- 19 Aralık 2023
- 280
- 103
- 29
Ewet ilk senin ?İnşallah değerlerimiz yükselir. Senin ilk transferin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet ilk senin ?İnşallah değerlerimiz yükselir. Senin ilk transferin mi?
Kızlar merhaba dün trasfer hariç 8. Günümdü dayanamadım test verdim 1,20 çıktı sizce yükselir mi bu değer?
Kizlar önceki transferimde benimde öyle sonuclarin var ve ne yazikki tutmamis bi sonuc olarak algilaniyo 5ve üzeri olmasi gerekiyorBenim de 7.gün 2 çıkmıştı yarın test günüm. Umut var mı yok mu bilmiyorum
Bence igne etkisi gecmistir canim gözün aydinKızlar bu gece erken gebelik testi yaptım, silik çıktı, geçen hafta Salı günü transfer olmuş ve gecesinde gonapeptly yapmıştım. Onun etkisi mi yoksa bebek mi tuttu sizce ?
Bebegin yerini iyce yapiyor canim bendede öyle olmustu hic korkma endiselenme hatta benim arkasi bildigin kanamaya gecmistii cok sükür sonrasi apr topar acile gitmistim ve igne yapip 1 gün hastanede kaldim cikmistim hic bisi olmamisti kanamam nede kesilmistiKızlar günaydın , bugün 11. Günüm yarın test günüm. İdrar testlerinde testim pozitif çıkıyor ama sabah lekelenmem oldu adet öncesi sıvıyla bir gelir ya işte öyle. Kasıklarımda da ağrı var. Korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Neyle alakalı olabilir. Testler yanlış mı adet mi oluyorum yoksa tutunduysa bebeğe bir şey mi oluyor?
Benim de ilk transferim. Şimdiden ikinciyi düşünüyorumEwet ilk senin ?
Ne güzel deger masallahGünaydıııınnnnn canlar çok şükür 14. Değerim sisteme düşmüş.
10. Gün 243
14. Gün 1662
Merak etme.Testlerin pozitifse pozitiftir.Çok ayağa kalma ve bol su iç. Bugün testt yaptırabililirsin endişeliysenKızlar günaydın , bugün 11. Günüm yarın test günüm. İdrar testlerinde testim pozitif çıkıyor ama sabah lekelenmem oldu adet öncesi sıvıyla bir gelir ya işte öyle. Kasıklarımda da ağrı var. Korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Neyle alakalı olabilir. Testler yanlış mı adet mi oluyorum yoksa tutunduysa bebeğe bir şey mi oluyor?
Kaçıncı denemende tuttu bebeğinKizlar önceki transferimde benimde öyle sonuclarin var ve ne yazikki tutmamis bi sonuc olarak algilaniyo 5ve üzeri olmasi gerekiyor
Ama tabi Rabbimin mucizesi yok tekrarlayin demislerdir kani
Amin canım cümlemizin inşallah hepimizin kucağımıza sağlıcakla bebeklerimizi aldığımız günler yakın olur inşallahNe güzel deger masallah
Güzel ilerlesin insalllah
Maşallah canım süper hayırlı olsunGünaydıııınnnnn canlar çok şükür 14. Değerim sisteme düşmüş.
10. Gün 243
14. Gün 1662
Bunu anlamanın yolu iki gün sonra aynı testi aynı saatte uygulamak.Eğer koyulaşma varsa çatlatma iğnesi değildirKızlar bu gece erken gebelik testi yaptım, silik çıktı, geçen hafta Salı günü transfer olmuş ve gecesinde gonapeptly yapmıştım. Onun etkisi mi yoksa bebek mi tuttu sizce ?
5.cide tutmustu 9 haftaliklen kalbi durdu kürtaj oldum ne yazikkiKaçıncı denemende tuttu bebeğin
Teşekkür ederim canımsence ikiz olabilir mi?Maşallah canım süper hayırlı olsun
Aminn canim Rabbim yüzümüze baksin bizi bu sevgiden (Annelikten)mahrum birakmasinAmin canım cümlemizin inşallah hepimizin kucağımıza sağlıcakla bebeklerimizi aldığımız günler yakın olur inşallah
Çift transfer mi olmustun canımTeşekkür ederim canımsence ikiz olabilir mi?
EvetttÇift transfer mi olmustun canım
Benim de öyle olmuştu canım bi ara bi anda kendimi zımba gibi hissetmiştim tüm ağrılarım son bulmuştu hatta dedim tutmadı heralde 10. Gün bir batma oldu testte de pozitifi görmüştüm zaten senin de öyle olur inşallahArkadaşlar benim ikinci transferim ve geçende böyle olmuştu ama inanamıyorum da ilk 3 gün hormonlardan dolayı şişlik gaz falan oldu ama şuan teansferden sonra 6. Gün ve sabah bayaa fit kalktım şişlik ağrı falan yok hiç hassasiyetimde yok böyle de tutuyor mu
Merhaba, kan testi vermedim henüz, korkuyorum gitmeyeMerhaba 7.günü kan testiniz kaç çıkmıştı acaba?
İnşallah ikiz olmuştur canım kese için ararlar zatenEvettt