri acibadem de tedavi gören var mı arkadaslar
Adet tarihime göre 6. Hafta olması lazım ama doktor ona göre hesaplamadı yaklaşık 5 haftalıksın dedi kalp atışını duyduğumuz gün muhtemelen 6+2 olacaksın dedi canımSon adet tarihine göre kaç haftalıksın canım kaç haftalıkken 10mm dedi yani?
Hayır bana ilaçlara devam dedi sen endometriasın kan sulandırıcı da ondan vermiştim dedi bide bana prednol vermişti transfer sonrası onu bıraktın demi dediEvet evet benim hep 2 haftada bir çağırıyor
He birde estrofemi elindekini bitir bir daha alma dedi sana böyle birsey dedimi
Transfer sonrası bana hiç bakılmadıKızlar ben hiç progesteron ölçtürmedim gerekli birşey miydi?
Ilk defa duydum bunu. Benimki kalp atışı için zatn 7+2 de çağırdı ama bunu bu sekildehic duymamıştımKızlar doktor bebeğin kalp atışlarını dinletmiyor, ultrason ekranından attığını gösteriyor sadece, bugün başka bir kadın doğumcuya gittim o da öyle yaptı, bebepe bu haftalarda yüksek enerji veriyormuş kalp atışını dinletmek, iyi bir kadın doğumcu dinletmez dedi 6+6 dayım bugün
Tüp bebektede son adete göre hesaplanıyor diye biliyordum. Neye göre 5 haftalik dedi acabaAdet tarihime göre 6. Hafta olması lazım ama doktor ona göre hesaplamadı yaklaşık 5 haftalıksın dedi kalp atışını duyduğumuz gün muhtemelen 6+2 olacaksın dedi canım
Tüp bebektede son adete göre hesaplanıyor diye biliyordum. Neye göre 5 haftalik dedi acaba
Adet tarihime göre 6. Hafta olması lazım ama doktor ona göre hesaplamadı yaklaşık 5 haftalıksın dedi kalp atışını duyduğumuz gün muhtemelen 6+2 olacaksın dedi canım
Son adet tarıhı ıle hesaplayınca dogru cıkardı benımkını 5. Gun embrıyo transfer tarıhıyle hesaplayınca 1 gun fazla cıkardı amaTüp Bebek Gebelik Hesaplama - Prof. Dr. Selçuk Selçuk
Tüp bebek gebelik hesaplama. Tüp bebek gebelik hesaplama nedir? Tüp bebek gebelik hesaplama nasıl yapılır? Daha fazlası için tıkla, öğren!drselcukselcuk.com
Şu programda kaç çıkıyorsun?
5.gün embriyosu transfer edildiyse onu baz alacaksınSon adet tarıhı ıle hesaplayınca dogru cıkardı benımkını 5. Gun embrıyo transfer tarıhıyle hesaplayınca 1 gun fazla cıkardı ama
Benim 5.gün embriyosu 5+3Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - Prof. Dr. Selçuk Selçuk
Tüp bebek gebelik hesaplama. Tüp bebek gebelik hesaplama nedir? Tüp bebek gebelik hesaplama nasıl yapılır? Daha fazlası için tıkla, öğren!drselcukselcuk.com
Şu programda kaç çıkıyorsun?
Canım ultrason görüntüsünde kese çapına göre haftalik hesapliyorlar. Ben dün muayene oldum, sata göre 6+6 olmam gerekiyor 6+4 dedi. Sordum o kadar oynayabilir normal dedi.Benim 5.gün embriyosu 5+3
Sata göre 5+1
Transfer tarihine göre 2 gün önde