Evet evet gittim cnm çok şükür gördük herşey yolunda dediCanım sen kese görmeye gittinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet gittim cnm çok şükür gördük herşey yolunda dediCanım sen kese görmeye gittinmi
Valla hesabını tuttum ya sevdigim biseyden mahrum kalınca bugün bi sütlü filtre kahve içerimOooo baya dayanmışsın bende gerçi tuttum kendimi ama hesaplamadım
Maşallah canım tek kese mi göründüEvet evet gittim cnm çok şükür gördük herşey yolunda dedi
Ev yogurdu tüketilmemesi mi gerekiyormuş ben şok. Ben daha cok Yoğurt yemeye çalışıyorum faydalı diye kız hemde asıl ev yoğurdu tüketmeye çalışıyorum her gün 1 kase yiyorumBana ev yoğurdu tuketmememi,pastörize süt veya yoğurt tuketmemi,kahve çay icmememi söyledi.Baligi ben sordum,büyük balıkları onermiyoruz dedi.
Ev yoğurdu daha sağlıklı degilmi aslında neden onermemis? Bende konuşmadım ne yenmeli ne yenmemeli konusunuBana ev yoğurdu tuketmememi,pastörize süt veya yoğurt tuketmemi,kahve çay icmememi söyledi.Baligi ben sordum,büyük balıkları onermiyoruz dedi.
Evet evet tek kese cnm inşallah güzel ilerler bu seferMaşallah canım tek kese mi göründü
Canım ben badem sütlü içiyorum normal süt yasak diye doğru mu yapıyorum bilmiyorum amaValla hesabını tuttum ya sevdigim biseyden mahrum kalınca bugün bi sütlü filtre kahve içerim
Normal sütte mi yasak Allah allah ben valla ev yoğurdu da yiyorum normal sütte iciyorum valla suan cook şaşkınım yanlış şeyler mi yapmışımCanım ben badem sütlü içiyorum normal süt yasak diye doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama
İnan ben de çok şaşırmıştım ,hatta sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim,oradaki ebe de pastörize süt iç kesinlikle dedi,ben de hazır şeyleri hiç sevmiyorum ,süzme yoğurt aldım onunla idare edeceğim bı sureNormal sütte mi yasak Allah allah ben valla ev yoğurdu da yiyorum normal sütte iciyorum valla suan cook şaşkınım yanlış şeyler mi yapmışım
Canım sütü çok iyi pişirip içersen olurmuş yumurta da öyle çok iyi pişmiş yenmeliymiş bi de pastörize sütleri önermiyorlar hamilelereNormal sütte mi yasak Allah allah ben valla ev yoğurdu da yiyorum normal sütte iciyorum valla suan cook şaşkınım yanlış şeyler mi yapmışım
Anladim cnm valla 25-30 dk kaynatiyotum sütü öyle içiyorum ama yanlış mi yapiyorum valla bilemedimCanım sütü çok iyi pişirip içersen olurmuş yumurta da öyle çok iyi pişmiş yenmeliymiş bi de pastörize sütleri önermiyorlar hamilelere
Yaaa Güneş kremsiz nasıl olacakKahve transferden sonraki gün sütlü olarak bi tane içmiştim sonra hiç içmedim bi ara arkadaş nescafe almıştı haberi yok diye bişey diyemedim içtim çayda günde iki tane açık içiyorum. Şimdi doktora tekrar sordum çaya bişey demedi ama kahve bi fincanı geçmesin dedi ben güneş kremi vs sürüyordum c vitamini serum onları kullanma dedi
Ya canım farkındaysan herkes bişey söylüyor ne doğru ne yanlış bilmiyorum ama şunu söyleyim hamilelere hiç bi süt iyi gelmiyor iyi bir kaynaktan biliyorum ara sıra kefir için diyorlar o da tabi sade kefirAnladim cnm valla 25-30 dk kaynatiyotum sütü öyle içiyorum ama yanlış mi yapiyorum valla bilemedim
Yok ya şimdilik hiç bişey kullsnms cilt emiyor dedi ben şimdiye kadar hep kullandım ama cildim çabuk lekeleniyor diyeÇayı bende içiyorum ama kahveye cesaret edememiştim kafein olarak daha yüksek değerde diye. Valla bende güneş kremi kullanıyorum bi önerisi oldu mu? Mineral filtreli olanları öneriyorlar galiba
Galiba bende icicem çok çekiyor canım
Aaa laktozsuzda mi icilmiyorCanım ben badem sütlü içiyorum normal süt yasak diye doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama
Anladim cnm saolasin. Bende dikkat ederim ona göreYa canım farkındaysan herkes bişey söylüyor ne doğru ne yanlış bilmiyorum ama şunu söyleyim hamilelere hiç bi süt iyi gelmiyor iyi bir kaynaktan biliyorum ara sıra kefir için diyorlar o da tabi sade kefir
İlerleyen aylarda da emecek cilt yine ve benim cildim rozali güneş kremsiz dışarı çıkamıyorumYok ya şimdilik hiç bişey kullsnms cilt emiyor dedi ben şimdiye kadar hep kullandım ama cildim çabuk lekeleniyor diye