- 13 Aralık 2015
- 832
- 684
- 30
Benim de tek embriyoEvet tek embriyo benim ki,sizin de mi oyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de tek embriyoEvet tek embriyo benim ki,sizin de mi oyle
Amin aminMaşallah sağlıkla kalanarak büyüsün inşallah
Valla ben arada çok açık çay içiyorum onada çay denilirseVallahi 20 gündür ağzıma ne kahve ne çay koyuyorum sadece su içiyorum benimde canım istiyor ama içmedim acaba içsek sorun olur mu
Ben bugün içtim canımKızlar aranizda kahve içenler var mı? Transferden beri 3 kez Türk kahvesi içtim sadece Türk kahvesini çok sevmem ama filtre kahve filan çekiyor canım. 1 küçük fincan içebilirsin denilmişti ama hiç içmedim acayip canım çekiyor
Bana kafeinsiz filtre kahve almış kardeşim ben de içerim bugün yaBen bugün içtim canım
Çayı bende içiyorum ama kahveye cesaret edememiştim kafein olarak daha yüksek değerde diye. Valla bende güneş kremi kullanıyorum bi önerisi oldu mu? Mineral filtreli olanları öneriyorlar galibaKahve transferden sonraki gün sütlü olarak bi tane içmiştim sonra hiç içmedim bi ara arkadaş nescafe almıştı haberi yok diye bişey diyemedim içtim çayda günde iki tane açık içiyorum. Şimdi doktora tekrar sordum çaya bişey demedi ama kahve bi fincanı geçmesin dedi ben güneş kremi vs sürüyordum c vitamini serum onları kullanma dedi
Galiba bende icicem çok çekiyor canımBen bugün içtim canım
İç canım ben şimdi de çay içiyorum bugün kendimi açtım afiyet olsunÇayı bende içiyorum ama kahveye cesaret edememiştim kafein olarak daha yüksek değerde diye. Valla bende güneş kremi kullanıyorum bi önerisi oldu mu? Mineral filtreli olanları öneriyorlar galiba
Galiba bende icicem çok çekiyor canım
Kafeinsiz bende alayım bari afiyet olsunBana kafeinsiz filtre kahve almış kardeşim ben de içerim bugün ya
Ben çay içiyorum ya kahve bende hic içmedim çayı bi tık açık içiyorum ama içiyorum yani çayı hiç kısmadimVallahi 20 gündür ağzıma ne kahve ne çay koyuyorum sadece su içiyorum benimde canım istiyor ama içmedim acaba içsek sorun olur mu
Bana yiyecek içecek hic birşey söylemedi bende hic sormadım açıkçası aklimdaydi ama unuttunKizlar balık olarak ne önerdi doktorunuz,benimki küçük baliklari tuketebilirsin dedi
Galiba icicem canım 18 gün iyi tuttum kendimiİç canım ben şimdi de çay içiyorum bugün kendimi açtım afiyet olsun
Canım sen kese görmeye gittinmiBana yiyecek içecek hic birşey söylemedi bende hic sormadım açıkçası aklimdaydi ama unuttun
Oooo baya dayanmışsın bende gerçi tuttum kendimi ama hesaplamadımGaliba icicem canım 18 gün iyi tuttum kendimi