- 3 Eylül 2022
- 2.689
- 2.460
- 32
Canım genel olarak süt önerilmiyor diye biliyorumAaa laktozsuzda mi icilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım genel olarak süt önerilmiyor diye biliyorumAaa laktozsuzda mi icilmiyor
Yaa valla brn de deli gibi düşünüyorum açık tenliyim Urfa’da yaşıyorum cildim çok pis lekelenecek yine. Haftaya tekrar sorayım çok titizler yaaYaaa Güneş kremsiz nasıl olacak
Bu arada ben çalıştığım için yüzüme bişeyler sürmek zorundayım renkli güneş kremi de sürüyorumİlerleyen aylarda da emecek cilt yine ve benim cildim rozali güneş kremsiz dışarı çıkamıyorum
Bebeğe kilo aldıran besinler arasında sütte var hangi süt acabaCanım genel olarak süt önerilmiyor diye biliyorum
Dahs başlangıç ya hassas embriyo ondab dolayı olabilirİlerleyen aylarda da emecek cilt yine ve benim cildim rozali güneş kremsiz dışarı çıkamıyorum
Instagram'da ki fenomenleri görüyoruz yüzlerinde bi batman boya var resmen baya makyajlilar cilt bakımlarınıda yapiyolar çaylarını kahvelerinide iciyolar onlar biz kadar kasmıyorBu arada ben çalıştığım için yüzüme bişeyler sürmek zorundayım renkli güneş kremi de sürüyorum
Acaba alttan mı baktı keseyeEvet evet gittim cnm çok şükür gördük herşey yolunda dedi
Evet alttan muayneAcaba alttan mı baktı keseye
Kaç haftalık dedi sana birde kese boyutu ölçüsü neydiEvet alttan muayne
Kese boyutunu sormadim. Sistemde 5+2 gözüküyor ama onu kendileri yazıyormuş hemsire oyle söyledi yani ilaçlari basladigim tarihten 11 gun geriye gidiyorlarmis oyle dediKaç haftalık dedi sana birde kese boyutu ölçüsü neydi
Canım ben kardeşimin doktorundan biliyorum süt içme demiş ama tüp bebek doktorundan sonra asıl doktora geçtiğimde soracağım o yüzden ben sütlü bişey yapacaksam badem sütü kullanıyorumBebeğe kilo aldıran besinler arasında sütte var hangi süt acaba
Ahahaha doğru biz de çok kasmayalım rahat olalım zaten günler geçmiyorInstagram'da ki fenomenleri görüyoruz yüzlerinde bi batman boya var resmen baya makyajlilar cilt bakımlarınıda yapiyolar çaylarını kahvelerinide iciyolar onlar biz kadar kasmıyor
Hayırlı olsun inşallah süreciniz çok güzel ilerlerEvet alttan muayne
Amiinnnn bende çok korkuyorum inşallah bu sefer güzel geçerHayırlı olsun inşallah süreciniz çok güzel ilerler
Hepimiz aynı durumdayız stresliyiz transfer tarihiniz ne zamandı bu aradaAmiinnnn bende çok korkuyorum inşallah bu sefer güzel geçer
19 ağustosHepimi
Hepimiz aynı durumdayız stresliyiz transfer tarihiniz ne zamandı bu arada
Hımm anladım canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Kese boyutunu sormadim. Sistemde 5+2 gözüküyor ama onu kendileri yazıyormuş hemsire oyle söyledi yani ilaçlari basladigim tarihten 11 gun geriye gidiyorlarmis oyle dedi
Amin cnm hepimiz inşallah. Sana neler dediHımm anladım canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Bende biraz önce gittim canım. Kese gördü yaklaşık beş haftalıkmış. 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim tekrar. 10 mm ye yakınmış bir tane daha gördü ama o biraz küçükmüş bundan.Amin cnm hepimiz inşallah. Sana neler dedi
Senin son adet tarihin neydi ,? Kese boyutu hakkinda bilgi verdimi .Bende biraz önce gittim canım. Kese gördü yaklaşık beş haftalıkmış. 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim tekrar.