29 temmuzdu adet tarihim. Boyutu 10 mm miş.seni geç çağırıyormuş ya hepSenin son adet tarihin neydi ,? Kese boyutu hakkinda bilgi verdimi .
Bans 14 gün sonra gel dedi hep 2 hafta sonra çağırıyor zaten o yüzden 2 hafta sonrasinda randevum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 temmuzdu adet tarihim. Boyutu 10 mm miş.seni geç çağırıyormuş ya hepSenin son adet tarihin neydi ,? Kese boyutu hakkinda bilgi verdimi .
Bans 14 gün sonra gel dedi hep 2 hafta sonra çağırıyor zaten o yüzden 2 hafta sonrasinda randevum
Ooo herkes nelere dikkat ediyormus.bana kimse bisey demedi hastanede.hergun cayimi iciyorum.kahve pek swvmem ama hem turk kahvesi hem 2si 1 arada ictim.şalgam suyu ictim gazoz da ictimKızlar aranizda kahve içenler var mı? Transferden beri 3 kez Türk kahvesi içtim sadece Türk kahvesini çok sevmem ama filtre kahve filan çekiyor canım. 1 küçük fincan içebilirsin denilmişti ama hiç içmedim acayip canım çekiyor
Neden ev yoğurdu yasak? Aksine annem transferden beri ev yoğurdu yapıyorBana ev yoğurdu tuketmememi,pastörize süt veya yoğurt tuketmemi,kahve çay icmememi söyledi.Baligi ben sordum,büyük balıkları onermiyoruz dedi.
Canım dikkat et sende,ozelllikle gazlı içeceklere dikkat etmelisinOoo herkes nelere dikkat ediyormus.bana kimse bisey demedi hastanede.hergun cayimi iciyorum.kahve pek swvmem ama hem turk kahvesi hem 2si 1 arada ictim.şalgam suyu ictim gazoz da ictim
Bakterilerden dolayı sanırım,ne kadar sütü kaynatirsak kaynatalım bazı bakteriler olmuyormuş,pastörizasyon en sagliklisiymis.Neden ev yoğurdu yasak? Aksine annem transferden beri ev yoğurdu yapıyor
Aklımda bulunsunBenim gezmediğim doktor kalmadı dıyebılırım ilk denememi acıbademle calısan bı doktorla yapmıstım olmadı suan bezmıalem mehmet serdar gulsene gıdıyorum hayatında gorebılecegın en ılgılı doktorlardan dıyebılırım bır cok arkadasım gıdıp hamıle kaldı bende o vesıleyle gıttım cok sukur banada nasıp oldu olmayacak bırseyı asla olur dıyıp umut tacırlıgı yapmıyor bır arkadasıma senın asılama veya tup bebek olması mümkün degıl olursa dogal oldan olur dedı ona gore tedavi uyguladı,dusun mesela sırf doktor ıcın Bahçeşehirden Bezmıaleme gıdıyorum
İstanbuldaysan fikir amaçlı gorunebılırsın ıstersen tavsıye ederım
Haydaaaa bende evde yapmıyorum ama ev yapımı yoğurt satın alıyorumBakterilerden dolayı sanırım,ne kadar sütü kaynatirsak kaynatalım bazı bakteriler olmuyormuş,pastörizasyon en sagliklisiymis.
Bende soracağım canım doktora gittiğimde bakalım ne diyecekCanım ben kardeşimin doktorundan biliyorum süt içme demiş ama tüp bebek doktorundan sonra asıl doktora geçtiğimde soracağım o yüzden ben sütlü bişey yapacaksam badem sütü kullanıyorum
Evet yaa doğal yolla gebe kalanlar dolap çekiyo okulda ben kitap bile elime almıyorum o dereceAy evet aslında çok tatlı süreç ama işte doğal olsa böyle olmazdık belki Allahım sağlıkla büyütelim inşallah biz ailelere dahi korkudan habr vermedik 3 aylığa kadar da vermeyi düşünmüyoruz akrabalara hiç söylemicem aaa bu kız doğurmuş desinler. Çok canımı yaktılar dilleriyle haketmiyolar bence bu bilgiyi
Son adet tarihine göre kaç haftalıksın canım kaç haftalıkken 10mm dedi yani?Bende biraz önce gittim canım. Kese gördü yaklaşık beş haftalıkmış. 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim tekrar. 10 mm ye yakınmış bir tane daha gördü ama o biraz küçükmüş bundan.
Tebrik ederim çok sevindim sağlıkla artacaktır eminim aynı şekilde bir arkadaşımızın yükselmişti benimde 47 çıktı sakince bekliyorum senin transferin neydi pgt falan mıArkadaşlar bugün 9.günüm beta baktırdım..beta 41.66 çıktı..progesteron 18.55 çıktı..nasıl sizce..bana progesteron sanki düşük geldi..bu arada 6.denemem ve ilk defa pozitif gördüm
Limonlu suya alıştım ben çay saatlerimde bir limon sıkıyorum sıcak suya bazı akşamlar yemek yanına da soda ög geldi ama olsunVallahi 20 gündür ağzıma ne kahve ne çay koyuyorum sadece su içiyorum benimde canım istiyor ama içmedim acaba içsek sorun olur mu
Limonlu suyu bana önermedi detoks yerine geçebilir diye suyla neyi attığımızı bilemeyebiliriz diyeLimonlu suya alıştım ben çay saatlerimde bir limon sıkıyorum sıcak suya bazı akşamlar yemek yanına da soda ög geldi ama olsun
Evet evet benim hep 2 haftada bir çağırıyor29 temmuzdu adet tarihim. Boyutu 10 mm miş.seni geç çağırıyormuş ya hep
Evet 2 tane..inşallah sakince güzel güzel yükselir betalarımızTebrik ederim çok sevindim sağlıkla artacaktır eminim aynı şekilde bir arkadaşımızın yükselmişti benimde 47 çıktı sakince bekliyorum senin transferin neydi pgt falan mı
Evet önemli ama zaten genelde progesteron takviyesi veriyorlar transferden sonra. Rahmi kalın tutup bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor galibaKızlar ben hiç progesteron ölçtürmedim gerekli birşey miydi?
Benim transferden önce baktilar transfer sonrası bakilmadi benimde hiçKızlar ben hiç progesteron ölçtürmedim gerekli birşey miydi?