- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.971
- 30
Bendede sadece arada kasik agrisi ve sürekli yorgunluk var. Ne zaman keseyi görücen canim sen?Kızlar pozitifi gördükten sonra keseyi beklerken bi belirtinin olmaması normal mi? Sizlerin nasıl geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede sadece arada kasik agrisi ve sürekli yorgunluk var. Ne zaman keseyi görücen canim sen?Kızlar pozitifi gördükten sonra keseyi beklerken bi belirtinin olmaması normal mi? Sizlerin nasıl geçiyor
Güzel haberlerle dön canim ilk testin kacti ?Bende 2.kani verdim bugun bekliyorim
Igneler yapiyor canim hic korkma bendede oluyor arada yürüdükce rahatliyosunKizlar benim de dogru duzgun belirtim yoktu ama iki gundur gaz sancisi gibi sancim var. Daha once dusugumde boyle agrim olmustu o yuzden korktum. Acaba progesteron igneleri mi yapiyor? Hic kanamam da yok bilmiyorum
Doktor cuma günü gel dedi ama ben perşembe günü çalışmıyorum o gün de gidebilirim canımBendede sadece arada kasik agrisi ve sürekli yorgunluk var. Ne zaman keseyi görücen canim sen?
Ay bisi kalmamis hadi gözün aydin canimm Bende haftaya cuma ya gidicemmDoktor cuma günü gel dedi ama ben perşembe günü çalışmıyorum o gün de gidebilirim canım
Beklemek çok zor zaman geçmiyor sankiAy bisi kalmamis hadi gözün aydin canimm Bende haftaya cuma ya gidicemm
Evet canim ya sanki günler gecmiyor gibiBeklemek çok zor zaman geçmiyor sanki
Cnm birşey sorcam acini tekrar yasatmak gibi olmasın ama 9 haftalik bebeğin kalp atışını alamamıştiniz siz dimi. Kaybederken herhangi bi belirtisi olmuş muydu bende 7. Haftada kaybetmistimde merak ettim simdi kalp.atisini alamazsam diye korkuyorumAy bisi kalmamis hadi gözün aydin canimm Bende haftaya cuma ya gidicemm
Ciktiiii.ilki 106 di simdi 421Ha
Güzel haberlerle dön canim ilk testin kacti ?
Hadi gozunaydin cnmCiktiiii.ilki 106 di simdi 421
Teşekkürler canımHadi gozunaydin cnm
Bekle o zaman canım görmeden gitme her şey zor işte Allah kolaylığını versin hepimize inşallahEvet canim ya sanki günler gecmiyor gibi
Bide ben dönücem artik yurd disinda yasiyorum tedavim icin kac aydir Türkiyedeydim , Görüyüm öle gidiyim dedim esim orda
Maglesef canim aslinda bana sinyaller vermis ama ben cok üsüttüm ve hastalandim sandim doktora filanda gittim ama hamile oldugum icin en düsük antibiyotik verildi. Sesim filan hep gitmisti ilk defa bu kadar cok hastalanmistim ama bebek iyimi diede hic bakilmadi ben 2hafta sonra ögrendim bebegin öldügünüCnm birşey sorcam acini tekrar yasatmak gibi olmasın ama 9 haftalik bebeğin kalp atışını alamamıştiniz siz dimi. Kaybederken herhangi bi belirtisi olmuş muydu bende 7. Haftada kaybetmistimde merak ettim simdi kalp.atisini alamazsam diye korkuyorum
Ohhh Masallah hadi gözün aydin güzel ilerlesin insallah canim benimCiktiiii.ilki 106 di simdi 421
Amin canim insallah evet orda oldugunu biliyim hemen dönücemBekle o zaman canım görmeden gitme her şey zor işte Allah kolaylığını versin hepimize inşallah
Hastanene gitmedinmi canim? Konusmadinmi doktorunla nolmus nasil olmus sebeb neymis vs vs ? Rabbim yar ve yardimcin olsun canim ya yormadan yipratmadan hayirlisini kolaylikla nasip etsin insallahBenim dun bütün hayallerim bitti.ya tenezzül edip aramiyorlar bile.neden değerim düştü niye böyle oldu bilmemek daha kötü. Hersey çok güzel her şey yolunda her şey mükemmel oldu diyenler negatifi duydu çekildi köşesine.
Hee anladim cnm inşallah bu bebisini Sağ salim kucağına alacaksın.Maglesef canim aslinda bana sinyaller vermis ama ben cok üsüttüm ve hastalandim sandim doktora filanda gittim ama hamile oldugum icin en düsük antibiyotik verildi. Sesim filan hep gitmisti ilk defa bu kadar cok hastalanmistim ama bebek iyimi diede hic bakilmadi ben 2hafta sonra ögrendim bebegin öldügünü
Bende alttan oldum ama cok şükür öyle birseyim olmadi hatta dün beni aşağıdan bayağı bi kurcaladi. Bence ara dr u sen sor aklinda kalmasinKızlarrr kese muayenesi dün olmuştum ya alttan bugün kasık ağrım vardı peçeteye silerken hafif pembe leke geldi normal mi bu?